- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.783
- 598
Ben artıdayım zaten hayatta inmez 800 Gr aşağı
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +100 | +75 | +150 | +80 | +70 | +80 | |
| +150 | +245 | +135 | +285 | +225 | +285 | |
@emxeren | +90 | +150 | +45 | + | +45 | +90 | |
A Abceli52 | + | + | + | - | - | - | |
@Pembegomlek | + | - | +100 | +160 | +230 | +110 | |
| + | - | + | + | - | - | |
| +155 | +135 | +165 | +120 | +90 | +90 | |
@Baby Cat | +170 | - | +50 | +100 | - | - | |
E Eftalios | +225 | +225 | +360 | +230 | +275 | +185 | |
| + | +135 | +60 | +90 | + | + | |
C _CikiLeta | + | - | - | + | + | + | |
E Etabiti | +50 | + | +40 | +70 | +100 | +100 | |
Ay benim üst beden 48 alt beden 50 sinir oluyorum takım aldığım zaman üst hep bol geliyorGünaydın canlar bende dünkü trileçe den korktum yedim ve geldi kilocuklar dedim az önce tartıldım Allah'tan artıda değilim yeni elbiseler aldım 44 beden baya bi bol 42 olsalarmış olurmuş ama alt yine 44 bi değişiklik yok
Aynen ya daha da kilo verirsem çuval gibi dururlar üstümde elbiseler için bu kiloda kalmak istiyorum izniniz olursa.... DermişimAy benim üst beden 48 alt beden 50 sinir oluyorum takım aldığım zaman üst hep bol geliyor
Vallahi kendi adıma bollassinlar razıyım bende gardolabi yeniliyecegmAynen ya daha da kilo verirsem çuval gibi dururlar üstümde elbiseler için bu kiloda kalmak istiyorum izniniz olursa.... Dermişimyeterki zayıflayım bollaşsınlar
HoşgeldinizBenide eklermisiniz
Hoşbuldum canımHoşgeldiniz
Ona belli olmuyor canim,onceki diyetimde artiydim,moralim bozulup uyumustum,kalkip tekrar tartildigimda arti kaybolmustu,nasil oldu bilmiyorumBen artıdayım zaten hayatta inmez 800 Gr aşağı
Ayy bollassinlar,meydanda atese veririm hepsiniAynen ya daha da kilo verirsem çuval gibi dururlar üstümde elbiseler için bu kiloda kalmak istiyorum izniniz olursa.... Dermişimyeterki zayıflayım bollaşsınlar
Merhaba,ben Deniz,takim disiyim henuz,misafir oyuncuyum simdilik:))Benide eklermisiniz
Merhaba canım olur tabi benimde motive olmaya ihtiyacım var zatenMerhaba,ben Deniz,takim disiyim henuz,misafir oyuncuyum simdilik:))
Kilomuz ayni,beraber verelim yarisarak
Bugün sabah tartıldım ben 78.8 di ne zaman güncelleyelim kilolarımızıMerhaba,ben Deniz,takim disiyim henuz,misafir oyuncuyum simdilik:))
Kilomuz ayni,beraber verelim yarisarak
Ayni sayiliriz,ben gecen hafta 79,2 kilo bildirdim,sonra aksama dogru tartildigimda 78,5tim.Bugün sabah tartıldım ben 78.8 di ne zaman güncelleyelim kilolarımızı
Bende bugün regl oldum kuzum ödem de varmı bilmiyorum sende de öyle bişey olabilir benim kilomda iki üç gün içinde birden arttı çünki aynen çok fark yok aramızdaAyni sayiliriz,ben gecen hafta 79,2 kilo bildirdim,sonra aksama dogru tartildigimda 78,5tim.
78,2yi.de gordum arada,fakat simdi 79,2 yine,anlamadim ne oldu.
Sanirim regl olacagim.
Yani sonucta ayni sayiliriz,yarin kilo bildirelim,ona gore cuma hedefi ve spor belirleriz
Tamamdir,sabirla verme yolundayiz,durdugumuz anda aliniyor,sabit kalma diye bile birsey yok=/Bende bugün regl oldum kuzum ödem de varmı bilmiyorum sende de öyle bişey olabilir benim kilomda iki üç gün içinde birden arttı çünki aynen çok fark yok aramızda
Tamam canım ay inşallah veririz ben hamile kalmaya çalışıyorum pkom da var kesin vermem lazım artık bu geçen ay ovitrelle vuruldum tedavi gördüm ama işe yaramadı o yüzden süreci hızlandırmak için kilo vermem lazım
Vala iyi vermişsin kuzum 83 ten 72 ye ben çabalayıp duruyorum gitmiyor daha doğrusu şöyle ben yemeği kesince hemen gidiyor ama az bi dikkat etmeyim 2 katı fazlası geri geliyor dediğin gibi sabırla verecez inşallah doktorum 10 kilo versen rahatlarsın dedi daha fazla vermek istiyorum tabide bakalım ödem çayımı aldım oturdum şuan bi yerlerden başlamak lazımTamamdir,sabirla verme yolundayiz,durdugumuz anda aliniyor,sabit kalma diye bile birsey yok=/
O yuzden az ya da cok,ama surekli verecegiz,veremeyince moralimizi bozmayacagiz,bazen dursakta vazgecmeyecegiz,ben yasadiklarimdan bunu ogrendim.
Daha once 83,5tan 72 ye inmistim,ama az az,niye fazla vermiyorum diyordum,biraz da kendime küstüm,takimdan ayrildim.
Sonuc,ayni noktaya cikis...
Demekki neymis,buralardan ayrilmayacakmisiz
Elhamdülillah iyiyimTeşekkürler canm sen nasilsin
1 haftadır oruç deyilim, keşke olsaydım, vücut aşırı ödem tutuyor.Çok şükür canm iyiyiz sen nasılsın nasıl geçiyor oruç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?