Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ay benim üst beden 48 alt beden 50 sinir oluyorum takım aldığım zaman üst hep bol geliyor

Ay benim üst beden 48 alt beden 50 sinir oluyorum takım aldığım zaman üst hep bol geliyor
Aynen ya daha da kilo verirsem çuval gibi dururlar üstümde elbiseler için bu kiloda kalmak istiyorum izniniz olursa.... Dermişim yeterki zayıflayım bollaşsınlar

Bugün sabah tartıldım ben 78.8 di ne zaman güncelleyelim kilolarımızı
Ayni sayiliriz,ben gecen hafta 79,2 kilo bildirdim,sonra aksama dogru tartildigimda 78,5tim.
78,2yi.de gordum arada,fakat simdi 79,2 yine,anlamadim ne oldu.
Sanirim regl olacagim.
Yani sonucta ayni sayiliriz,yarin kilo bildirelim,ona gore cuma hedefi ve spor belirleriz

Bende bugün regl oldum kuzum ödem de varmı bilmiyorum sende de öyle bişey olabilir benim kilomda iki üç gün içinde birden arttı çünki aynen çok fark yok aramızda
Tamam canım ay inşallah veririz ben hamile kalmaya çalışıyorum pkom da var kesin vermem lazım artık bu geçen ay ovitrelle vuruldum tedavi gördüm ama işe yaramadı o yüzden süreci hızlandırmak için kilo vermem lazım

Tamamdir,sabirla verme yolundayiz,durdugumuz anda aliniyor,sabit kalma diye bile birsey yok=/
O yuzden az ya da cok,ama surekli verecegiz,veremeyince moralimizi bozmayacagiz,bazen dursakta vazgecmeyecegiz,ben yasadiklarimdan bunu ogrendim.
Daha once 83,5tan 72 ye inmistim,ama az az,niye fazla vermiyorum diyordum,biraz da kendime küstüm,takimdan ayrildim.
Sonuc,ayni noktaya cikis...
Demekki neymis,buralardan ayrilmayacakmisiz

Vala iyi vermişsin kuzum 83 ten 72 ye ben çabalayıp duruyorum gitmiyor daha doğrusu şöyle ben yemeği kesince hemen gidiyor ama az bi dikkat etmeyim 2 katı fazlası geri geliyor dediğin gibi sabırla verecez inşallah doktorum 10 kilo versen rahatlarsın dedi daha fazla vermek istiyorum tabide bakalım ödem çayımı aldım oturdum şuan bi yerlerden başlamak lazım

Çok şükür canm iyiyiz sen nasılsın nasıl geçiyor oruç?
1 haftadır oruç deyilim, keşke olsaydım, vücut aşırı ödem tutuyor.
Evde çok isim var, artıramıyorum.
Havalar bozuk, tamir olan evde aksaklıklar oluyor, yinede herşeyin hayırlısı olsun, Rabbim iyisini bilir, bundada ne hikmetler gizlidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…