Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Valla o 10 kilo oyyyle farkettiriyor kiii,sanirsin 20 vermissin,durusun yuruyusun degisiyor,vitrin camlarinda kendini seyrediyorsun
Verirsin verirsin,buralardan ayrilma yeterki

Valla o 10 kilo oyyyle farkettiriyor kiii,sanirsin 20 vermissin,durusun yuruyusun degisiyor,vitrin camlarinda kendini seyrediyorsun
Verirsin verirsin,buralardan ayrilma yeterki
İnşâAllâh veririz kendim den nefret etmeye başladım hiç bi kıyafetim olmuyor ne giysem yakışmıyor 10 değil 20 veririzz inşallah canım yok yok ayrılmam kendi kendimi motive edemiyorum ben çok

Keşke ya ama günlerdir böyleyim
Sindirim sorunun var mi?
Benim bu hafta var,halbuki kayisi cayi filan da iciyorum.Tabii bana oructa farkettiriyor,hem diyet hem su cok iyi gidiyordu.
Kayisi yemeyi dene,yesilcay ic odem atsin.
Arti ciksan da dikkatliysen eksidesin,obur hafta belli olur..

Merhaba canım olur tabi benimde motive olmaya ihtiyacım var zaten
Hoşgeldin
Keisnkle katılıyorum buradan ayrilmamaliyiz
Ayyy aynı ben 84 le 72 arası cebellesme yaşıyorum aylardır. Offf
Sağlık olsun ilk önce boşver sonra gene dikkat edersin ilk işlerini hallet
Bende büyük wcye hergun çıkmıyorum yaaaa yoksa çok kilo vermiştim napcaz kabızlık ta yok

Benim o aksam yemeklerinden once yaptigim madensuyu,az limon,2 kasik yogurt karisimi cok iyi geliyor canim.
Acken iciyorum,simdi iftarda,ama normalde yatarken iciyordum,bagirsaklari hareketlendiriyor,calistiriyor,su destegiyle de duzenli wc ziyaretleri
Ama su ile cok daha iyiydi,simdi cok faydali olamiyor,neyse az kaldi zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…