- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Benim de bol bol su atmam lazım en azından sabit gelmem lazım şuan 800 Gr artıdayım çok moralim bozuk regliden dolayı biliyorum ama geri sarmış oluyorum netice deSelamlarr
Ben bu gün kendimi spora vereceğim galiba ya dünkü su boreklerini eritmem lazım
Sahur yapmadım böreği yedim diye bayrama kadar extra dikkat edicem inşallah
Cumaya kadar gider inşallah ödeme suyu artırmak en güzeli ben bugun tartilmadim ama yüzümden belli ödem olduğu inşallah atarız su odemleri bazen tartinin oynadığını görünce canım sıkılıyor ama çabuk toparliyorumBenim de bol bol su atmam lazım en azından sabit gelmem lazım şuan 800 Gr artıdayım çok moralim bozuk regliden dolayı biliyorum ama geri sarmış oluyorum netice de
Sabahtan beri 1 lt anca içtim düşün olmuyor işte sinir oluyorumCumaya kadar gider inşallah ödeme suyu artırmak en güzeli ben bugun tartilmadim ama yüzümden belli ödem olduğu inşallah atarız su odemleri bazen tartinin oynadığını görünce canım sıkılıyor ama çabuk toparliyorum
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +100 | +75 | +150 | +80 | +70 | ||
| +150 | +245 | +135 | +285 | +225 | ||
@emxeren | +90 | +150 | +45 | + | +45 | ||
A Abceli52 | + | + | + | - | - | ||
B Bugunneselibirgun | + | - | +100 | +160 | +230 | ||
| + | - | + | + | - | ||
| +155 | +135 | +165 | +120 | - | ||
| +170 | - | +50 | +100 | - | ||
E Eftalios | +225 | +225 | +360 | +230 | +275 | ||
| + | +135 | +60 | +90 | + | ||
@Babsy baby | + | - | - | + | + | ||
E Etabiti | +50 | + | +40 | +70 | +100 | ||
Tarçın falan atsan mi acaba içimi daha kolay susuz diyet zor gerçekten ben diyette değilken de içerdim şimdide hiç zorlamiyor su içmekSabahtan beri 1 lt anca içtim düşün olmuyor işte sinir oluyorum
Kaptanim cok tesekkur ediyorum azim ettim cok sukur basardim burdayim siz kovmadikca bir yere gitmiyorum herkese moral olabilirsem ne mutlu bana koruyalim kaptanim ❤❤❤❤❤❤❤kocaman tebrik ediyorum seni canım, azmin sonucu emeğinin karşılığını aldın
hayatın boyunca hep istediğin kiloda kalmanı diliyorum.
kilo korumak kilo vermekten daha zor, buradan ayrılma sakın kilonu da beraberce koruyalım.
Hanımlar dün üst dudağımin kenarinda uçuk cikmisti, bugün bir uyandım üst dudağım botoks yaptırmış gibi kocaman şişmiş 2 katı olmuş resmen. Ucuk hiç sisirir mi böyle?
[/QUOTE
Sisirir canim büyümüştür ucuk ben bu konudan cok muzdarip oldugum icin senin gibi olmustu apse yapmis sakin dokunma mikrop kapmisti benim ucuk ust uste ikitane cikmistir sistigi icin farkedemezsin diktora git canim hemen saglik ocagina krem versin o kucucuk cok onemsiz dedigimiz ucuk yayilir hemen saglik ocagindaki doktora gorun canim aman deyim ihmal etme 2 gunde gecer ilacla kurutur icindeki mikrobu ucuk deyip gecmemeyi aci bir sekilde ogrenmistim ben 2 sene once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?