Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamlarr
Ben bu gün kendimi spora vereceğim galiba ya dünkü su boreklerini eritmem lazım
Sahur yapmadım böreği yedim diye bayrama kadar extra dikkat edicem inşallah
Benim de bol bol su atmam lazım en azından sabit gelmem lazım şuan 800 Gr artıdayım çok moralim bozuk regliden dolayı biliyorum ama geri sarmış oluyorum netice de

Benim de bol bol su atmam lazım en azından sabit gelmem lazım şuan 800 Gr artıdayım çok moralim bozuk regliden dolayı biliyorum ama geri sarmış oluyorum netice de
Cumaya kadar gider inşallah ödeme suyu artırmak en güzeli ben bugun tartilmadim ama yüzümden belli ödem olduğu inşallah atarız su odemleri bazen tartinin oynadığını görünce canım sıkılıyor ama çabuk toparliyorum

Selam kizlar..2 haftadir giremiyordum buraya..internetimiz doğru düzgün çalişmadi..birileri killere girip kablolarin ayarini bozmuş..bütün binada sorun var.. halada Tam düzelmedi..çocuklarda ders çalişamiyor...
Kiloma Dikkat etmeye çalişiyorum..

Sabahtan beri 1 lt anca içtim düşün olmuyor işte sinir oluyorum

Dünkü menüm

Sahur yok

İftar
1 tabak kıymalı kabak mantı
Kafadan kabağı haşlayıp sarımsaklı yoğurt ile karıştırıp üstüne kıyma yaptım

İftardan sonra
1 çay kaşığı çikolata şekerim düşer gibi oldu kızı da emziriyorum evde olduğumdan daha fazla istiyor ondan dayanamıyorum sanırım

2 litre su

150 adet bölgesel 90 puan Mydestinyy

Kaptanim cok tesekkur ediyorum azim ettim cok sukur basardim burdayim siz kovmadikca bir yere gitmiyorum herkese moral olabilirsem ne mutlu bana koruyalim kaptanim ❤❤❤❤❤❤❤

Gece yatmadan 2 saat once tarcinli karanfilli yesil cay icin kizlar gun icindeki butun odeminizi aliyor ertesi gunhafif bir sekilde kalkarsiniz denenmis ve onaylanmistir. Ödemi olan arkadaslar sabah suyunuzun icine maydonoz limon koyun azcik cubuk tarcin aksama kadar o suyu icin odeminiz filan kalmiyor 5 kez denedim kilo verme surecimde ise yariyor.

Hanımlar dün üst dudağımin kenarinda uçuk cikmisti, bugün bir uyandım üst dudağım botoks yaptırmış gibi kocaman şişmiş 2 katı olmuş resmen. Ucuk hiç sisirir mi böyle?

moni beni takim içine Alma ben serbest takilayim ..şimdilik iyi gidiyorum...Umarim Cuma gûnü daha iyi bir rakam görürüm tartida..400 gram eksideyim şimdilik en son kilomdan..61 kiloyu gördüm çok şükür tekrar
Çok yavaş gidiyor busefer ama olsun gitsinde tek Azar Azar gitmesinede raziyim

Sabah kahvaltisi
Yesillik salatasi. artik gina geldi yesillikten bugun sondu.
Ananasli yesil cay

Ara öğün
Espresso

Oglen yemeği
Lahanana salatasi
Yogurt 1 kase
Turk kahvesi

Ara öğün
Yesilcay
1 tane yaprak galeta

Aksam yemeği
Brokoli tabanli pizza 1 dilim
Salata
Yoğurt

Su
4 litre

SPOR
Leslie 45 dakika 45×3 135
Tum gun dipbucak ev temizligi 50 puan
Toplam 185 puan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…