- 13 Eylül 2015
- 21.890
- 68.783
- 598
Ben tadina odaklanmamaya calisiyorum,gazoz gibi de oluyor biraz:)Dukan birisi bir kere ben de yapmıştım yarısını zor içtim yani bence yeşilcay ve soda birbirine hiç yakışmıyor
Ya mesela 1-2 günde eğer aburcubur yediysem ya da işte regl olduysam aç karna dahil 1 kiloya yakın fazla cikiyorum. Bunun nedeni ödem işte. Az su ictigimizde de oluyor, su ödemi ve yağı dağıtır aslında bol bol içmek lazım.
Ahhahhah kasik kadarCok saol canim yok sorun deil evet benim boyum 1.85 doktorum artik ideal oldugunu düşünüyor bende oyle dusunuyorum artik acikcasi fazla sagligimi kaybetmeden dur diyecem korumaya gecicem fakat verirsemde hic uzulmem vallahi ben daha oncede cok fazla kilo verdigim donemdede incecik manken gibi olamiyorum maalesef kemik yapim iri benim suan inceldim hatta ben her yerimin küçüldüğünü goruyorum kiz kasik kadar kaldim ama belim incecik deil mesala yapi olarak.
Olacak canim olacak hepiniz kilo vereceksiniz. Azim ve isteklisiniz.Oyh massallah o ne boy öle. Anladım benim boyum neden kısa. Allah benim boydan da vermiş sana
Ahhh iri kemik ahhh hep iri ve kalipli durmak çok iyi bilirim. Hele benim omuzlar kollar ayyyy kemik iri ve sert etliyim ve 164 boy. Yani kilo alma hakkı yok iri kemiklilerin .
Böle omuz göğüs kısmı ufak olup tsort gömlek falan giyiyorlar ya öyle özeniyorum. Ya ben gömlek giyince güreşçilere benziyorum. Tsort giyince hele darsa vücut calistiranlara benziyorum. Kollar etli ayyyy
Senin adına çok sevindim vallahi darısı başımıza yaahhh 10 yıldır diyetle ugrasiyorum
Ay tartıldım da grm gitmemiş ama almadığına da sevindim
Cuma 65,4
Pazartesi 65,4
kızlar listedesiniz artık azami dikkat67 çıktım.
Artidayim
Gitmiyor bir türlü kilolar of ya
kocaman tebrik ediyorum seni canım, azmin sonucu emeğinin karşılığını aldınBen hedefime ulastim kizlar bugun sabah mucize oldu sabah bir kalktim sabah tartilayim dedim gece telefonun kamerasini hallettik baya ugrastim neyse cumaya kadar 75 olurum demistim mucize tartida 75 gordum fotosunu yolluyorum simdi gozlerime inanamiyorum ve hala şok tayim sanirsam sporun mucizesi
İşte ilk yudumda bile maalesef odaklanmak zorunda kalıyorum tadi bana göre çok kötuyduBen tadina odaklanmamaya calisiyorum,gazoz gibi de oluyor biraz:)
Yoksa ne lezzetli,o zararli,ne tadi kotu,o iyi geliyor diyete niyeyse
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +100 | +75 | +150 | +80 | +70 | ||
| +150 | +245 | +135 | +285 | +225 | ||
@emxeren | +90 | +150 | +45 | + | +45 | ||
A Abceli52 | + | + | + | - | - | ||
@Pembegomlek | + | - | +100 | +160 | - | ||
| + | - | + | + | - | ||
| +155 | +135 | +165 | +120 | - | ||
@Baby Cat | +170 | - | +50 | +100 | - | ||
E Eftalios | +225 | +225 | +360 | +230 | +275 | ||
| + | +135 | +60 | +90 | + | ||
C _CikiLeta | + | - | - | + | + | ||
E Etabiti | +50 | + | +40 | +70 | +100 | ||
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?