• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Hayırlı sahurlar
Menum
Sahur
Yumurta
,1 dilim peynir
5 adet zeytin
Domates,salatalık

İftar
4 kaşık kabak yemeği
3 adet köfte
Salata

2 hurma
10 adet yer fıstığı
2 Tatli kaşığı magnolya
Şu 3,5 litreyi buldu sahur bitimine 4 olur

Spor
3 mil Leslie
30 dakika zumba
100 adet kol hareketleri yaptım
135+90+60 toplam 285 puan Mydestinyy Mydestinyy

Bende Dukan birası yaptım şimdi iciyom. Hiç sevmiyorum yeşilçay i yaaah🤢 limonsuz asla içemiyorum. 1 litre yi yaptım bakalım hangi işkencelerle ıcicem. Ödemi nasıl anlaşılır ben hiç anlamıyorum
Dukan birisi bir kere ben de yapmıştım yarısını zor içtim yani bence yeşilcay ve soda birbirine hiç yakışmıyor 🙄
Ya mesela 1-2 günde eğer aburcubur yediysem ya da işte regl olduysam aç karna dahil 1 kiloya yakın fazla cikiyorum. Bunun nedeni ödem işte. Az su ictigimizde de oluyor, su ödemi ve yağı dağıtır aslında bol bol içmek lazım.

Menümü yazayım hanımlar;
Sahurda; 1 lavaş içine sürülebilir lor ve 2 dilim hindi salam.

İftar; Birkaç kaşık mercimek çorbası, kurufasulye, biraz yoğurt.

Akşam da cay ve bir avuç çekirdek.
Gece 1de de 1 kupa yeşil çay içtim. 2 kayısı ile beraber.
Su 1 lt.
Spor Ramazan'da yapamıyorum maalesef :(
1 hafta kaldi zaten Ramazan'ın bitmesine eski düzenime dönerim insallah bakalım

Dukan birisi bir kere ben de yapmıştım yarısını zor içtim yani bence yeşilcay ve soda birbirine hiç yakışmıyor 🙄
Ya mesela 1-2 günde eğer aburcubur yediysem ya da işte regl olduysam aç karna dahil 1 kiloya yakın fazla cikiyorum. Bunun nedeni ödem işte. Az su ictigimizde de oluyor, su ödemi ve yağı dağıtır aslında bol bol içmek lazım.
Tamamdır tavsiyene uyucam 🤗 Dukan birası dün yarısını zor ictim🤢 ya bide zaman yetmiyor. Kalan yarısını bugün içerim. Bende aynen ayran soda bile içemem. Çok kötü sodayı biseye karıştırmak. Eşim hupletti vallahi tek. Nefeste 😅
Ödem çok oynuyor kiloyla ya. Ama bende çok zordur ödem regli hariç zamanlarda olmaz.

Ben hedefime ulastim kizlar bugun sabah mucize oldu sabah bir kalktim sabah tartilayim dedim gece telefonun kamerasini hallettik baya ugrastim neyse cumaya kadar 75 olurum demistim mucize tartida 75 gordum fotosunu yolluyorum simdi gozlerime inanamiyorum ve hala şok tayim sanirsam sporun mucizesi

Ben hedefime ulastim kizlar bugun sabah mucize oldu sabah bir kalktim sabah tartilayim dedim gece telefonun kamerasini hallettik baya ugrastim neyse cumaya kadar 75 olurum demistim mucize tartida 75 gordum fotosunu yolluyorum simdi gozlerime inanamiyorum ve hala şok tayim sanirsam sporun mucizesi
Tam tamina 75.50 yim inanamiyorum hala dun 76 kusurdum dum fotograf ilmesi kapali buranin yollayabilsem dun ve bugunku fark gostericem

Insallah hepiniz benim gibi hedeflediginiz kiloya ulasirsiniz hic vazgecmeyin vazgecmediginizi görüyorum menuleriniz süper ramazanda zorlansanizda hepiniz gercekten azmediyosunuz ben daha fazla vermemeye calisicam baya inceldim rahat nefes alabiliyorum daha fazla spor yapma imkani buluyorum en onemlisi beslenme aliskanligim duzene girdi. Herseyden ölçülü olarak tadiyorum. Su hayatimin bir parcasi oldu. Hayatin tadini cikarin kizlar en onemlisi sagligimiz unutmayin gun icinde gelirim yine bir kac islerim var

Dünkü menüm

Sahur yok

İftar
1 tabak sebzeli tavuk haşlama
3 yk peynirli makarna
1 bardak ayran

İftardan sonra
Yarım muz
1 ısırık cocostar

2 litre su

200 bölgesel çalışma 120 puan Mydestinyy Mydestinyy

Çok sevindim çok tebrik ediyorum bunu başarmak gerçekten çok zor 🤗 75 sizin ideal kilonuz mu peki baktığımızda yüksek bir rakam. Boyunuz mu uzun? Belkide daha önce sormusumdur 😅 malum açken ben ben değilim herseyi unutuyorum🤣

Çok sevindim çok tebrik ediyorum bunu başarmak gerçekten çok zor 🤗 75 sizin ideal kilonuz mu peki baktığımızda yüksek bir rakam. Boyunuz mu uzun? Belkide daha önce sormusumdur 😅 malum açken ben ben değilim herseyi unutuyorum🤣
Cok saol canim yok sorun deil evet benim boyum 1.85 doktorum artik ideal oldugunu düşünüyor bende oyle dusunuyorum artik acikcasi fazla sagligimi kaybetmeden dur diyecem korumaya gecicem fakat verirsemde hic uzulmem vallahi ben daha oncede cok fazla kilo verdigim donemdede incecik manken gibi olamiyorum maalesef kemik yapim iri benim suan inceldim hatta ben her yerimin küçüldüğünü goruyorum kiz kasik kadar kaldim ama belim incecik deil mesala yapi olarak.

Mesala soyle bir sorunum basladi her yemek yedikten sonra aldigim her lokmadan sonra mide bulantilarim basladi maalesef cok afedersin bu beni rahatsiz etmeye basladi gayret gosteriyorum yinede sporu kes biraz dedi doktor bu elimde olan bisey deil bu bir bagimlilik her spor yapmayisimin ardindan sucluluk duygusu duymaya basladim bu bir parca yemek icinde gecerli oluyor diyelim elma yedim misal cok ozur dilerim oruclusun ama her yedigim lokmadan sonra ki ben kalorili bisey yemedigim halde sucluluk duygusunasladi acaba kilomu aldim acaba bunuda yersem kilo alirmiyim diye doktorum o yuzden biraz ara vermemizi onerdi bana herseyden olculu sekilde yememi bide test olucam midemibozdum galiba azcik azcik yiyerek

Cok saol canim yok sorun deil evet benim boyum 1.85 doktorum artik ideal oldugunu düşünüyor bende oyle dusunuyorum artik acikcasi fazla sagligimi kaybetmeden dur diyecem korumaya gecicem fakat verirsemde hic uzulmem vallahi ben daha oncede cok fazla kilo verdigim donemdede incecik manken gibi olamiyorum maalesef kemik yapim iri benim suan inceldim hatta ben her yerimin küçüldüğünü goruyorum kiz kasik kadar kaldim ama belim incecik deil mesala yapi olarak.
Oyh massallah o ne boy öle. Anladım benim boyum neden kısa. Allah benim boydan da vermiş sana 🤣
Ahhh iri kemik ahhh hep iri ve kalipli durmak çok iyi bilirim. Hele benim omuzlar kollar ayyyy kemik iri ve sert etliyim ve 164 boy. Yani kilo alma hakkı yok iri kemiklilerin .
Böle omuz göğüs kısmı ufak olup tsort gömlek falan giyiyorlar ya öyle özeniyorum. Ya ben gömlek giyince güreşçilere benziyorum. Tsort giyince hele darsa vücut calistiranlara benziyorum. Kollar etli ayyyy 🙄
Senin adına çok sevindim vallahi darısı başımıza yaahhh 10 yıldır diyetle ugrasiyorum

Back
X