- 15 Kasım 2020
- 12.868
- 70.410
- 528
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dukan birisi bir kere ben de yapmıştım yarısını zor içtim yani bence yeşilcay ve soda birbirine hiç yakışmıyorBende Dukan birası yaptım şimdi iciyom. Hiç sevmiyorum yeşilçay i yaaahlimonsuz asla içemiyorum. 1 litre yi yaptım bakalım hangi işkencelerle ıcicem. Ödemi nasıl anlaşılır ben hiç anlamıyorum
Tamamdır tavsiyene uyucamDukan birisi bir kere ben de yapmıştım yarısını zor içtim yani bence yeşilcay ve soda birbirine hiç yakışmıyor
Ya mesela 1-2 günde eğer aburcubur yediysem ya da işte regl olduysam aç karna dahil 1 kiloya yakın fazla cikiyorum. Bunun nedeni ödem işte. Az su ictigimizde de oluyor, su ödemi ve yağı dağıtır aslında bol bol içmek lazım.
Tam tamina 75.50 yim inanamiyorum hala dun 76 kusurdum dum fotograf ilmesi kapali buranin yollayabilsem dun ve bugunku fark gostericemBen hedefime ulastim kizlar bugun sabah mucize oldu sabah bir kalktim sabah tartilayim dedim gece telefonun kamerasini hallettik baya ugrastim neyse cumaya kadar 75 olurum demistim mucize tartida 75 gordum fotosunu yolluyorum simdi gozlerime inanamiyorum ve hala şok tayim sanirsam sporun mucizesi
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
![]() | +100 | +75 | +150 | +80 | |||
![]() | +150 | +245 | +135 | +285 | |||
@emxeren | +90 | +150 | +45 | + | |||
A Abceli52 | + | + | + | - | |||
![]() | - | - | - | - | |||
B Bugunneselibirgun | + | - | +100 | +160 | |||
![]() | + | - | + | + | |||
![]() | +155 | +135 | +165 | +120 | |||
![]() | +170 | - | +50 | +100 | |||
E Eftalios | +225 | +225 | +360 | +230 | |||
![]() | + | +135 | +60 | +90 | |||
C _CikiLeta | + | - | - | + | |||
E Etabiti | +50 | + | +40 | +70 | |||
Çok sevindim çok tebrik ediyorum bunu başarmak gerçekten çok zorBen hedefime ulastim kizlar bugun sabah mucize oldu sabah bir kalktim sabah tartilayim dedim gece telefonun kamerasini hallettik baya ugrastim neyse cumaya kadar 75 olurum demistim mucize tartida 75 gordum fotosunu yolluyorum simdi gozlerime inanamiyorum ve hala şok tayim sanirsam sporun mucizesi
Cok saol canim yok sorun deil evet benim boyum 1.85 doktorum artik ideal oldugunu düşünüyor bende oyle dusunuyorum artik acikcasi fazla sagligimi kaybetmeden dur diyecem korumaya gecicem fakat verirsemde hic uzulmem vallahi ben daha oncede cok fazla kilo verdigim donemdede incecik manken gibi olamiyorum maalesef kemik yapim iri benim suan inceldim hatta ben her yerimin küçüldüğünü goruyorum kiz kasik kadar kaldim ama belim incecik deil mesala yapi olarak.Çok sevindim çok tebrik ediyorum bunu başarmak gerçekten çok zor75 sizin ideal kilonuz mu peki baktığımızda yüksek bir rakam. Boyunuz mu uzun? Belkide daha önce sormusumdur
malum açken ben ben değilim herseyi unutuyorum
![]()
Mesala soyle bir sorunum basladi her yemek yedikten sonra aldigim her lokmadan sonra mide bulantilarim basladi maalesef cok afedersin bu beni rahatsiz etmeye basladi gayret gosteriyorum yinede sporu kes biraz dedi doktor bu elimde olan bisey deil bu bir bagimlilik her spor yapmayisimin ardindan sucluluk duygusu duymaya basladim bu bir parca yemek icinde gecerli oluyor diyelim elma yedim misal cok ozur dilerim oruclusun ama her yedigim lokmadan sonra ki ben kalorili bisey yemedigim halde sucluluk duygusunasladi acaba kilomu aldim acaba bunuda yersem kilo alirmiyim diye doktorum o yuzden biraz ara vermemizi onerdi bana herseyden olculu sekilde yememi bide test olucam midemibozdum galiba azcik azcik yiyerekÇok sevindim çok tebrik ediyorum bunu başarmak gerçekten çok zor75 sizin ideal kilonuz mu peki baktığımızda yüksek bir rakam. Boyunuz mu uzun? Belkide daha önce sormusumdur
malum açken ben ben değilim herseyi unutuyorum
![]()
Oyh massallah o ne boy öle. Anladım benim boyum neden kısa. Allah benim boydan da vermiş sanaCok saol canim yok sorun deil evet benim boyum 1.85 doktorum artik ideal oldugunu düşünüyor bende oyle dusunuyorum artik acikcasi fazla sagligimi kaybetmeden dur diyecem korumaya gecicem fakat verirsemde hic uzulmem vallahi ben daha oncede cok fazla kilo verdigim donemdede incecik manken gibi olamiyorum maalesef kemik yapim iri benim suan inceldim hatta ben her yerimin küçüldüğünü goruyorum kiz kasik kadar kaldim ama belim incecik deil mesala yapi olarak.