- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +100 | +75 | |||||
| +150 | +245 | |||||
@emxeren | +90 | +150 | |||||
A Abceli52 | + | + | |||||
| - | - | |||||
B Bugunneselibirgun | + | - | |||||
| + | - | |||||
| +155 | +135 | |||||
| +170 | - | |||||
E Eftalios | +225 | +225 | |||||
| + | +135 | |||||
@Babsy baby | + | - | |||||
[USER=381226]@Etabiti[/USER] | +50 | + | |||||
Kiz ne strese gireceksin geel yaaaMydestinyy IcimdekiSonsuzDeniz ben musadenizle ben bu hafta menu muaf olmak istiyorum
Strese giriyorum bu sekilde
Malum düellodayiZ dikkatli olmaliyimmmm
Tamam madem beyaz bayrak salladin yazicamKiz ne strese gireceksin geel yaaaSana derken gece 2 lokum yiyen bendim
Ciddi olesiye yapmiyoruz ki,elimizden geldigi kadarini,bak gece yemeyecektim,yedim yine,ama suyumu bitki cayimi da ictim.
Elimizden gelenin en iyisini yapalim,lutfen kopma
Temmuza girince bundan 5 kilo eksik olsak coook guzel olmaz mi
Insan menu yazmadikca saliyor,dikkkatli de ol,buraya da yaz lutfen...
Beni,beni,Denizi
Beni,beni,Denizi
Oooyy oyyyyy ne güzel boşver hayatına bak kızım tabi önce evladın ama kendini de harcama derim benHe diyeceksiniz ki deger vermiyordu neden evlendin? Yangindan mal kacirir gjbi evlendik 3 ay icerisinde ,ben bekleyelim dediysem de vakit ksybi olmasin çıkarak vs ddiler oldu da bitti iste simdi uzun uzun yazmayayim. Eski esim yakisikli boyle heybetli benim de sefimdi otelde. E kacirmayayim kabul edeyim beni de seviyor zaten,sevme degil de ilgili gibiydi nikah olunca fısss söndü. Hikayeyi bilenler az cok biliyor burada zaten.
Neyse velhasil kelam.onumuzdeki maclara bakicaz dermişim
Allah en hayirlisini nasip etsin insallah.He diyeceksiniz ki deger vermiyordu neden evlendin? Yangindan mal kacirir gjbi evlendik 3 ay icerisinde ,ben bekleyelim dediysem de vakit ksybi olmasin çıkarak vs ddiler oldu da bitti iste simdi uzun uzun yazmayayim. Eski esim yakisikli boyle heybetli benim de sefimdi otelde. E kacirmayayim kabul edeyim beni de seviyor zaten,sevme degil de ilgili gibiydi nikah olunca fısss söndü. Hikayeyi bilenler az cok biliyor burada zaten.
Benim kardeşim boşandı 1 sene dolmadan evlendi çocuk ta yoktu ama olsunGunaydin
Ay kizlarrrr
Bir akrabam var da yani uzaktan sayilir annemn teyzesinin torunu
Benden bir yas buyuk iste ama görsenizdaha genc gosteriyor
Ilani-i aşk etti gece gece
Aslinda onun benden hoslandigini tahmin ediyordum yillsr oncesinden de ,yani ben evlenmeden onceki donemde, tabi bu benim hisssettigimdi
.dun açıldı tabi ama o komsu sehirde
Ay var ya evlendiğim gunden beri yani son 7 senedir hissetmedigim sevgiyi hissettim sanki iliklerimde, ne kadar da cok ozlemisim deger verilmeyi megerse
Ama tabi kibarca reddettim cunku
Cok sebep var
Birincisi daha yeni ayrildim ve beynim.yorgun dedim
Ikincisi ben cocuklu yeni ayrilmis biri olarak sen hic evlenmedin dedim yani kac kizla ciktigin bilinmiyor ama o nikah olmayinca bekar sayiliyorsun yani dedim,malum aile prb falan bu kacinilmaz bir gercek arkadaslar.acik acik soyledim yani
Hem oglumun tam bana ihtiyaci oldugu 5 yas donemi ,kendime bile vaktkm yok diyerek ,ve de istemeyerek reddettim
Ama
Rabbim hakkimizda hayirlisi veRsin arkadaşlar
bugun leylayım yani
Ehehehehhe☺☺
Kiz acliktan halsiz düşmüyor musun
O beyaz bayrak diildi taaammiiiiTamam madem beyaz bayrak salladin yazicam
Dünkü kahvaltı
Yumurta omlet
Peynir domates zeytin.
Türk kahvesi
Çerez
Nescssfe
Akşam köfte salata gazoz
Çerez
Heeee seni bebeğim
Kiz daha cok kismetlerin olur hemde rabbim yazmissa olur canim ama once kafani dinle hayatinin tadini cikar o zaten senin kusmetinde varsa senide seviyorsa azcik mucadele etsin seviyorsa mucadeleyi birakmaz seni ikna etmek etmek icin ugrasir sen reddettin diyede oda kenara cekiliyorsa zaten sallagittsiin azcik cocugunla kendi hayatini yasa canim ❤❤❤❤Gunaydin
Ay kizlarrrr
Bir akrabam var da yani uzaktan sayilir annemn teyzesinin torunu
Benden bir yas buyuk iste ama görsenizdaha genc gosteriyor
Ilani-i aşk etti gece gece
Aslinda onun benden hoslandigini tahmin ediyordum yillsr oncesinden de ,yani ben evlenmeden onceki donemde, tabi bu benim hisssettigimdi
.dun açıldı tabi ama o komsu sehirde
Ay var ya evlendiğim gunden beri yani son 7 senedir hissetmedigim sevgiyi hissettim sanki iliklerimde, ne kadar da cok ozlemisim deger verilmeyi megerse
Ama tabi kibarca reddettim cunku
Cok sebep var
Birincisi daha yeni ayrildim ve beynim.yorgun dedim
Ikincisi ben cocuklu yeni ayrilmis biri olarak sen hic evlenmedin dedim yani kac kizla ciktigin bilinmiyor ama o nikah olmayinca bekar sayiliyorsun yani dedim,malum aile prb falan bu kacinilmaz bir gercek arkadaslar.acik acik soyledim yani
Hem oglumun tam bana ihtiyaci oldugu 5 yas donemi ,kendime bile vaktkm yok diyerek ,ve de istemeyerek reddettim
Ama
Rabbim hakkimizda hayirlisi veRsin arkadaşlar
bugun leylayım yani
Ehehehehhe☺☺
Bende 20 bin adim oldu felegim sassti lesli 2 saat yaptim
Bakacaksin tabi gencsin guzelsin azcik kafani dinleyince bin yerden kismet cikar sana hayirli bir kismet olur insallah sana ve cocuguna deger veren ahlaki duzgun bir insanHe diyeceksiniz ki deger vermiyordu neden evlendin? Yangindan mal kacirir gjbi evlendik 3 ay icerisinde ,ben bekleyelim dediysem de vakit ksybi olmasin çıkarak vs ddiler oldu da bitti iste simdi uzun uzun yazmayayim. Eski esim yakisikli boyle heybetli benim de sefimdi otelde. E kacirmayayim kabul edeyim beni de seviyor zaten,sevme degil de ilgili gibiydi nikah olunca fısss söndü. Hikayeyi bilenler az cok biliyor burada zaten.
Olsun simdi ilk minnoşum,ben bekar da mutluyum, ha yani biri beni sevince daha da mutluyum amaOooyy oyyyyy ne güzel boşver hayatına bak kızım tabi önce evladın ama kendini de harcama derim ben
Moral olmaz miAllah en hayirlisini nasip etsin insallah.
Elbette ki guzel cevap vermissin,fakat moral de oldu di mi:))
Tabii ki evleneceksin,fakat gercekten sevenle olsun insallah
Inşallah mutlu olurlar kardeşinBenim kardeşim boşandı 1 sene dolmadan evlendi çocuk ta yoktu ama olsun
Insallah ya. Ben de dolabi döktüm bugun, geri toplayamadim henuz ama :)) zayiflayinca giyerim dedigim elbiselerimi bir kez daha gordum.bu yaz onlari giymeliyim insallahO beyaz bayrak diildi taaammiiii
Kilo verince giyecegim bustiyerdi
Yani o giyilecek,yani BENNN giyecegim,anniyosun diii miii
Tam da kafam şu an bu şekilde. Ben beklerim ,istersen , kararın değişir de yazmak istersen vs, ben burdayım falan gibilerine dedi ama . Zaten tanıdığım da biri o nedenle dogru olabilir ama ne ona umit verdim beni beklesin,ne ben daha ayrilali 7 ay olmuş, çalkantılı bir 6 seneden sonra 7 ay cok az kafa dinlemek icinKiz daha cok kismetlerin olur hemde rabbim yazmissa olur canim ama once kafani dinle hayatinin tadini cikar o zaten senin kusmetinde varsa senide seviyorsa azcik mucadele etsin seviyorsa mucadeleyi birakmaz seni ikna etmek etmek icin ugrasir sen reddettin diyede oda kenara cekiliyorsa zaten sallagittsiin azcik cocugunla kendi hayatini yasa canim ❤❤❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?