- 20 Şubat 2016
- 4.650
- 18.638
- 208
AminBakacaksin tabi gencsin guzelsin azcik kafani dinleyince bin yerden kismet cikar sana hayirli bir kismet olur insallah sana ve cocuguna deger veren ahlaki duzgun bir insan
Oooo supersinnnnBende 20 bin adim oldu felegim sassti lesli 2 saat yaptim
Vallahi basardim basardimda bide bana sor felegim sasti 1 saat cok kolay oluyor hatta 1.30 saate bile dayanabiliyorum fakat 2 saat bu sefer zor oldu bide ogle yemegi ve ara ogunler yapmadim bugün ondan zorlandim cmtesi ve pazar yemek istahim olmuyor gec kalktigim icin spora agirlik veriyorumOooo supersinnnn
En güzelini yapıyorsun canım kendi sınırlarını zorlamak gibisi yokVallahi basardim basardimda bide bana sor felegim sasti 1 saat cok kolay oluyor hatta 1.30 saate bile dayanabiliyorum fakat 2 saat bu sefer zor oldu bide ogle yemegi ve ara ogunler yapmadim bugün ondan zorlandim cmtesi ve pazar yemek istahim olmuyor gec kalktigim icin spora agirlik veriyorum
Aynen oyle canim yaz geldi ben kiloluyken kisa kollu kiyafetlerimi pek guyemiyordum simdi giyebilecegim bir suru giyilmeyen daha dogrusu icine sigmadigim tisortlerim vardi iyiki toz bezi yapmamisim icime dogmusEn güzelini yapıyorsun canım kendi sınırlarını zorlamak gibisi yok
Bugün 20.000 adim attimSabah kahvaltisi
Yesillik salatasi
Yumurta
Ara öğün
Yok
Öğle Yemeği
Yok
Ara öğün
Yok
Aksam yemeği
Salata 1 kase yagsiz
1 kase corba
Su 2.5 litre
SPOR
Leslie 2 saat 120×3 360 puan
❤❤❤❤❤En güzelini yapıyorsun canım kendi sınırlarını zorlamak gibisi yok
bende değişik çaylar var. hergün farklı farklı içiyorum. tatları farklı olunca bıkmıyorum. zaten sıcaklar da başladı. şimdi daha çok dukan bira yapılır.Bende artik icesim bile gelmiyor yesil cayi bazen sabah kahvaltisi disinda butun gun aramiyorum banada bikkinlik geldi demlemekten üşeniyorum acikcadi bardak posetler olunca sureklu iciyodum demleme aldim french prize koyup demlemeye üşeniyorum
Canım seninde sevilmeye hakkın var nolmus yaniiiGunaydin
Ay kizlarrrr
Bir akrabam var da yani uzaktan sayilir annemn teyzesinin torunu
Benden bir yas buyuk iste ama görsenizdaha genc gosteriyor
Ilani-i aşk etti gece gece
Aslinda onun benden hoslandigini tahmin ediyordum yillsr oncesinden de ,yani ben evlenmeden onceki donemde, tabi bu benim hisssettigimdi
.dun açıldı tabi ama o komsu sehirde
Ay var ya evlendiğim gunden beri yani son 7 senedir hissetmedigim sevgiyi hissettim sanki iliklerimde, ne kadar da cok ozlemisim deger verilmeyi megerse
Ama tabi kibarca reddettim cunku
Cok sebep var
Birincisi daha yeni ayrildim ve beynim.yorgun dedim
Ikincisi ben cocuklu yeni ayrilmis biri olarak sen hic evlenmedin dedim yani kac kizla ciktigin bilinmiyor ama o nikah olmayinca bekar sayiliyorsun yani dedim,malum aile prb falan bu kacinilmaz bir gercek arkadaslar.acik acik soyledim yani
Hem oglumun tam bana ihtiyaci oldugu 5 yas donemi ,kendime bile vaktkm yok diyerek ,ve de istemeyerek reddettim
Ama
Rabbim hakkimizda hayirlisi veRsin arkadaşlar
bugun leylayım yani
Ehehehehhe☺☺
Bence kolay elde edilince karşı taraf kendini Bi b... Kk sanıyor ve hersey bitiyor imzadan sonra. Belli ki sendende kendini maddi manevi güçlü ve yüksek görmüş oyuzden değer vermemiş hersey sönmüş. Bi dahaki hayatında bence lastik gibi uzat ve her zaman zor olan taraf sen olHe diyeceksiniz ki deger vermiyordu neden evlendin? Yangindan mal kacirir gjbi evlendik 3 ay icerisinde ,ben bekleyelim dediysem de vakit ksybi olmasin çıkarak vs ddiler oldu da bitti iste simdi uzun uzun yazmayayim. Eski esim yakisikli boyle heybetli benim de sefimdi otelde. E kacirmayayim kabul edeyim beni de seviyor zaten,sevme degil de ilgili gibiydi nikah olunca fısss söndü. Hikayeyi bilenler az cok biliyor burada zaten.
Neyse velhasil kelam.onumuzdeki maclara bakicaz dermişim
Canım seninde sevilmeye hakkın var nolmus yaniiiflortunu et gene çocuğunla İlgilen ne alakası varki
Bence kolay elde edilince karşı taraf kendini Bi b... Kk sanıyor ve hersey bitiyor imzadan sonra. Belli ki sendende kendini maddi manevi güçlü ve yüksek görmüş oyuzden değer vermemiş hersey sönmüş. Bi dahaki hayatında bence lastik gibi uzat ve her zaman zor olan taraf sen olve hayatı erteleme
En guzelini sen yapiyorsun bitki caylari icerek poset yesil cayi biraktim artik demleme yapiyorum daha lezzetli yesil cay tadi aliyorum yaa posetlerde yok yesil caytadibende değişik çaylar var. hergün farklı farklı içiyorum. tatları farklı olunca bıkmıyorum. zaten sıcaklar da başladı. şimdi daha çok dukan bira yapılır.
poşet yeşil çayı pek kullanmanı tavsiye etmem canım. kağıt, çayın tadını örtüyor. yavan bir tadı oluyor. hem lezzetini tam alamıyorsun hem de dökme yeşil çay daha sağlıklı.
az daha ısınsın havalar dukan biraya geçerim ben. normalini de aralarda yaparım.
Gunaydin canim regl oldugunda gider o ödem simdi adet kanin gelmeye yakin maalesef oluyor canim tartida farkeder bir kacguneGünaydın evet reglime 3 gün kala kilom 92.4 çıktı nasıl bir ödemdir yaaa 1.300 Gr fark var oha yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?