Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Oooo supersinnnn
Vallahi basardim basardimda bide bana sor felegim sasti 1 saat cok kolay oluyor hatta 1.30 saate bile dayanabiliyorum fakat 2 saat bu sefer zor oldu bide ogle yemegi ve ara ogunler yapmadim bugün ondan zorlandim cmtesi ve pazar yemek istahim olmuyor gec kalktigim icin spora agirlik veriyorum

En güzelini yapıyorsun canım kendi sınırlarını zorlamak gibisi yok

En güzelini yapıyorsun canım kendi sınırlarını zorlamak gibisi yok
Aynen oyle canim yaz geldi ben kiloluyken kisa kollu kiyafetlerimi pek guyemiyordum simdi giyebilecegim bir suru giyilmeyen daha dogrusu icine sigmadigim tisortlerim vardi iyiki toz bezi yapmamisim icime dogmus

Evet kızlar menümü yazayım ama tartı ben çok üzdü bugün şaşkınım yaaa
Sabah
1 dilim ekmek
Peynir reçel
Domates salatalık

Öğlen yok
Akşam üstü 4 gibi
1 tabak makarna
Su 2 lt
10.000 adım 100 puan
Temizlik 1 saatten fazla ama bakmadım 50 puan diyorum toplam da 150 puan

bende değişik çaylar var. hergün farklı farklı içiyorum. tatları farklı olunca bıkmıyorum. zaten sıcaklar da başladı. şimdi daha çok dukan bira yapılır.
poşet yeşil çayı pek kullanmanı tavsiye etmem canım. kağıt, çayın tadını örtüyor. yavan bir tadı oluyor. hem lezzetini tam alamıyorsun hem de dökme yeşil çay daha sağlıklı.

az daha ısınsın havalar dukan biraya geçerim ben. normalini de aralarda yaparım.

Canım seninde sevilmeye hakkın var nolmus yaniii flortunu et gene çocuğunla İlgilen ne alakası varki
Bence kolay elde edilince karşı taraf kendini Bi b... Kk sanıyor ve hersey bitiyor imzadan sonra. Belli ki sendende kendini maddi manevi güçlü ve yüksek görmüş oyuzden değer vermemiş hersey sönmüş. Bi dahaki hayatında bence lastik gibi uzat ve her zaman zor olan taraf sen ol ve hayatı erteleme

tavsiyeler icin tesekkurler
Flort mlort ugrasamam ,kiskanirim ben aklım kalir. Oh rahatim su an kimse benim olmadigi icin kimsede aklim yok :)
Seven insan kiskanir . Tabi paronayak derecesinde degil de yani, ne kadar belli etmese de içi içini yer. .
Hic istemiyorum o duyguyu hissetmeyi sanırsam

Pazar menum
Sahur
Bir buyuk kase sutlu yulaf
2 lokum
Iftar
Duble bardak madensuyu limon
1 kase lahana corbasi
1 kase salata
3 4 parca pide
Simdi sahur
1 buyuk kase yogurtlu cevizli yulaf
2 bardak yesilcay
Su 2 lt
Spor
bolgesel 100 60 puan Mydestinyy

En guzelini sen yapiyorsun bitki caylari icerek poset yesil cayi biraktim artik demleme yapiyorum daha lezzetli yesil cay tadi aliyorum yaa posetlerde yok yesil caytadi

Günaydın evet reglime 3 gün kala kilom 92.4 çıktı nasıl bir ödemdir yaaa 1.300 Gr fark var oha yaaa
Gunaydin canim regl oldugunda gider o ödem simdi adet kanin gelmeye yakin maalesef oluyor canim tartida farkeder bir kacgune

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…