Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

teşekkür ederim canım :) bize biraz fazlaca sürpriz oldu, yoksa bizim niyetimiz ben biraz kilo verdikten sonra denemekti ama biz anlamadan geliverdi :) ederim tabiki

teşekkür ederimmm :)
Cok güzel cok sevindim olsun rabbimin sana armağanı bebeğin herseyde vardir bir hayir .doğumda alinan kilolar dunyanin en guzel en mutlu kilolaridir derdi annem. Dogumdan sonra verirsin zaten kolayca rabbim kucagina almayi nasip etsin.

Bende yeni ekmek yemege basladim vücudun ekmeğe de ihtiyaci varmis tam bugday ekmeğinden sandviç ekmegi aliyorum ben onlardan tost yapiyorum cok acikdigimda

Günaydın kızlar ben de bugün cuma günü sanıyordum yasaklardan dolayı tatile gireceğiz ya öyle düşünüyor insan :)
Tatilmi yoksa karantinami oda belli deil marketler acik herzaman gibi yine ayni manzarayi gorecegim ben burda elinde poset bir markete girerler sonra cikar obur markete oda yetmez diger markete kopegi olan cok bizim sitede köpeğimi hava aldircam yok cocugum cikolata istedi hemen almam lazim aaaaa ilacim bitmis dur eczane acik azcikta muhabbet ederim orda iste aksam bes oldu yemin ederim size bu her cumartesi pazar olan manzara burda hafta icinden 2 kati fazla insan var marketlerde yine ayni olacak degisen bisey olmuycak herkes hava almak icin marketlere cikacak bir sakiz icin 8 market doladanu gordum ben gozlerimle bizim site yol uzerinde arabalar vizir vizir marketler yanyana pencereden hergun ayni manzarayi goruyorum bu kalabaligi goruncede acaba kisitlama varmi diye düşünüyorum cok aci bizlerde markete gidiyoruz sadece ekmek almak ici n hemende eve dinuyoruz ama mmaalesef bunu is haline getiren insanlarla doluburasi satt 5 oldu sokak mesaisi bitti kisitlama basladi deyip hadi eve diyen insanlar var hala saka gibi. saat 10 dan bese kadar market gezen insanlar oldukca bu kapanma ise yaramiycak gibi gorunuyor. Herkes birbirinin sagligiyla oynuyor kimse bunun farkinda deil.

Herkes herşeyin farkında canım insanlar da sıkıldı artık bildiğin dalga geçiliyor tam kapama neresin de bu olayın millet kaçtı yazlıklara bizim ilçe de sokaklar boş kaldı resmen

Herkes herşeyin farkında canım insanlar da sıkıldı artık bildiğin dalga geçiliyor tam kapama neresin de bu olayın millet kaçtı yazlıklara bizim ilçe de sokaklar boş kaldı resmen
Haklisin canim bodrum varya suan full dolu teyzemler bile bugun didime yazliklarina kactilar cesme alacati artik acantalar rezarvasyon kabul etmiyorlar bu isin icinde oldugum icin insanlar kaciyor yollar yabanci plaka arabalarla dolu burasi kucuk bir ilce ama masaallahi var trafigin

Hepimiz sıkıldik kim sıkılmadiki benim bebek tedavim bile yarida kaldi dunya altust oldu su illetten kurtulsak yeter artik insanin gercekten sinirleri geriliyor benim esim calisiyor kapanmada mesala kapanma nerde yani

Valla biz düşünenler için karantina ama çoğu kişi için tatil çevremde çoğu kişi yazlık evlerine bağ evlerie vs gitti hep ama bizim burası da öyle kalabalık çoluk çocuk dışarda yine öyle olacak

Hepimiz sıkıldik kim sıkılmadiki benim bebek tedavim bile yarida kaldi dunya altust oldu su illetten kurtulsak yeter artik insanin gercekten sinirleri geriliyor benim esim calisiyor kapanmada mesala kapanma nerde yani
Aynen öyle ben de çalışıyorum üretim olduğu için benim ne alakam var üretimle muhasebenin ama yok işte ya zaten ciddi mana da kapama yapılması lazım bu illetin gitmrsi için yurt içi yurt dışı giriş çıkış yasak olmalı ama nerde bak hindistan hastalığı girmiş ülkeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…