• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sabah kahvaltisi
Ispanakli yumurta
Yesillik Salatasi

Ara öğün
Nescafe

Öğle yemegi
Salata
Corba

Aksam yemeği
Nohutlu tavuklu pilavdan 1kasik aldim canim cekti
4 kasik taze fasulye
1 kaSe cacik

Su
3 litre

Spor
45 dakika yürüyüş 45×3 135

2 saat ev isi 50×3 150
Toplam 285 puan

canım, ben özelden kaptanımız moni moni ye yazdım ama daha görmedi sanırım, ben takımdan izne ayrılmak durumundayım, çünkü hamile olduğumu öğrendim :anneadayı:
Bu cok güzel bir haber rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri gostersin insallah hersey guzel olsun senin icin bol bol benim ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkes icin çünkü rabbimin katinda hamilelerin duasi kabul olurmuş ben senin icin bol bol dua edicem insallah dikuz ay saglikli bir hamilelik gecirsin diye❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏

Bu cok güzel bir haber rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri gostersin insallah hersey guzel olsun senin icin bol bol benim ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkes icin çünkü rabbimin katinda hamilelerin duasi kabul olurmuş ben senin icin bol bol dua edicem insallah dikuz ay saglikli bir hamilelik gecirsin diye❤❤❤❤🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
teşekkür ederim canım :) bize biraz fazlaca sürpriz oldu, yoksa bizim niyetimiz ben biraz kilo verdikten sonra denemekti ama biz anlamadan geliverdi :) ederim tabiki
Aaaa hayırlı olsun
teşekkür ederimmm :)

Back
X