- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
biz de aynı iş ev arası git gel yapıyoruz perşembe okullar da kapanıyor bizler çalışıyoruz karmaşık bi hallerdeyizÇok şükür ben de iyi olmaya çalışıyorum valla
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
| +257 | +75 | +50 | +85 | +90 | ||
| +185 | +345 | +195 | +230 | +285 | ||
@emxeren | +200 | +90 | +90 | +120 | +45 | ||
A Abceli52 | +360 | +240 | +240 | +60 | - | ||
| + | + | + | + | - | ||
@Pembegomlek | +200 | +60 | +350 | +120 | +160 | ||
| - | - | - | - | - | ||
| +155 | +185 | +60 | +60 | +165 | ||
| - | - | + | - | - | ||
E Eftalios | +270 | +450 | +280 | 294 | +300 | ||
| +180 | + | +60 | +90 | + | ||
C _CikiLeta | - | + | +150 | + | + | ||
[USER=381226]@Etabiti[/USER] | - | +50 | +60 | + | +70 | ||
kızlar sizden ricam hepimiz bende dahil acil durumlar hariç herkes günün de menü spor paylaşsın ve lütfen etiketleyin olur mu yoksa devamlı paylaşım yapıyorumMENÜSPOR 23 NİSAN - 29 NİSAN
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Mydestinyy +257 +75 +50 +85 +90 Maviskelebegimm +185 +345 +195 +230 +285 @emxeren +200 +90 +90 +120 +45 A Abceli52 +360 +240 +240 +60 - MissGamzeli + + + + - @Pembegomlek +200 +60 +350 +120 +160 Eddaak - - - - - Zerosima +155 +185 +60 +60 +165 Lonely single girl - - + - - E Eftalios +270 +450 +280 294 +300 IcimdekiSonsuzDeniz +180 + +60 +90 + C _CikiLeta - + +150 + + [USER=381226]@Etabiti[/USER] - +50 +60 + +70
biz de aynı iş ev arası git gel yapıyoruz perşembe okullar da kapanıyor bizler çalışıyoruz karmaşık bi hallerdeyiz
kçö var nakdi ödeme var canım çok sıkıntıya düşmezsin nedir iş yerinin içeriğiBizim de işyeri kapanacak ne yapıcam bilmiyorum hiç ailem destek ama yine de ne bileyim düşünüyorum
kçö var nakdi ödeme var canım çok sıkıntıya düşmezsin nedir iş yerinin içeriği
Ne alaka canım SGKlı olduğun için alırsın asılBeyaz eşya mağazası sigortalı çalıştığım için o desteklerden faydalanamıyorum kira krediler kredi kartları hepsi üstümde eş kişisi üstüne bile alınmıyor borçları kızın giderleri var ona da karışmıyor o yüzden düşünüyorum yoksa Allah büyük elbet bir kapı açar inşallah
Bak ya patronun kekliyor seni yada oda bi haber devlet zaten veriyor bunu çalışamayanlara hiç başvuru yapmadı mı bu zamana kadarBeyaz eşya mağazası sigortalı çalıştığım için o desteklerden faydalanamıyorum kira krediler kredi kartları hepsi üstümde eş kişisi üstüne bile alınmıyor borçları kızın giderleri var ona da karışmıyor o yüzden düşünüyorum yoksa Allah büyük elbet bir kapı açar inşallah
Ne alaka canım SGKlı olduğun için alırsın asıl
Bak ya patronun kekliyor seni yada oda bi haber devlet zaten veriyor bunu çalışamayanlara hiç başvuru yapmadı mı bu zamana kadar
Evet doğru önceden olması lazım bence bi nakdi ödemeyi de sor o belki olabalir kçö olmaz ama nakdi olabilirYok tek sigortalı benim patronumun bilgisi olduğunu sanmıyorum geçen seneden beri hep çalıştım ilk defa bu kadar uzun sokağa çıkma yasağı var ya bilemedim
Bizimki zorunlu kapatılmaya girmediği için daha önceden başvuru yapılmamış o yüzden şimdi başvuru hakkımız yokmuş
Evet doğru önceden olması lazım bence bi nakdi ödemeyi de sor o belki olabalir kçö olmaz ama nakdi olabilir
Ben tam pandemi zamanın da işe girmiştim o zaman bana kçö çıkmadı önceden SSK günüm olmadığı için geçen mart ayında yapsaydım bana da çıkıyordu ama bu son uzatma da yeni giriş yapılmıyor eskilere devam ediliyor ama nakdi ödeme alabiliyorum eğer girersek kçö ye oda 1100 lira falandı geçen sene şuan bilmiyorum ne kadar rakamı hiç yoktan iyidir yine de yapabilirse yaptır benceZerosima
Nakdi ödeme nasıl yapılıyor patronum mu veriyor yoksa bir yere mi başvurmak lazım
Şimdi araştırdım da beni işten çıkarmıyor ya da ücretsiz izne ayırmıyor bu yüzden ondan da yararlanamam bizimki sadece yasaktan dolayı bir kapanma
işten çıkarmasına gerek yok canım mali müşavirinize sorun devlet sana veriyo bu parayı sadece ücretsiz izinde gibi oluyorsun sigorta primin yaptmıyorNakdi ödeme nasıl yapılıyor patronum mu veriyor yoksa bir yere mi başvurmak lazım
Şimdi araştırdım da beni işten çıkarmıyor ya da ücretsiz izne ayırmıyor bu yüzden ondan da yararlanamam bizimki sadece yasaktan dolayı bir kapanma
işten çıkarmasına gerek yok canım mali müşavirinize sorun devlet sana veriyo bu parayı sadece ücretsiz izinde gibi oluyorsun sigorta primin yaptmıyor
canım, ben özelden kaptanımızkızlar sizden ricam hepimiz bende dahil acil durumlar hariç herkes günün de menü spor paylaşsın ve lütfen etiketleyin olur mu yoksa devamlı paylaşım yapıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?