- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya bir hindistan mutasyonuyoktu nur topu gibi oda olduAynen öyle ben de çalışıyorum üretim olduğu için benim ne alakam var üretimle muhasebenin ama yok işte ya zaten ciddi mana da kapama yapılması lazım bu illetin gitmrsi için yurt içi yurt dışı giriş çıkış yasak olmalı ama nerde bak hindistan hastalığı girmiş ülkeye
Evet ya bir hindistan mutasyonuyoktu nur topu gibi oda oldu
[/QUOTE
Aynen adam gbi yasak gelmiyor ki yok orası açık yok burası tatil yasak ama oteller açıkkomik bir ülkeyiz
AminŞu 1 yılı hastalıksız geçirdik diye bliyoruz çalışarak rabbim sonumuzu hayır etsin
teşekkür ederim :)Tebrik ederim canım![]()
aynen, artık lohusalık döneminden sonra takıma geri dönerim :)Cok güzel cok sevindim olsun rabbimin sana armağanı bebeğin herseyde vardir bir hayir .doğumda alinan kilolar dunyanin en guzel en mutlu kilolaridir derdi annem. Dogumdan sonra verirsin zaten kolayca rabbim kucagina almayi nasip etsin.![]()
Hayırlı olsun canım rabbim sağlıklı bir Evlat nasip etsin inşallah![]()
teşekkür ederim, darısı isteyen bekleyen herkesin başına olsun, benim gibi kolaycık anlamadan oluversin inşallah :)Hayırlı olsun canım
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
![]() | +257 | +75 | +50 | +85 | +90 | +85 | +90 |
![]() | +185 | +345 | +195 | +230 | +285 | +195 | +195 |
@emxeren | +200 | +90 | +90 | +120 | +45 | +60 | +45 |
A Abceli52 | +360 | +240 | +240 | +60 | - | - | |
![]() | + | + | + | + | - | - | |
@Pembegomlek | +200 | +60 | +350 | +120 | +160 | +100 | |
![]() | - | - | - | - | - | - | |
![]() | +155 | +185 | +60 | +60 | +165 | +150 | |
![]() | - | - | + | - | - | - | - |
E Eftalios | +270 | +450 | +280 | 294 | +300 | +285 | +315 |
![]() | +180 | + | +60 | +90 | + | + | +50 |
C _CikiLeta | - | + | +150 | + | + | +105 | |
E Etabiti [/USER] | - | +50 | +60 | + | +70 | +50 | +100 |
Iyi geceler guzeller
Ben bu hafta muhtemelen artidayim
..
Ama yarindan itibaren bu melankolik hallerden çıkıp eski.enerjik.baby cat olacagim insallah.
.
Bu.aksam canim ketcapli mayonezli makarna cekti
Yedim anasini satim
.
Aylardir agzima makarna surmedim
Ara sira yemek lazim :)
.
Yarindan itibaren menu ve yaparsam eger spor paylasimina devam.
Ayıptır söylemesi çok güzel yaparımÇarşaf böreği
Allah tamamına erdirsin, hayırlı uğurlu olsun canımcanım, ben özelden kaptanımızmoni ye yazdım ama daha görmedi sanırım, ben takımdan izne ayrılmak durumundayım, çünkü hamile olduğumu öğrendim
![]()
Rabbim tüm isteyenlere sana ve sara ya da nasip etsin, aminBu cok güzel bir haber rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri gostersin insallah hersey guzel olsun senin icin bol bol benim ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkes icin çünkü rabbimin katinda hamilelerin duasi kabul olurmuş ben senin icin bol bol dua edicem insallah dikuz ay saglikli bir hamilelik gecirsin diye❤❤❤❤![]()