Rabbim kolaylik versin canim ya bu durumlara cok uzuluyorum herkes ekmek parasi kazaniyor dukkanlardanBizim de işyeri kapanacak ne yapıcam bilmiyorum hiç ailem destek ama yine de ne bileyim düşünüyorum
Bu cok güzel bir haber rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri gostersin insallah hersey guzel olsun senin icin bol bol benim ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkes icin çünkü rabbimin katinda hamilelerin duasi kabul olurmuş ben senin icin bol bol dua edicem insallah dikuz ay saglikli bir hamilelik gecirsin diye❤❤❤❤canım, ben özelden kaptanımızmoni ye yazdım ama daha görmedi sanırım, ben takımdan izne ayrılmak durumundayım, çünkü hamile olduğumu öğrendim
Aaaa hayırlı olsuncanım, ben özelden kaptanımızmoni ye yazdım ama daha görmedi sanırım, ben takımdan izne ayrılmak durumundayım, çünkü hamile olduğumu öğrendim
Yarin cuma sekerim tartidan hic umidim yok fena sekilde kanamam var ona ragmen sporu tamamladim bugun karnim kutuk gibi yaaaAaaa hayırlı olsun
Yarın Perşembe değil mi.Yarin cuma sekerim tartidan hic umidim yok fena sekilde kanamam var ona ragmen sporu tamamladim bugun karnim kutuk gibi yaaa
Ben bugunu persembe zannediyorum kafa okadr uctu agridanYarin cuma sekerim tartidan hic umidim yok fena sekilde kanamam var ona ragmen sporu tamamladim bugun karnim kutuk gibi yaaa
Tamda onu yazdim bugunu persembe zannediyorum ben agrimdam kafa gittiYarın Perşembe değil mi.
Hayirli aksamlar sanada canim❤❤❤❤Hayırlı akşamlar
Ya bide şu kapanma mevzusu falan günler karistiTamda onu yazdim bugunu persembe zannediyorum ben agrimdam kafa gitti
Yarın Perşembe yavrummmmYarin cuma sekerim tartidan hic umidim yok fena sekilde kanamam var ona ragmen sporu tamamladim bugun karnim kutuk gibi yaaa
teşekkür ederim canım :) bize biraz fazlaca sürpriz oldu, yoksa bizim niyetimiz ben biraz kilo verdikten sonra denemekti ama biz anlamadan geliverdi :) ederim tabikiBu cok güzel bir haber rabbim saglicakla kucagina aldigin gunleri gostersin insallah hersey guzel olsun senin icin bol bol benim ve benim gibi evlat sahibi olmak isteyen herkes icin çünkü rabbimin katinda hamilelerin duasi kabul olurmuş ben senin icin bol bol dua edicem insallah dikuz ay saglikli bir hamilelik gecirsin diye❤❤❤❤
teşekkür ederimmm :)Aaaa hayırlı olsun
Tebrik ederim canımteşekkür ederim canım :) bize biraz fazlaca sürpriz oldu, yoksa bizim niyetimiz ben biraz kilo verdikten sonra denemekti ama biz anlamadan geliverdi :) ederim tabiki
teşekkür ederimmm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?