• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kizlar bugun pazara gitmistim beni bir cok insan taniyamadi bana diyolar ki sen ne oldun boyle diye sordular biri dediki hastamisin sen acayip kilo vermissin kizz erimissin sen dediler hasta deilim bilerek isteyerek kilo verdim dedim inanamiyorum dedi 4 aydir gorusmuyorduk paxarda denk gelince şok oldu kadinlar beni gorunce . Bu beni acayip mutlu etti kendimle gurur duydum bu laflarida duydum ya vayyy bee bu beni dahada motive etti dahada kilo vericem dahada dahada🙏🙏🙏🙏👍👍👍👍👍👍👍👍👍😍😍😍😍😍😍😍😍
harika bir duygu o :confused::confused::confused: tebriklerrr :KK9:

Sabah kahvaltisi
Yumurta
Yesil cay
Yesillik

Ara öğün
Espresso

Öğle Yemeği
Lahana salatasi
Yogurt

Ara Öğün
1 elma

Aksam yemegi
Salata
Corba

Su.
3 litre

Spor
30 dakika inc fitness karin calistirma 30×3 90
30 dakika tüm vücud 30×3 90
40 dakika ev isi 40×3 120
Toplam 300 puan

daha fazlasına zaten gerek yok. doğrudur çarpıntı yapar. ben de genelde 4 bardağı geçmiyorum.
bu ara iftardan sonra içiyorum. hiç tat almıyorum. oruçtan sanırım.
Bende artik icesim bile gelmiyor yesil cayi bazen sabah kahvaltisi disinda butun gun aramiyorum banada bikkinlik geldi demlemekten üşeniyorum acikcadi bardak posetler olunca sureklu iciyodum demleme aldim french prize koyup demlemeye üşeniyorum 😣😣😣

Canim benim 10.000 adimda cokguzel vallahi bende seni tebrik ediyorum. bende bir yandan ev isi yapiyorum bir yandan spor bir yandan yemek yetistereyim diye ugrasiyorum yemek yaparkende bacaklarimi calistirmaya calisiyorum . Tv izlerken bile oturdugum yerden karin calistiriyorum .. Vallahi irmik helvasida sutlacta yersin nefis bu canim ister tabikide kendini odullendir canim benim ayda bir kerede olsun bunlari yersin benim diyetisyenim soylemisti bunu kendini ayda bir odullendir az bisey yemek sartiyla demisti bende soylemesi ayip dondurma cekiyor 3 kasikda olsa gozumun kalmamasi icin yemekten sonra yiyecegim.
Dediğin gibi yaptım canım bende
Birkaç kaşık yedim nefsim korelsin diye zaten şişiyor insan hemen

Back
X