Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam hanimlar
Menümü yazayım;
Sahurda;
1 wasa üzeri peynir ve biraz avokada yedim.

İftarda;
1 kase mercimek çorbası,
1 sis köfte ve salata
Yarım tabak zeytinyaglu taze fasulye

Çay yanında;
1 avuç çekirdek,
1 avuç Antep fıstığı
1 dilim baklava,
Yarım dilim revani yedim (komşu yollamış)

Ay her şey harika gidiyor dediğim de şu çay yani beni bitirecek resmen.
Su 1 lt.
Spor yok.
Ama bugün yediklerimi yarın yakmak lazım.

Hayırlı akşamlar arkadaşlar
moni kaptanım ben izninizle bayram sonrasına kadar ayrılmak istiyorum . Ramazanda diyet uygulayamıyorum.Kendim spor yaparak dengelemek istiyorum kısmet olursa bayramdan sonra yine aranıza katılmak istiyorum

Ayy ablacım ben yiyemiyorum o yulafı aldım da öylece duruyor hiç sevemedim tadını yoğurda katıp yedim beğenmedim lapasını yaptım o da uymadı bana ne güzel yiyebiliyorsunuz
Ben de sevmedim ilk basta ama yogurda yulaf katip bir de kuru üzüm katinca nefis oluyir.hem ben yulafi Haslamafan yiyorum bir de :)

Sadesi de cok guzel oluyor bak dene,kabagin o gercek kokusunu tadini aliyorsun
Arti ne kolay,o guzel felsefesini benimsedim,yoksa kafamiz tencereden cikamiyor

Kizlarrrf kizlar
Son 3 senedir bu kadar az yedigimi hic hatirlamiyorum
Resmen omad one meal a day
Oldum tek öğün
Hala artıdayım buna ragmen ama dun icine giremedigim pantolonumu ceke ceke bi Hal oldu düsuyordu sürekli totomdan
.
Dinledigim bir fitness hocasi var jnstagramda. Adam bir konusmasinda, zsyiflamaktan bahsederken aldi eline tartiyi, bunu boşverin siz kendi vucudunuzu tartidan daha iyi taniyorsunuz dedi .ay bana bi rahatlama geldi ama tarti da olsa işin icinde harika olur tabi

Ben telden açarak bakıp yapıyorum daha iyi oluyor sanki o ortamdayım enerji geliyor,
Bayağı iyi geliyor yememe dikkat etsem hemen kilo veririm ama olmuyor işte hemen çocuklar da olunca enerji filan kalmıyor
Ben de cocuklarin telefondan actim,kendiminkinden de siteye goz attim arada

Ne didi ne didi
Afferin tam benim kafada
Ama tarti da eksi de isteriz tabiiii

Ne güzel yeterki zayıfla düşsün totodanbenimliker daha olmuyor bana 36, 38 bedenler, şimdi maşallah 44, 46

Tatsizligin icindeki tadi kesfetmemiz lazim,lazim, laazim
Ben bir de daha onceki diyetimde kara bulgur kullaniyordum,ondan da alsam bir ara...
Biraz zor olur benim için diyete başlamadan tabak, tabak tatlı yiyen birisiydimama yiyipte kilo alamadığım günleri özledim

Evet arkadaslar
Anne ve babam ile sahur yapmayi,iftarda orucumu acmayi oyle ozlemisim ki
Rabbim bana tekrar nasip etti cok şükür
6 sene Antalyada kaldim , bir gece iftarimi biriyle acamadim,cjnku oruc tutani bulmak cok zor 20 kiside belki bir kişi, hatta gunduz vakti mangal bile yapiliyordu.
Gecen sene 40 derece sicakta oruc tutuyorum. Gorumcem,kocasi,oglu 20 yasinda benim eski herif, mangal yapiyorlar bizim balkonda.
Oglu bana dedi ki, ya abla yani böyle bir gunde de oruc tutulur mu? Dedi
.
Ben de ona dedim ki anasinin babasinin yaninda asıl böyle bir gunu bizlere nasip eden istiyor oruç tutmayı,nasil tutmam dedim
Herkeste bir sessizlik:)
Yediler ictiler zıkkımlandılar
Ben de akşama orucumu açtım işte
Bu da boyle bir anımdır
...
Neyse az once aç olmadigim halde sirf o duyguyu tatmak icin oturdum sofraya ,bieaz fazla kacti :) anladim ve artik eminim ki ben yemek yemeyince daha mutluyum. Bakalim yarin aksam iftari minimum yemek ile gcirmeyi istiyorum insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…