Ben de sevmedim ilk basta ama yogurda yulaf katip bir de kuru üzüm katinca nefis oluyir.hem ben yulafi Haslamafan yiyorum bir de :)Ayy ablacım ben yiyemiyorum o yulafı aldım da öylece duruyor hiç sevemedim tadını yoğurda katıp yedim beğenmedim lapasını yaptım o da uymadı bana ne güzel yiyebiliyorsunuz
Sadesi de cok guzel oluyor bak dene,kabagin o gercek kokusunu tadini aliyorsunBen etli yapmıştım soğan, biber, domates önce kabağı kızarttım hepsini birleştirip baharatladım üstüne kaşar rendeledim yağ deposu oldu üstten yedim yağı yememek için, bendede kaldı yağı süzüp dolaba koydum yarında yoğurtla karıştırıp yerim senin gibi
Ben de cocuklarin telefondan actim,kendiminkinden de siteye goz attim aradaBen telden açarak bakıp yapıyorum daha iyi oluyor sanki o ortamdayım enerji geliyor,
Bayağı iyi geliyor yememe dikkat etsem hemen kilo veririm ama olmuyor işte hemen çocuklar da olunca enerji filan kalmıyor
Bilmem hoşuma gitmedi meyve falanda kattım kakao ama damak tadıma uymadıBen de sevmedim ilk basta ama yogurda yulaf katip bir de kuru üzüm katinca nefis oluyir.hem ben yulafi Haslamafan yiyorum bir de :)
Ne didi ne didiKizlarrrf kizlar
Son 3 senedir bu kadar az yedigimi hic hatirlamiyorum
Resmen omad one meal a day
Oldum tek öğün
Hala artıdayım buna ragmen ama dun icine giremedigim pantolonumu ceke ceke bi Hal oldu düsuyordu sürekli totomdan
.
Dinledigim bir fitness hocasi var jnstagramda. Adam bir konusmasinda, zsyiflamaktan bahsederken aldi eline tartiyi, bunu boşverin siz kendi vucudunuzu tartidan daha iyi taniyorsunuz dedi .ay bana bi rahatlama geldiama tarti da olsa işin icinde harika olur tabi
Ben yerimde eşim yemez sade, etli olursa yer mecburen ona göre yapıyorumSadesi de cok guzel oluyor bak dene,kabagin o gercek kokusunu tadini aliyorsun
Arti ne kolay,o guzel felsefesini benimsedim,yoksa kafamiz tencereden cikamiyor
Tatsizligin icindeki tadi kesfetmemiz lazim,lazim, laazimBilmem hoşuma gitmedi meyve falanda kattım kakao ama damak tadıma uymadı
Ne güzel yeterki zayıfla düşsün totodanKizlarrrf kizlar
Son 3 senedir bu kadar az yedigimi hic hatirlamiyorum
Resmen omad one meal a day
Oldum tek öğün
Hala artıdayım buna ragmen ama dun icine giremedigim pantolonumu ceke ceke bi Hal oldu düsuyordu sürekli totomdan
.
Dinledigim bir fitness hocasi var jnstagramda. Adam bir konusmasinda, zsyiflamaktan bahsederken aldi eline tartiyi, bunu boşverin siz kendi vucudunuzu tartidan daha iyi taniyorsunuz dedi .ay bana bi rahatlama geldiama tarti da olsa işin icinde harika olur tabi
Boş durmak yokBen de cocuklarin telefondan actim,kendiminkinden de siteye goz attim arada
Biraz zor olur benim için diyete başlamadan tabak, tabak tatlı yiyen birisiydimTatsizligin icindeki tadi kesfetmemiz lazim,lazim, laazim
Ben bir de daha onceki diyetimde kara bulgur kullaniyordum,ondan da alsam bir ara...
Offf ben de.Biraz zor olur benim için diyete başlamadan tabak, tabak tatlı yiyen birisiydimama yiyipte kilo alamadığım günleri özledim
67kiloysan 46 giyemezsin,42 bile olmali sanaNe güzel yeterki zayıfla düşsün totodanbenimliker daha olmuyor bana 36, 38 bedenler, şimdi maşallah 44, 46
72 kiloyken 42 giyebilmistim,Allahim yine goster yarabbii amiin67kiloysan 46 giyemezsin,42 bile olmali sana
Evet maalesef olmuyor 67 olmuşum ama cidden o aralar giyiniyorum ya kalıplar dar yada sorun totoda67kiloysan 46 giyemezsin,42 bile olmali sana
Amiiiiiiiin inşallah Allah Allah ya ben koca g.tlym galiba72 kiloyken 42 giyebilmistim,Allahim yine goster yarabbii amiin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?