Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Evet arkadaslar
Anne ve babam ile sahur yapmayi,iftarda orucumu acmayi oyle ozlemisim ki
Rabbim bana tekrar nasip etti cok şükür 💙
6 sene Antalyada kaldim , bir gece iftarimi biriyle acamadim,cjnku oruc tutani bulmak cok zor 20 kiside belki bir kişi, hatta gunduz vakti mangal bile yapiliyordu.
Gecen sene 40 derece sicakta oruc tutuyorum. Gorumcem,kocasi,oglu 20 yasinda benim eski herif, mangal yapiyorlar bizim balkonda.
Oglu bana dedi ki, ya abla yani böyle bir gunde de oruc tutulur mu? Dedi
.
Ben de ona dedim ki anasinin babasinin yaninda asıl böyle bir gunu bizlere nasip eden istiyor oruç tutmayı,nasil tutmam dedim
Herkeste bir sessizlik:)
Yediler ictiler zıkkımlandılar
Ben de akşama orucumu açtım işte
Bu da boyle bir anımdır
...
Neyse az once aç olmadigim halde sirf o duyguyu tatmak icin oturdum sofraya ,bieaz fazla kacti :) anladim ve artik eminim ki ben yemek yemeyince daha mutluyum. Bakalim yarin aksam iftari minimum yemek ile gcirmeyi istiyorum insallah
Şükürler olsun rabbime sevindim senin adına, 😍

Ayy ablacım ben yiyemiyorum o yulafı aldım da öylece duruyor hiç sevemedim tadını yoğurda katıp yedim beğenmedim lapasını yaptım o da uymadı bana ne güzel yiyebiliyorsunuz
Itiraf edeyim esim sabahlari yulaf yerken eskiden dalga gecerdim bu saman gibisey yenilirmi diye hayatta temem ben bunu diyodum esim tadina bak diyodu bana daha sinra diyete basladigimda yulaf vazgecilmezim oldu bende yemege basladim cok buyuk konusmusum😁😁😁

Evet arkadaslar
6 sene Antalyada kaldim , bir gece iftarimi biriyle acamadim,cjnku oruc tutani bulmak cok zor 20 kiside belki bir kişi, hatta gunduz vakti mangal bile yapiliyordu.
Gecen sene 40 derece sicakta oruc tutuyorum. Gorumcem,kocasi,oglu 20 yasinda benim eski herif, mangal yapiyorlar bizim balkonda.
.
Ben de ona dedim ki anasinin babasinin yaninda asıl böyle bir gunu bizlere nasip eden istiyor oruç tutmayı,nasil tutmam dedim
Bu da boyle bir anımdır
...
Neyse az once aç olmadigim halde sirf o duyguyu tatmak icin oturdum sofraya ,bieaz fazla kacti :) anladim ve artik eminim ki ben yemek yemeyince daha mutluyum. Bakalim yarin aksam iftari minimum yemek ile gcirmeyi istiyorum insallah
Harika cok sevindim canim ailenle beraber cok mutlu olursun 🙏🙏🙏🙏

Evet arkadaslar
.
Bu da boyle bir anımdır
...
Ayyy hatrliorum o muhabbeti hatta ben sordum oruç değillermi diye. Sen demiştin kaynanama mangala gidiyoruz ben oruçluyum onlar yicek dedin. Pesss demiştik. Sana işkence yapar gibi. Olsun bugünlere binlerce şükret kurtuldun

Şükürler olsun rabbime sevindim senin adına, 😍

Harika cok sevindim canim ailenle beraber cok mutlu olursun 🙏🙏🙏🙏
🌷
Ayyy hatrliorum o muhabbeti hatta ben sordum oruç değillermi diye. Sen demiştin kaynanama mangala gidiyoruz ben oruçluyum onlar yicek dedin. Pesss demiştik. Sana işkence yapar gibi. Olsun bugünlere binlerce şükret kurtuldun
Kiz kaynanama gitsek yine iyi kaynanam 2 sene once öldü de,
bana geliyorlar mangala
Dusunsene senin namaz oruç ibadetlerine cok baglı oldugunu biliyorlar, ama evine mangala geliyorlar ramazan günü😄 aynen kurtuldum cok şükür

Dün sabah yeşillikli salata üç zeutin ve biraz peynir.

Ara öğün iki tulumba.
Akşam
Dört kofte salata ve su
İki ltre
Bir küçük kase dondurma.

Dün dip köşe temizlik yaptım yine bugünde devam ettim 50 puan
5 bin adım attım. 50 puan
20 dk cardio. 80 puan

Top. 180 puan.

Bugünde sabah salata ve bir haslanmis yumurta üç çilek

Ara öğünde biraz çerez atistiedim
Akşama daha yemedim ama basit bişey yerim
Ya salata ya da kavurma veya çorba yaparsm çorba.

Suyu 2 ye tamamlicam

Spor ev temizliğine devam ediyorum
2 saat olmuştur. 100 Daha bitmedi.
Bölgeseli de 400 e tamamlicam. 240 puan
Ekstra yaparsam bilgilendirrrm

340 puan top.

Metabolizmam yavas eminim artik ben de.
Eger cok agir gripsem ilac almissam terlerim ancak.
Yoksa ne carsi pazarda kostururken,ne agir tasirken terlemiyorum.He sifir degil ama cok az yani.
Bir esya tasimak zorunda kalmistim,cok cok agirdi,o zaman anladim terlemek neymis:)
Ve dedim ki evet terlemiyorum ben.
Yoksa avantajdir aslinda,kol altlari filan nemlenmez giysilerimde asla.
Diyette onsuz kilo cok zor veriliyor iste..
Termal takımlar var.
Trendden almıştım ben
Benim bedenim 80 TL idi.
Faydasını gordum markete giderken veya spor yaparken giyiniyorum su gibi oluyorum normalde kardio yapsam bile terlemem.

Termal takımlar var.
Trendden almıştım ben
Benim bedenim 80 TL idi.
Faydasını gordum markete giderken veya spor yaparken giyiniyorum su gibi oluyorum normalde kardio yapsam bile terlemem.
Supersin canim,bir bakinayim ben de

D vitamini vedemireksikligi onemli aman ihmal etme canim vucudu ayakta tutan onlar ben d vitamin kapsülü aldim aylarca ictim duzeldi coksukur bu tahlilerimde bisey cikmadi o seni halsiz eder metabolizmani durdurur aman deyim ihmal etme
Benim kv de de d vit. Eksik. Kadının yürümesi bile yasak.
Direkt kemiklere etjisj olan bir rahatsızlığa sebep veriyor . Allah muhafaza.
Supersin canim,bir bakinayim ben de
Bak canım baya faydaisnk gördüm ben şuan üstüme bollasti
Daraltır öyle giyerim belki

Senin boy var ablacım benim boyum 161 keşke boyum uzun olsa bir yandan uzun boyun avantajı var kilo belli olmuyor pek fazla
Evet o dogru boy uzun olunca kilo beli olmuyor ama cok iri oluyor ben 1.85 in kiloluyken iriydim bildigim basik duruyodum simdi ise boyum ortaya cikti

Kizlar hayirli ramazanlar saat farki ile orucunu acan arkadaslara hayirli iftarlar iftari bekleyen arkadaslarada hayirli iftarlar dilerim yeme isini kapattimfakat oruc tutan arkadaslara saygimdan dolayi aksam sekiz bucuktansonra menumu yazacagim herkese saygilar sevgiler

Kizlar hayirli ramazanlar saat farki ile orucunu acan arkadaslara hayirli iftarlar iftari bekleyen arkadaslarada hayirli iftarlar dilerim yeme isini kapattimfakat oruc tutan arkadaslara saygimdan dolayi aksam sekiz bucuktansonra menumu yazacagim herkese saygilar sevgiler

Back
X