Aynenbenim eşim berbat oldu Bi ayıldı bayıldı uyudu kaldıramadık ay diyo kollarım tutmuyor
Bende wc ye kalkmaktan uyuyamadım. Sahurda da şu içtim bu sefer sabaha kadar wc ye kalkmaktan uyuyamadim
Ben lavaboya gitmemek için zorladım kendimi kız uyanır uyumuşken kalkmıyım diyekalktığım an gözü kapalı ayağa kalkıp benle geliyor
Yaaa minnoşa bak sennnn evin neşesi gece bile aktif.
Benm wc oldumu çok rahatsız olurum ayyyy uyuyamamki
Dünkü menüm.
Sabah üç çeri domates birkaç zeytin
Birkaç dilim salatalık
Öğlen bir dondurma
Uc ek yedim.
Akşam bir kase patlıcan türlusu bbir kanat
Bir kase cacık bir kase pilav
İki litre su.
20 dk cardio 80 puan.
4 saat ev işi. 200
Toplm. 280
MENÜSPOR 9 NİSAN - 15 NİSAN
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş Mydestinyy +70 +80 +60 +70 +80 Maviskelebegimm +180 +210 +90 +290 +90 @emxeren +180 +150 - +90 +45 @Abceli52 +80 +250 +135 +160 +270 @MissGamzeli + + + +50 +30 B Bugunneselibirgun +70 +225 +430 +330 +280 Eddaak +120 + + +120 + Zerosima +85 +95 +45 - +130 @Baby Cat - + - - - @Eftalios + +100 +100 +320 +285 @Esmeray34 + +40 + +240 + @reklam - + + - + @IcimdekiSonsuzDeniz - +90 +90 - +60 @baharns +50 - - - - @Babsy baby +50 +50 +155 + + @Etabiti + +60 +110 +60 +120
Benim oglanda öyleBen de zor uyuyorum ama mecburiyetten nasıl da hissediyor ben yavaş yavaş hareket ediyorum bakıyorum gözler kapalı karanlıkta geliyor bana doğrubir de ben uyumak istiyorum misal ilgilenmiyorum ilgileneceksin diye saç maç bırakmıyor yoluyor bir de gülüyor :)
Gunaydinn kendi adıma çok iyim sen nasılsın canımgünaydın kızlar nasılsınız ?
İyiyim ben de çalışıyoruz git gel aynı şeyler cumaya az kaldı tartılmadım büyük heyecanla bekliyorumGunaydinn kendi adıma çok iyim sen nasılsın canım
En inaniyorum eksileri göreceğiz inşallahİyiyim ben de çalışıyoruz git gel aynı şeyler cumaya az kaldı tartılmadım büyük heyecanla bekliyorum
Sanırım iftar sonrası falan da oluyor tam hatırlamıyorum amaKizlar ramazanda yine sabah mi tartilacagiz acaba bilgisi olan var mı
Sanırım saat 5 gibi tartilioduk. Yda iftardan 1 2 saat önce idiKizlar ramazanda yine sabah mi tartilacagiz acaba bilgisi olan var mı
Anladım canımSanırım iftar sonrası falan da oluyor tam hatırlamıyorum amamoni bilgilendirir
Tamambcnm tsk ederim bilgi verilir mutlaka bekliyelimSanırım saat 5 gibi tartilioduk. Yda iftardan 1 2 saat önce idi
Benim oglanda öyleilgilenmedim mi gider otamata basar her yeri ıslatır
Kizlar ramazanda yine sabah mi tartilacagiz acaba bilgisi olan var mı
Öyle mi o zan yarin tartı günü müDaha önceki yarışmalarda perşembe iftar öncesi tartılıyorduk muhtemelen yine öyle olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?