Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

tekrar merhaba önceki sayfalara göz gezdirdim biraz fikir sahibi oldum ama hala tedirginim.Umarım yüzünüzü kara çıkarmam:)Kendimden bahsedeyim biraz;1.68 boyundayım,sabah tartıldım 65.9 kilom da.Öncelikli hedefim 60 a düşmek,sonra inşallah 56.Bi ara baya boşvermiştim ama zorla da olsa başladım spora.haftada 4 gün 40 dk pilates yarım saat yürüyüş yapıyorum.Sizinle birlikte kilo verebilmeyi çoook istiyorum

2011-10-14 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mekik 8 dak 85.04
[2] Ekmek 3 DİLİM 195
[3] Menemen 1 PORSİYON 179
[4] Baklava-ev yapımı 1 ADET 112
[5] Su Böreği (peynirli) 0.3 PORSİYON 270
[6] Truffle Topları Siyah (11.2 gr) 2 top 158
[7] Ev Poğaçası 1 ADET 100
Toplam : 928.96 kal.

hayriye unuttuğum varmıyıdı yaaaa

Bugün yediklerimi de yazayım hemen:

Sabah
nesfit yağsız süt ile birlikte

Öğle
2 dilim light ekmek,ince dilim kaşar

Arada 1 elma

Akşam
yarım kase şehriye çorbası
Ton balıklı salata
1 bardak kola

Birazdan da nar yemeyi düşünüyorum

hosgeldin canım..kuraları okumustun değilmi her gün yediklerimi ve sporlarımızı yazıyoruz..
plates harika bişi ben bi ara gitmiştim ama kızımdan dolayı su an biyere gidemiyorum

duru81: 1 ceza puanı spor yok
dinmeyen:3 ceza puanı. Yenilenler ve spor yok.bildirim yapmadı
tuna: 2 ceza puanı yenilenler ve spor eksik (toplam 4 ceza puanı)
tecnesyum: 3 ceza puanı:yenilenler ve spor yok.bildirim yapmadı (toplam 4 ceza puanı)

tecnesyum tuna 1 hakkınız kaldı lütfen daha dikkat li olun
dinmeyen ilk günden olmadı bu haftada paylasımda bulunmazsan listeden cıkarsın tatlım lütfen bildirimleri zamanında yapalım...
ceyce hafta ortasında geldiğinden seni dahil etmedim
frangapani ne zaan gelecekti

off bende böyle az yemek istiyorum gayet güzel ama harika demek için kola nın da olmaması gerekiyordu :) ya koladan için diyetisyenim başlıca düşman, vucuda direk alınan bir bardak şeker demişti. ondan hep çekinmişimdir.. ama tabi birşey deme hakkına sahip olmak için sen kadar az yemem gerekir :) takdir ettim tebrikler...

canım sen haftaya bildirimde bulunacaksın

tamam :)

canım kusura bakma.. bende öğrenip yardımcı olmaya çalışabilirim.. ama gerçekten grubumuzun sorunu var. hiç kimse yazmıyor. kimse yokmuş gibi.. uzun süre bakamasamda baktıgımda herşey hemen hemen aynı.. daha aktif olunması gerek sanıyorum..

bugun yediklerimi yaptıklarımı yazayım..

kahvaltıdan önce 1 yk pekmez (diyetisyenim önerirdi. kışın grip vs karşıda oldukca iyi geliyordu, o yüzden devam etmeye niyetliyim)+2 bardak ılık su
kahvaltı: 1 ince dilim ekmek 2 dilim etimek 2 kk kadar peynir domates birazcık çikolata (adet öncesi çikolata krizi sebebiyle oldu )
akşam: 2 kaşık nohut yemeği, 2 kaşık makarna, 4 kasık menemen, 1d ekmek, 1 bardak ayran
birazcık nar 2 dilim elma 3 dilim mandalina :)

kahvaltı ve akşam yemegi arasında dışarıdaydım. aşırı yoğun bir gün geçirdim.. koştur koştur heryere gittim, hızlı tempoda epey yol yürüdüm. acıktm ama birşey yemeye hiç fırsatım olmadı malesef..

yarın daha da düzgün bir gün geçiririm umarım..

daha yeni başladm sağlıklı beslenmeye birazcık mazur görülebilir mi ki acaba :18:

yarım umarım paylaşımın daha çok oldugu bir gün olur.. sonucta kimse boş boş buranın basında vakit gecirmiyor. sorumluluk oldugunu düşünüp elimizden geleni zevkle yapmalıyız..

hayırlı geceler

celudarcım gecende kalori sepetinde 1 mandalinaın 50 kalori olduğunu öğrendiğimde sok olmustum seninde haberin olsun :)
ben eğer makarna yada pilav yersem ekmek yemiyorum..
tabi bugünki menüme bakma misafirlikteydim :) kendime kalori belirledim onu gecmemeye calısıyorum

herkese günaydın ve kaçamaksız hafta sonu diliyorum..
hava ne kadar bozuk ya ruhum daraldı

ben hiç kalori hesabı yapmadım canım ya. o yüzden nasıl yapmam gerektiğinide bilmiyorum :) benim belli başlı bir diyet listem vardı kendimce değişimler yapıp uygulardım. ve dediğim gibi ben 95 kilodan düştüm çooook şükür.

herkese günaydın ve kaçamaksız hafta sonu diliyorum..
hava ne kadar bozuk ya ruhum daraldı

günaydıın :) yada tünaydın

kaçamaksız mı hımm umarım :)

neler yaptın peki diyetisyen tavsiyesi yoksa kendin mi uyarladın

hosgeldin canım..kuraları okumustun değilmi her gün yediklerimi ve sporlarımızı yazıyoruz..
plates harika bişi ben bi ara gitmiştim ama kızımdan dolayı su an biyere gidemiyorum

Evvet okudum kabul ettim ve şimdi de yazıyorum:)Kaçamaksız hafta sonu dilemişsin ama ben biraz kaçırdım sanırım

Hafta sonu tembelliği ile 15:00 gibi kalktım yataktan.Yarım kibrit kutusu peynir,2 zeytin,1 yumurta,3 dilim ekmek(buraya kadar iyi),biraz kızartma 2 kaşık nutella 2 kaşık reçel ile yaptım kahvaltımı.(hafta içi adam akıllı kahvaltı yapamadığımdan bu şımarıklık)bikaç saat sonra da 1 muz ve 1 mandalina.bundan sonra da acıkırsam 1 elma yerim o kadar.

Pilates konusuna gelince;tamamen katılıyorum harika olduğu konusunda.ben evde yapıyorum.ebru şallı nın videolarıyla.kendisini pek sevmem ama hayatım boyunca minnettar olacağım da bi gerçek.

Yediklerimi yazdım birazdan da pilatesimi yapıcam tam olacak

teşekkür ederim:)kola konusunda haklısın benim zayıf noktam,bu kadar zararlı olamak zorunda mı sanki aslında düşünmüyordum ama bugün bi araştırayım dedim ben de gidicem sanırım diyetisyene.sen nerede gitmiştin?

Son düzenleme:

ee ama sen de yeterince az yemişin zaten neden hayıflanıyosun ki:))

Paylaşım konusunda haklısın bende çok şaşırdım açıkcası,bundan önce 60-69 kilo aralığındakiler birlikte zayıflıyor topiğine yazmıştım bikaç kez,sürekli bi sohbet havası vardı.Ben dahil olamadım o ayrı da.Burada yarış havası olunca daha çok paylaşım olur diye ummuştum o yüzden şaşırdım:44:

neler yaptın peki diyetisyen tavsiyesi yoksa kendin mi uyarladın

evet canım.. diyetisyene gitmişitm. sürekli değişen bir listeydi o yüzden bende nyi ne zaman yiyeceğime karar verebilmiştim. bir de insan bir müddet snra kendi kilo verme bünyesininde farkına varıyor.bir düzenim var düzenime girsem mutlu olcam ama pek birşey yaptgım yok :)

ankarada yasııyorum canım ankarada gitmiştim. senin boy kilo durumun nasıl?

yok canım ya aşırı yiyorum çok pişman oluyorum sonrada

bu arada yarısma havasında gecer ve gercekten güzel olurdu ben gecen yılda gruplardan birindeydim. ama malesef bizim grubun tadı yok.
bizler var olalım bari

Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba...

sezilmel ve ceyce kızlar ben izinliydim bildirim yapmamış yazmışsınız üstüne birde ceza puanı var....sezilmel unuttun sanırım ayın 17'sine kadar yokum demiştim

Son düzenleme:
afiyet olsun deasdi akşamı hafif tutarsan bir problem olmaz..
ben de bi ara ebru sallı ile yapıyordum ama beceremiyorum hocayla bibebir daha zevkli geldi bana ama şimdi cok istememe rağmen kızıma bakan biri olmadığından gidemiyorum
Kızlar uzun bir aradan sonra merhaba...

sezilmel ve ceyce kızlar ben izinliydim bildirim yapmamış yazmışsınız üstüne birde ceza puanı var....sezilmel unuttun sanırım ayın 17'sine kadar yokum demiştim

ayy canım not bile ettim ama aklımdan gitmiş..
tamamgecen haftaki cezaları siliyorum hemen

dünki yediklerim
2011-10-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mandalina 1 ADET 50
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Şeftali 1 ADET 60
[4] Domates 1 ADET 14
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Ekmek 3 DİLİM 195
[8] Muz 1 ADET 100
[9] Tavuk Şinitzel 50 GRAM 113.5
[10] Patates (kızarmış) 15 gr 42
[11] Kuskus Çorbası 2 porsiyon 255
Toplam : 976.5 kal.

30 tanede mekik cektim bugün fazla cekemedim karnım cok acıyor bu ara fazla abarttım galiba

bilmem bana fazla gelmedi ama sürekli suçluluk psikolojisinde olursan kilo vermeyi zorlaştırır bu durum,ben de öyle oluyor genellikle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…