Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım herşeyden de yemişsin gayet güzel olmus kaloride az. ben de mi kalori hesabına dikkat etsem ya :44:
karın bölgesinde sorun varsa mekik iyi :) yavaş yavaş arttırsaymışsn keşke. birden yüklendin galiba :)

bugun kahvaltıya dışarıdaydım. 3 zeytin 3kk kadar peynir yarım poğaca ve çeyrek açma domates salatalık
öğle: patlıcanlı etli bir yemek :) 4 dolu kasık kadar 4 dolu kaşık da pilav ayran
akşam: 2dilim ekmek ve çikolata :)
çayın yanında da 4 tanecik çikolata yedim
boool boool yeşil çay form çay (sevdiğimden bol içiyorum her zaman)
yürüdüm ama çok değil.

bir de grupda paylaşım sıfıra yakın oldugu için kimseninde yazası gelmiyor sanırm. ama arkadaşlar burayı aktif hale getirebilecek olan yine bizleriz.
tamam herkesin işi gücü var (bu yıl okulda ders anlatımlarım+tez+kpds+ales+kpss+üds hazırlığım var benimde) ama bu da zorunlu olarak bulundugumuz bir ortam değil sonucta gönül birliğide olacak şekilde aktif olmayız.. biraz daha dikkatli olsak iyi olacak kanaarindeyim..

herkese hayırlı akşamlar..

Not: yazan olursa cevap yazmaya çalışırım fakat bu şekilde boş devam edecekse çarşambaya yetiştirmem gereken bir sunumdan dolayı bugun daha fazla yazamıycam...

selam kızlar..bijaftayı daha bitirdik.yeni haftada bol paylaşım bol kilo vermeler inşallah..yarın herkes burdaolsun patlatalım sohbeti..öpüyorum herkesi

iyi akşamlar kızlar....

2011-10-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[2] Zeytinyağı 2 Y.KAŞIK 250
[3] Gofret Kakao Kremalı 100 GRAM 494
[4] İncir (yaş) 20 GRAM 16
[5] Erik 1 ADET 8
[6] aknaz az yağlı peynir 1 100 gr 130
[7] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
Toplam : 1203 kal.

20 dk yürüyüş

İyi akşamlar.Bugünkü listem:
Sabah
1 dilim light ekmek
3 çay kaşığı nutella

ara
1 muz

Öğlen
1 tabak yağsız domates soslu makarna

Akşam
mandalina ve şeftali

50 dk pilates.Eskiden olduğu gibi her gün yapabilirim umarım:)

Ben diyete devam ediyorum ama internet bağlantımda problem var. Önümüzdeki hafta düzeleceğini umuyorum. sevgiler.

Günaydınn kızlarrrrrrr..Kalorisi düşük bir gün diliyorum hepimiz için

SABAH : 1 adet peynirli tost ve 1 bardak çay

ARA : 1 adet kırmızı erik

Son düzenleme:
paylasım için cok haklısın 1 aydır elimden geleni yapıyorum canlandırmak için ama maalesef ama artık cezalarımız var paylasımda bulunmayanlar diskalifiye olacak
bi gofret için değermi tecno gitti 494 koları onun yerine 2 lahmacum yesen karnın doyar

herkese günaydın güzel haftalar olsun hepimize...
dün biraz fazla kacırdım bu hafta hafif giderim insallah bu arada 3. haftamız en az 500 gram vermeyenler ceza alacak yani 3 haftada 500 gram verdinizmi vermediniz mi ona göre bu hafta sıkı gidin

günaydın kızlar ben geldim. sakin bir hafta sonu geçirdim geçen haftanın yorgunluğunu evde oğlumla oynayarak onla vakit geçirerek geçirdim ooohh çook iyi geldi. aahh bu arada oğluşuma haftasonu kurabiye yaptım börek yaptım bende oturup onunula beraber afiyetle yedim. tam stres atmış oldum anlayacağınız.

bu paylaşım konusunda size katılıyorum bende çok yoğunumu özellikle geçen hafta devamlı toplantılarım vardı buna rağmen cuma günü grup ceza almasın diye yemek bile yememiştim ogün o arayı siteye girip listeyi yapmakla geçirdim. biraz bence bu durumu ciddiye alalım tamam kilo veremeye biliriz ama paylaşımda bulunalım bence herkes bu olayı ciddiye alsın.

size dünki menümü yazayım.

sabah
2 tane börek
bol peynir domates salatalık
4 tane zeytin
çay

ara
yeşil elma

öğlen
1tane kurabiye

akşam

bol balık
salata
3-4 çatal helva

bu sabah
1 tane börek

ara
bir muz

boğğazlarım ağrıyor inş. grip olmam yaa:2:

günaydın kızlarr.kshvaltıdan önce size yazdımki beni dizginleyin :)

Ben diyete devam ediyorum ama internet bağlantımda problem var. Önümüzdeki hafta düzeleceğini umuyorum. sevgiler.
izinlimi sayalım seni yani anlamadım canım

ceycem isteyen ciddiye alsın isteyen almasın paylasımda bulunmayan diskalifiye olacak bu konuda artık cok katıyım 1 aydır uğrasıyorum illa sertmi olmak lazım anlamadım...

herkese ghünaydın bu arada
bende güzel bir kahvaltı ettim

Tam destek full destek arkandayım canım inan bana cuma günü acayip sinirlendim ve şunuda yap bence listeyi her hafta bir kişi yayınlansın ilgilensinböyle olunca herkes yazıo kilosunu çekip gidio. ve ilgilenmiyor. bildirimlerdede bir saat uygula canım.

ceyce bal limon iç iyi gelir..börekleride artık yemeeeeee

ayy ancak eve gidince yapabilirim canım. ahhaa börek kalmadıki bitti

ceycee naptın canım sen biz sezilmelle hiç yiyomuyuz öyle şeyler..börekti kurabiyeydi..lütfen kendine çeki düzen ver

2-3 gündür yazamadm kızlar kusura bakmayın bazı sorunlarım vardı..
Dün akşam 50 tane yarım mekik çektim.
Bugünki menümü yazayım.
Sabah:
Çavdar ekmeğiyle yapılmış peynirli tost,
1 bardak şekersiz çay.
Ara:
1 bardak yeşilçay
Öğlen:
Fırında tavuklu,bezelyeli, patatesli yemek,
Yoğurt

Selam kızlar herkes nası bende yedikleirmi yazayım

cumartesi
1 dilim börek
domates salatalık peynir ve helva:26:
geç kahvaltı olduğu için öğle yemeği yemedim
akşam yoğurt
sabahki börekten bir dilim daha
kavun

pazar
domates salatalık peynir helva
yarım haşlanmış yumurta
1 dilim börek (börekte takılı kalmışım)
öğlen yemedim
akşam küçük kase domates çorbası
1 dilim fırın makarna
yoğurt 1 dilim ekmek

bu sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir
2 dal maydanoz
şekersiz çay
ara
armut yeşil çay

öğle
bulgur pilavı
yoğurt
bol salata
2-3 çatal kızartma (patlıcan ve kabak)
macar gulaş (patates püresi üzerine kuşbaşı et)
şimdi yeşil çay
ara öğünde mandalina yicem

akşamda
1 dilim fırın makarna
1 küçük kase sütlü domates çorbası
yoğurt meyve yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…