dünki yediklerim
2011-10-15 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Mandalina 1 ADET 50
[2] Yeşil Üzüm 1 100 gr 57
[3] Şeftali 1 ADET 60
[4] Domates 1 ADET 14
[5] siyah zeytin 5 adet (3gr) 40
[6] Beyaz Peynir 20 GRAM 50
[7] Ekmek 3 DİLİM 195
[8] Muz 1 ADET 100
[9] Tavuk Şinitzel 50 GRAM 113.5
[10] Patates (kızarmış) 15 gr 42
[11] Kuskus Çorbası 2 porsiyon 255
Toplam : 976.5 kal.
30 tanede mekik cektim bugün fazla cekemedim karnım cok acıyor bu ara fazla abarttım galiba
paylasım için cok haklısın 1 aydır elimden geleni yapıyorum canlandırmak için ama maalesef ama artık cezalarımız var paylasımda bulunmayanlar diskalifiye olacak
canım herşeyden de yemişsin gayet güzel olmus kaloride az. ben de mi kalori hesabına dikkat etsem ya :44:
karın bölgesinde sorun varsa mekik iyi :) yavaş yavaş arttırsaymışsn keşke. birden yüklendin galiba :)
bugun kahvaltıya dışarıdaydım. 3 zeytin 3kk kadar peynir yarım poğaca ve çeyrek açma domates salatalık
öğle: patlıcanlı etli bir yemek :) 4 dolu kasık kadar 4 dolu kaşık da pilav ayran
akşam: 2dilim ekmek ve çikolata :)
çayın yanında da 4 tanecik çikolata yedim
boool boool yeşil çay form çay (sevdiğimden bol içiyorum her zaman)
yürüdüm ama çok değil.
bir de grupda paylaşım sıfıra yakın oldugu için kimseninde yazası gelmiyor sanırm. ama arkadaşlar burayı aktif hale getirebilecek olan yine bizleriz.
tamam herkesin işi gücü var (bu yıl okulda ders anlatımlarım+tez+kpds+ales+kpss+üds hazırlığım var benimde) ama bu da zorunlu olarak bulundugumuz bir ortam değil sonucta gönül birliğide olacak şekilde aktif olmayız.. biraz daha dikkatli olsak iyi olacak kanaarindeyim..
herkese hayırlı akşamlar..
Not: yazan olursa cevap yazmaya çalışırım fakat bu şekilde boş devam edecekse çarşambaya yetiştirmem gereken bir sunumdan dolayı bugun daha fazla yazamıycam...
bi gofret için değermi tecno gitti 494 koları onun yerine 2 lahmacum yesen karnın doyariyi akşamlar kızlar....
2011-10-16 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori
[1] Kepekli Ekmek 3 DİLİM 165
[2] Zeytinyağı 2 Y.KAŞIK 250
[3] Gofret Kakao Kremalı 100 GRAM 494
[4] İncir (yaş) 20 GRAM 16
[5] Erik 1 ADET 8
[6] aknaz az yağlı peynir 1 100 gr 130
[7] Yumurta (yağsız pişmiş) 2 ADET 140
Toplam : 1203 kal.
20 dk yürüyüş
paylasım için cok haklısın 1 aydır elimden geleni yapıyorum canlandırmak için ama maalesef ama artık cezalarımız var paylasımda bulunmayanlar diskalifiye olacak
bi gofret için değermi tecno gitti 494 koları onun yerine 2 lahmacum yesen karnın doyar
herkese günaydın güzel haftalar olsun hepimize...
dün biraz fazla kacırdım bu hafta hafif giderim insallah bu arada 3. haftamız en az 500 gram vermeyenler ceza alacak yani 3 haftada 500 gram verdinizmi vermediniz mi ona göre bu hafta sıkı gidin
günaydın kızlarr.kshvaltıdan önce size yazdımki beni dizginleyin :)
izinlimi sayalım seni yani anlamadım canımBen diyete devam ediyorum ama internet bağlantımda problem var. Önümüzdeki hafta düzeleceğini umuyorum. sevgiler.
günaydın kızlar ben geldim. sakin bir hafta sonu geçirdim geçen haftanın yorgunluğunu evde oğlumla oynayarak onla vakit geçirerek geçirdim ooohh çook iyi geldi. aahh bu arada oğluşuma haftasonu kurabiye yaptım börek yaptım bende oturup onunula beraber afiyetle yedim. tam stres atmış oldum anlayacağınız.
bu paylaşım konusunda size katılıyorum bende çok yoğunumu özellikle geçen hafta devamlı toplantılarım vardı buna rağmen cuma günü grup ceza almasın diye yemek bile yememiştim ogün o arayı siteye girip listeyi yapmakla geçirdim. biraz bence bu durumu ciddiye alalım tamam kilo veremeye biliriz ama paylaşımda bulunalım bence herkes bu olayı ciddiye alsın.
izinlimi sayalım seni yani anlamadım canım
ceycem isteyen ciddiye alsın isteyen almasın paylasımda bulunmayan diskalifiye olacak bu konuda artık cok katıyım 1 aydır uğrasıyorum illa sertmi olmak lazım anlamadım...
herkese ghünaydın bu arada
bende güzel bir kahvaltı ettim
ceyce bal limon iç iyi gelir..börekleride artık yemeeeeee
ceycee naptın canım sen biz sezilmelle hiç yiyomuyuz öyle şeyler..börekti kurabiyeydi..lütfen kendine çeki düzen ver