Bazen evde bana uygun yemekde olmuyor.Bugün bana uygun yemek yoktu bende kendime özel yemek yapmaya üşendim..hem midem bayaği küçüldü doyuyorum artik elhamdülillah
Benim 4 çocuklan biraz zor canim yemek yapip buzluğa atmak...pek firsatim olmuyo ..günlük yemeği bazen zor yapiyorum..günüm dolu dolu geçiyo nerdeyse....benimkiler pek yemek seçmiyor..o konuda sorunum yok çok şükür....2 sinin pek yükü yok onlar büyüdüler yine 13-15 yaşindalar..ama küçükleri yoruyor beni..Bazen evde bana uygun yemekde olmuyor.
O vakit dondurucuya müracaat ediyorum.
Benimkiler lahana sarması yemez, senelerdir onlar yemiyor diye bende mahrum kalıyordum. Bu sene 1 tane lahanayla sarma yaptım, orta boy tencereyle kızıma yolladım, yarısı kaldı.
Bende büyüklüğüne göre 7 ile 10 tane arası paketleyip dondurucuya attim.
Acil durumlarda yada canım yemek yapmak istemediğinde 1 paket çıkarıyorum.
Bizimkiler pırasa yemez, 1 pırasayı doğrayıp yıkıyorum, 2 seferde pisiriyorum.
Yani önemli olan evdekiler, yoksa ben yiyecek biseyler buluyorum.
Ayrıca günde 1 sefer pişmiş yemek yenmesi gerekiyormuş
Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın canım yaşın genç olur kilonu da verirsin inşallah bebe ni de alırsın kucağına Allah nerde isteyen varsa gönlüne göre versin inşallah kolay degil bende aynı annem hasta bakıma muhtaç kız boşanma bitti şimdi ona yakınımda ev ara bul taşı birde 7/24 torun bak eş hep evde Allah ın gücüne gitmesin ama bazen yoruluyorum kendime yetemiyorum işte hepimiz Bi sınavdan geçiyoruz
Allah kolaylık versin canımBenim 4 çocuklan biraz zor canim yemek yapip buzluğa atmak...pek firsatim olmuyo ..günlük yemeği bazen zor yapiyorum..günüm dolu dolu geçiyo nerdeyse....benimkiler pek yemek seçmiyor..o konuda sorunum yok çok şükür....2 sinin pek yükü yok onlar büyüdüler yine 13-15 yaşindalar..ama küçükleri yoruyor beni..
Amin canim..Allah kolaylık versin canım
O nasıl çorbaymış öyle. Ne kadar değişik şeyler öğreniyorum burda. Afiyet olsun bence güzel ama 1 kepçe çorba 1 dlm ekmek derler sen ne dersinMenümü yazayım
Sabah
Muzlu fındıklı tarçınlı süt
Öğle
Bir tabak etli kurutulmuş yeşil fasulye yemeği
Salata
İki dilim ekmek
Akşam
Nohutlu yeşil mercimekli erişteli reyhanlı çorba
Kabak mücver
Bir dilim ekmek
Su 2 litre spor yok
moni
Baklavayı eritmek için ne yaptın?Bugünün menüsü
Sabah: 3 dilim hindi füme, Süzme peynir
Ararta Türk kahvesi, 1 baklava (arkadaşım Antepten geldi, her zaman bulacağım bir şey değil )
Öğle:1 kutu süt, yeşil muz, yulaf ezmesi
Ara:1medine hurması (tatlı tüketince bünyenin hep tatlı istemesinin kanıtı)
Akşam:1 kase ezogelin çorba, bulgurlu 1 biber, 1 kabak dolması ve salata
Spor yok, su ise 2 lt limonlu tarçınlı zencefilli
Yarın sıfır şekerli bir menü gelecek, herkese iyi geceler
Maalesef bir şey yapmadımBaklavayı eritmek için ne yaptın?
ErkenciyizGünaydın hayırlı sabahlar sevgili takımım güzel bir gün dileğiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?