Merhabalar...Ben de aranıza katıla bilirmiyim???Eski 7. takım kapitanı Aynura ben...Kilo aldım,mesuliyyetimi arttırmak adına size katılmak istedim.7.takım kapatılmış
Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın canım yaşın genç olur kilonu da verirsin inşallah bebe ni de alırsın kucağına Allah nerde isteyen varsa gönlüne göre versin inşallah kolay degil bende aynı annem hasta bakıma muhtaç kız boşanma bitti şimdi ona yakınımda ev ara bul taşı birde 7/24 torun bak eş hep evde Allah ın gücüne gitmesin ama bazen yoruluyorum kendime yetemiyorum işte hepimiz Bi sınavdan geçiyoruzBenim böyle söylediğime bakmayın benim kilo verme amacım anne olabilmek için o yüzden prs etme lüksüm yok ama yorulmadım mı çok yoruldum bıkmadım mı çok bıktım bazen herşey den vazgeçesim geliyor zor günler geçiriyorum sadece diyetle uğraşmıyorum annem hasta onun her daim yanında olamıyorum tedabilerden sldığım hormonlar kiloma hatırı sayılır katkı sağlıyor ooof ooof bir dokun bin ah işit oldu sma kusura bakmayın buhğn çok ağlakım biri bişey dese gözlerim doluyor sinirlerim bozuk
Ne güzel canım.Gelsen ya buraya nolcak ki?Daha listeye alınmadıkkiBen gecen yillar icinde okulu bitirdim nişanladım simdi de atandım yaza dugunum varkilo alip vermeler devam. 12. Takimdaydim ama kapandi 5. Takima dahil oldum ben de bugün seninle birlikte olmak isterdim ❤ gelir giderim ki yanına. Kuzulari op yerime maşallah
Cumaya 71 diyelim...Haftalık hedef belirliyoruz. Cuma hedefin nedir?
Biz sana danışalım o zamanKendi bilgilerimi vereyim.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):Aynura (azeriyim)
Yaşınız 31
Boyunuz 164
Mesleginiz beslenme danışmanı
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane.7yaşında kız 2yaşımda erkek
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir: Bakü
Kilo alma hikayeniz : yedim aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: ince görünmek içim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
motivasyona ihtiyacı olan bir neslenme danışmanıyım
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)evet 7ci takımda
Şu anki kilonuz:73.4
Hedef kilonuz:63
Teşekkür ederim monicim.Yıllardır buradasın işinin başında...Canım liste için 2hafta gerek deyilmi yine?ilk sayfamızda gerekli açıklamaları bulabilirsin
10. Takım
10. TAKIMA SAĞLIKLI VE KEYİFLİ KİLO VERMELER DİLERİM. :KK36: seaBahAR "Her üyenin, yarışma kurallarını içerenCUMA Zayıflama Yarışması Nedir? / Karar Defteri okuması zorunludur.:KK56: Kararların güncel hali her zaman son mesajdır." @seaBahAR :KK200: 26/02/2018 Merhaba...www.kadinlarkulubu.com
ZAmanım yettiyince yardım ederim elbette memnuniyyetleBiz sana danışalım o zaman
2defa yiyoruz dimi?İyiakşamlar kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşillik
Aksam
1 kase corba
1 tabak karnıbahar yemegi
2 litre su
15 bin adım yürüyüş
Nereye koştun öyle 15 bin adım.İyiakşamlar kızlar
Sabah
1 haşlanmış yumurta
Domates yeşillik
Aksam
1 kase corba
1 tabak karnıbahar yemegi
2 litre su
15 bin adım yürüyüş
Eski üyeler torpilliTeşekkür ederim monicim.Yıllardır buradasın işinin başında...Canım liste için 2hafta gerek deyilmi yine?
Kilolarımız gramı gramına aynıKendi bilgilerimi vereyim.
İsminiz (İsteğe Bağlı ):Aynura (azeriyim)
Yaşınız 31
Boyunuz 164
Mesleginiz beslenme danışmanı
Şu anda çalışıyor musunuz:evet
Evli/bekar:evli
Çocuk Sayısı ve yaşları:2 tane.7yaşında kız 2yaşımda erkek
Emziriyor musunuz:hayır
Yaşadığınız şehir: Bakü
Kilo alma hikayeniz : yedim aldım
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz: ince görünmek içim
Bize kısaca kendinizi anlatır mısınız :
motivasyona ihtiyacı olan bir neslenme danışmanıyım
Daha önce herhangi bir takımda yarıştınız mı?(kullanıcı adı değişikliği vb. oldu mu?)evet 7ci takımda
Şu anki kilonuz:73.4
Hedef kilonuz:63
Bu aralar if diyeti ve face de ahmet apa var yitik şifa onu yapıyor çoğu kişi2defa yiyoruz dimi?
Senin işinde zor, rabbim yardımcın olsunRabbim emeklerini boşa cıkarmasın canım yaşın genç olur kilonu da verirsin inşallah bebe ni de alırsın kucağına Allah nerde isteyen varsa gönlüne göre versin inşallah kolay degil bende aynı annem hasta bakıma muhtaç kız boşanma bitti şimdi ona yakınımda ev ara bul taşı birde 7/24 torun bak eş hep evde Allah ın gücüne gitmesin ama bazen yoruluyorum kendime yetemiyorum işte hepimiz Bi sınavdan geçiyoruz
Spora gitmedem ben de İF yapıyordum,ama şimdi olmuyo,ayarlayamıyorum zamanınıBu aralar if diyeti ve face de ahmet apa var yitik şifa onu yapıyor çoğu kişi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?