- 18 Mart 2018
- 31.004
- 123.724
- 598
- 35
Ne korktun gı, altı üstü 2 çay bardağı kadar ediyorSana şirketten o zaman
Ben temizliğe kaçar
Ne korktun gı, altı üstü 2 çay bardağı kadar ediyor
Geçmiş olsun canım.
canim çok geçmiş olsun kuzuna...Çabuk iyileşir inşallahHemde nasıladamcağız iki gündür durup durup aşkım çok üzüldüm hala çok mu açıyor valla isteyerek olmadı diyip duruyor
Günaydın kaptanım
Benim böyle söylediğime bakmayın benim kilo verme amacım anne olabilmek için o yüzden prs etme lüksüm yok ama yorulmadım mı çok yoruldum bıkmadım mı çok bıktım bazen herşey den vazgeçesim geliyor zor günler geçiriyorum sadece diyetle uğraşmıyorum annem hasta onun her daim yanında olamıyorum tedabilerden sldığım hormonlar kiloma hatırı sayılır katkı sağlıyor ooof ooof bir dokun bin ah işit oldu sma kusura bakmayın buhğn çok ağlakım biri bişey dese gözlerim doluyor sinirlerim bozuk
Dün yanlış yazmışım kızlar 82.1 olacaktı. Rakamları 3er 5er düşüyorum hayaller işteCuma 82.6
Bugün 81.2
Hedefim 82 di. Güncelliyorum 80.5
Dünkü isyanlarımı geri alıcam sanırım. Umarım ödemdir
bilgilerine bakıp bir cevap veriyim kuzum, nasıl ayrıldığın da önemliTeşekkür ederim monicim.Yıllardır buradasın işinin başında...Canım liste için 2hafta gerek deyilmi yine?
aranan kan olarak geldin aslında çok da iyi ettinMerhabalar,günaydınlar...Mesleyim gereyi menyuları okuyunca baya zorlanıyorum...Sorular vermek, uyarmak istiyorum
Ben bu gün pirinç lapası yiyorum...Bi de kendime detoks içecek yaptım,limonu ekşi yapmış zorlanıyorum içince
çok geçmiş olsun olsun banuşum.Çok teşekkürlerRabbim bir daha göstermesin ♡
maalesef evetGünaydın kaptanım
Yoğunmusun pek görünöüyorsun
Bana göre cok degil sanırım bende kuru fasulye yapıcam bende 4 kaşık düşünüyorumBugün Yarrma yemeği yapacsğim..4 kaşik yesem çokmu olur aceba...
21 ŞUBAT HEDEFLERİNİZİ YAZINIZ
moni 102 >> hedef 99,9 >>
Gulhan1 57,5 >> hedef 57>>
Nergis 35 62,5 >> hedef ? >>
sara_28 77,5 >> hedef ? >>
gezegenfeza 74>> hedef ?>>
Antepia27 119,7 >> hedef ? >>
Mthn83 82,6>>hedef 82 >>
@Baby Cat 74,2>> hedef 72,5>>
R reklam 69,2 >> hedef ?>>
@Canevim 71>> hedef 59,5>>
Efillim 76,5>> hedef ? >>
@Ecrinya 87,7>>hedef ? >>
@Gizemm059,2>> hedef ?>>
N nairobi 88 >> hedef 86,5 >>
N nairobi 87,1>> hedef ?>>
@lida 60,5 >> hedef ?>>
oynakbasi34 124,5 >>hedef 123.5 kg
yaz kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?