• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün öğleden sonra dışarı islerini hallettikten sonra kvye geçtik kizlarla :KK66: Eşim de iş çıkışı ablasina gidelilecek diye direk oraya geldi :KK66:
Maalesef kvnin evinde net çekmiyor diye pek bakamadım sonra da sarjim bitti :KK70:

Gorumceden dönüşü kuzu belim çok ağrıyor diye tutturunca acilde aldık soluğu :KK43:
Doktor sağ olsun fazla bekletmeden röntgen çektirdi ve şükür kırık yok ama tabi hafif bir ezilme var dedi :KK66: ağrı kesici kullanmak yeterli bir kaç güne geçer dedi de benim içim rahat etti :KK66:
Ayy eşinin içine dert olmuştur

Hemen aklimdayken dünkü menümü de paylaşayım; Sabah cenem şiş uyandım dişim apse yapmış :(

Uyanınca Bol su

Kahvaltı 10.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
( kuzuyla biraz uğraşınca canım pek bir sey istemedi tabi dişim de büyük etken )

Ara 11.00de
1 bardak ayran

Öğlen 13.30 da
2 tane portakal

Ara 16.30 da
1 nescafe şekersiz

Akşam 19.00da
1 tabak Cesm-ı Nigar Çorbası ( sağ olsun büyük kuzum Babannesi nde yaptı )
1 dilim faccitta ekmeği ( onuda kuzum yaptı kuru domatesli ve Zeytinli italyan ekmeği )

Ara 21.00de Görümcede
3 şekersiz çay
2 minik parça kabak tatlısı ( ısrar üzerine yedim ama kibrit kutusu kadardı en fazla bir parcasi

Herkese hayırlı sabahlar ;)

Dün öğleden sonra dışarı islerini hallettikten sonra kvye geçtik kizlarla ;) Eşim de iş çıkışı ablasina gidelilecek diye direk oraya geldi ;)
Maalesef kvnin evinde net çekmiyor diye pek bakamadım sonra da sarjim bitti :D

Gorumceden dönüşü kuzu belim çok ağrıyor diye tutturunca acilde aldık soluğu :(
Doktor sağ olsun fazla bekletmeden röntgen çektirdi ve şükür kırık yok ama tabi hafif bir ezilme var dedi ;) ağrı kesici kullanmak yeterli bir kaç güne geçer dedi de benim içim rahat etti ;)
İyi bari Bi sorun yokmuş geçmiş olsun canım

Bizim okulda bir sınıf Arkadaşının kizinin itiş kakis arasında bir başka sınıf arkadaşı beline düşmüştü :( ( ki ilkten Öğretmen Annene söyleme demiş ve arkadaşın 1 ay sonra nerdeyse haberi oluyor )
Kız belim ağrıyor dedikçe Arkadaş acaba jimnastiğe gittiği için mi zorladı derken en son MRlar falan çekildiğinde belinde minik minik bir sürü kırık görünüyor :( kadın kaç tane doktora götürdü emin olmak için ve en son doktor özel sipariş korse takılması gerek diyor ve kuzu 1.5 aydır korseyle dolaşıyor sadece yatarken çıkarmasına müsaade var :( daha 1 ay takılacak )

Benimde direk o an aklıma o olay geldiği için anida gidelim istedim de eşim abartma kırık olsa duramaz dedi kendi okadar üzüldüğü halde ama kuzu mizmizlaninca oda panikledi ;) Bakalım eğer bir kaç güne gecmezse tekrar randevu alıp gerekirse MR cektiririm bende ;)

_AYNURA_ _AYNURA_ canım tekrar hoşgeldin oglanlara aynura geldi diyorum sevindiler bizimkiler çok iyi tanır bilirsin biri diyor efsane geri döndü:KK50:
Canlarım yaa,bilmezmiyim onları tartıdan sonra oynamalarını anlatırdın hep...öp yerime hepsini...
Düm cevap yazmamışım kusura bakma ablam.

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Dün öğleden sonra dışarı islerini hallettikten sonra kvye geçtik kizlarla :KK66: Eşim de iş çıkışı ablasina gidelilecek diye direk oraya geldi :KK66:
Maalesef kvnin evinde net çekmiyor diye pek bakamadım sonra da sarjim bitti :KK70:

Gorumceden dönüşü kuzu belim çok ağrıyor diye tutturunca acilde aldık soluğu :KK43:
Doktor sağ olsun fazla bekletmeden röntgen çektirdi ve şükür kırık yok ama tabi hafif bir ezilme var dedi :KK66: ağrı kesici kullanmak yeterli bir kaç güne geçer dedi de benim içim rahat etti :KK66:
Hadi gözün aydın olsun

Back
X