Ayy eşinin içine dert olmuşturSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğleden sonra dışarı islerini hallettikten sonra kvye geçtik kizlarlaEşim de iş çıkışı ablasina gidelilecek diye direk oraya geldi
Maalesef kvnin evinde net çekmiyor diye pek bakamadım sonra da sarjim bitti
Gorumceden dönüşü kuzu belim çok ağrıyor diye tutturunca acilde aldık soluğu
Doktor sağ olsun fazla bekletmeden röntgen çektirdi ve şükür kırık yok ama tabi hafif bir ezilme var dediağrı kesici kullanmak yeterli bir kaç güne geçer dedi de benim içim rahat etti
Günaydın canımGünaydın kızlar
Tükanı ben açayım. Çay koydum gelin hadi. Eki Görüntüle 2592422
İyi bari Bi sorun yokmuş geçmiş olsun canımSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Dün öğleden sonra dışarı islerini hallettikten sonra kvye geçtik kizlarlaEşim de iş çıkışı ablasina gidelilecek diye direk oraya geldi
Doktor sağ olsun fazla bekletmeden röntgen çektirdi ve şükür kırık yok ama tabi hafif bir ezilme var dediağrı kesici kullanmak yeterli bir kaç güne geçer dedi de benim içim rahat etti
Ayy eşinin içine dert olmuştur
İyi bari Bi sorun yokmuş geçmiş olsun canım
Canlarım yaa,bilmezmiyim onları tartıdan sonra oynamalarını anlatırdın hep...öp yerime hepsini..._AYNURA_ canım tekrar hoşgeldin oglanlara aynura geldi diyorum sevindiler bizimkiler çok iyi tanır bilirsin biri diyor efsane geri döndü
Nasıl canım?Eski üyeler torpilli
Çok güzel.Ne zamandır diyettesiniz?Evet bendim
Kendimi tanıtayım
45 yaşında evli 3 çocuk annesi ve ev hanımıyım
Geçmiş olsun canım.Çok şükürbizim Ufaklık da biraz nazlı olunca daha fazla tedirgin olduk ama Allahtan kırık yokmuş
Oh mis gibi sıcacık, birde yürekten gelince içilmezmi? Yalnız ben cam kupayla içerimGünaydın kızlar
Tükanı ben açayım. Çay koydum gelin hadi. Eki Görüntüle 2592422
Bugünü değerlendir öyleyseMaalesef bir şey yapmadım
Hadi gözün aydın olsunSelamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
23 aralıkta bu son başladığım programa geçtimÇok güzel.Ne zamandır diyettesiniz?
Sana şirketten o zamanOh mis gibi sıcacık, birde yürekten gelince içilmezmi? Yalnız ben cam kupayla içerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?