Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ayy eşinin içine dert olmuştur

Hemen aklimdayken dünkü menümü de paylaşayım; Sabah cenem şiş uyandım dişim apse yapmış

Uyanınca Bol su

Kahvaltı 10.00da
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
( kuzuyla biraz uğraşınca canım pek bir sey istemedi tabi dişim de büyük etken )

Ara 11.00de
1 bardak ayran

Öğlen 13.30 da
2 tane portakal

Ara 16.30 da
1 nescafe şekersiz

Akşam 19.00da
1 tabak Cesm-ı Nigar Çorbası ( sağ olsun büyük kuzum Babannesi nde yaptı )
1 dilim faccitta ekmeği ( onuda kuzum yaptı kuru domatesli ve Zeytinli italyan ekmeği )

Ara 21.00de Görümcede
3 şekersiz çay
2 minik parça kabak tatlısı ( ısrar üzerine yedim ama kibrit kutusu kadardı en fazla bir parcasi

İyi bari Bi sorun yokmuş geçmiş olsun canım

Bizim okulda bir sınıf Arkadaşının kizinin itiş kakis arasında bir başka sınıf arkadaşı beline düşmüştü ( ki ilkten Öğretmen Annene söyleme demiş ve arkadaşın 1 ay sonra nerdeyse haberi oluyor )
Kız belim ağrıyor dedikçe Arkadaş acaba jimnastiğe gittiği için mi zorladı derken en son MRlar falan çekildiğinde belinde minik minik bir sürü kırık görünüyor kadın kaç tane doktora götürdü emin olmak için ve en son doktor özel sipariş korse takılması gerek diyor ve kuzu 1.5 aydır korseyle dolaşıyor sadece yatarken çıkarmasına müsaade var daha 1 ay takılacak )

Benimde direk o an aklıma o olay geldiği için anida gidelim istedim de eşim abartma kırık olsa duramaz dedi kendi okadar üzüldüğü halde ama kuzu mizmizlaninca oda panikledi Bakalım eğer bir kaç güne gecmezse tekrar randevu alıp gerekirse MR cektiririm bende

_AYNURA_ canım tekrar hoşgeldin oglanlara aynura geldi diyorum sevindiler bizimkiler çok iyi tanır bilirsin biri diyor efsane geri döndü
Canlarım yaa,bilmezmiyim onları tartıdan sonra oynamalarını anlatırdın hep...öp yerime hepsini...
Düm cevap yazmamışım kusura bakma ablam.

Hadi gözün aydın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…