aa çok üzülürüm gidersenHerkese hayirli sabahlar. Oyke diyoruk cunku size gore gece yarisi okuyunca sabah olacak. Bu grup gercekten cok guzel. Aranizdaki arkadaslik da harika. 2009 yilinda mudavimdim foruma.Ama simdi gunduzleri giremiyorum ki burda muhabbetin en yogun oldugu saatler. Ben musait olunca da siz uyuyor oluyorsunuz. Ne konusmalara dahil olabiliyorum ne de sonradan yazabiliyorum. Sanirim benim burdaki macera baslamisken bitecek. Cok tesekkurler su ana kadar ki destekleriniz icin. Herkese bol kilo vermeli gunler diliyorum.
15 dk bölgesel hareket yaptım sen kalk deyince suçlu hissettim kendimiHee , hem tatlı ye hem uç, lesli tatlıyı eritmez, kalk bakıyım, biseyler daha yap
Uzaktanda olsa baskı işe yarıyor demekki15 dk bölgesel hareket yaptım sen kalk deyince suçlu hissettim kendimi
Geçmiş olsun canim...bikaç dilim limon ve nane kaynat 1 bardak sicak olarak iç..iyi gelebilir..Kızlar boğazım ağrıyor
Ilaç almak istemiyorum, bildiğiniz doğal tedavi yöntemi varmı, not: bal, pekmez yasak
Zencefil zerdaçal iyi gelirKızlar boğazım ağrıyor
Ilaç almak istemiyorum, bildiğiniz doğal tedavi yöntemi varmı, not: bal, pekmez yasak
Limonlu sıcak su hep içiyorum.Geçmiş olsun canim...bikaç dilim limon ve nane kaynat 1 bardak sicak olarak iç..iyi gelebilir..
Toz varZencefil zerdaçal iyi gelir
Çok geçmiş olsunKızlar boğazım ağrıyor
Kızlar boğazım ağrıyor
Bende kaya tuzu ve karbonat ikisini de koy gargara tavsiye edecektim geçmiş olsun canım
geçmiş olsun canım. taze zencefil dilimi ile limon diliminin üzerine sıcak su dök , demle. ayrıca adaçayı içebilirsin limonla.
bir de bir bardağa 1 tk kayatuzu ya da karbonat koy çalkala. onunla ağzını gargara yapabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?