Menü güzel çiğ köfte tarifi al â lımKahvaltı
5 hurma
Tahin
Akşam
3 dilim pastırma, 3 dilim kaşarla sündürme
6,7 cevizli çiğ köfte
Orta boy kâse salata
1 hurma
1 lt den fazla
Spor
3 saat yürüyüş
Limon tansiyon düşürür canımBu arada limonlu su bana iyi gelmiyo sanirim bugün çok başim döndü..bundan 3 hafta öncede aynisi olmuştu...düşük tansiyon var bende içmesem dahami iyi olur aceba
Sende susuzlardansınİyi akşamlar arkadaşlar
Ben birkaç gecedir sabah 6 ya 8 ye kadar oturdığum için( dil ya da ders çalışıuorum) dün gece ufak bir şey yedim ama ardından akşam 5 e kadar bir şey yemedim
Menü
Kahvaltı sabah 3
4 yemek kaşığı kadar tane mısır
...
Saat 17.00
15 hamsi kızartması
1 tabak mercimek çorbası
...
Su henüz 600ml
Spor maalesef bugün yapamadım
O yüzdenmi başim dönüyor acebaLimon tansiyon düşürür canım
geçmiş olsun canım, tansiyon düşüklüğün varsa limon az kullanmalısın.Bu arada limonlu su bana iyi gelmiyo sanirim bugün çok başim döndü..bundan 3 hafta öncede aynisi olmuştu...düşük tansiyon var bende içmesem dahami iyi olur aceba
Sağol canim...geçmiş olsun canım, tansiyon düşüklüğün varsa limon az kullanmalısın.
Içme o zamanBu arada limonlu su bana iyi gelmiyo sanirim bugün çok başim döndü..bundan 3 hafta öncede aynisi olmuştu...düşük tansiyon var bende içmesem dahami iyi olur aceba
Ince bulguru kaynar suyla ıslattimMenü güzel çiğ köfte tarifi al â lım
Selamın aleyküm kizlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece biraz dişim sizlayinca uyuyamadim pek ve doğal olarak yeni kalktım
Öğleden sonra Küçük kızın sınıf Arkadaşının doğum günü varbir kaç gün önce amannnn en kötü ihtimalle öğlen yemem aksamda hafif gecistiririm diyordum ama tam diyet moduna girince beynim asla yememeye karar verdim ♡♡♡♡
Yemin etsem başım agrimaz Arkadaşa da ay gece dişim tuttu yine tutar yemiyeyim desem de kirilmaz sonuçta
Daha sonra da zaten yine spor salonuna gideceğiz kizcem ve başka bir arkadaşımla
Evet canım nasipse bundan sonra mezun olana kadar buradayım
Umarım bizlerde ilk önce 2lı haneleri görür sonra da son hedeflerimize ulasiriz ♡
Bende kendimi bilmeyenler için tanıtayım;
Bende 39 yaşında biri 19 diğeri 9 yaşında iki kız Annesiyimdoğma büyüme Almanyaliyim ama gelin olarak geldiğim istanbulda yaşıyorum ♡
Ekmek köfte olmaz yan yana cıssd
Sende uygun saatlerde yaz canım, görünce cevap yazılır.Herkese hayirli sabahlar. Oyke diyoruk cunku size gore gece yarisi okuyunca sabah olacak. Bu grup gercekten cok guzel. Aranizdaki arkadaslik da harika. 2009 yilinda mudavimdim foruma.Ama simdi gunduzleri giremiyorum ki burda muhabbetin en yogun oldugu saatler. Ben musait olunca da siz uyuyor oluyorsunuz. Ne konusmalara dahil olabiliyorum ne de sonradan yazabiliyorum. Sanirim benim burdaki macera baslamisken bitecek. Cok tesekkurler su ana kadar ki destekleriniz icin. Herkese bol kilo vermeli gunler diliyorum.
Cok tesekkurler herkese cunku her soruma bir veya birden fazla cevaplar geldi. Ama biliyorum kurallara gore yazilanlara da yorum yazmak lazim. Motivasyon adina yani. Ben cok disarda kaliyorum. Belieteyim bu arada bu sekilde hissetmem kimsenin sucu degil hatta burda suclu da yok.Sende uygun saatlerde yaz canım, görünce cevap yazılır.
Ben aslında var ya 1 ay önceaşne kadar günde 3 ten az içemezdim hatta ramazanda 6 lt bile içtiğim olmuştuSende susuzlardansın
Tatlım gruba dahil olamasan da arada gel. Motivasyonunu paylaşan insanların arasında olmak güzel olur. Herzaman beklerizHerkese hayirli sabahlar. Oyke diyoruk cunku size gore gece yarisi okuyunca sabah olacak. Bu grup gercekten cok guzel. Aranizdaki arkadaslik da harika. 2009 yilinda mudavimdim foruma.Ama simdi gunduzleri giremiyorum ki burda muhabbetin en yogun oldugu saatler. Ben musait olunca da siz uyuyor oluyorsunuz. Ne konusmalara dahil olabiliyorum ne de sonradan yazabiliyorum. Sanirim benim burdaki macera baslamisken bitecek. Cok tesekkurler su ana kadar ki destekleriniz icin. Herkese bol kilo vermeli gunler diliyorum.
Evet cogu kişide tansiyon düşüklüğü yapıyor dikkat et ben tansiyon ilacı kullanıyorum yüksek tansiyon var bende limonlu su içtigim gün ilacımı içmiyorum o yüzden dikkak edin ama şunu denedim cok az elma sirkesi ve limon suyu ılık su ama baya ılık su hem bagırsak lara iyi geliyor ve tansiyon sorunu olmuyorBu arada limonlu su bana iyi gelmiyo sanirim bugün çok başim döndü..bundan 3 hafta öncede aynisi olmuştu...düşük tansiyon var bende içmesem dahami iyi olur aceba
Bi zamanlar bende 2 gün kullandım wc sorununu güzel çözüyorAz önce (tavsiye etmem) acı çehre attım 1 tane. Biraz da su içerim çok şişim ya zaten , ama cumaya kadar bomba eksi bekliyorum kayısı da yedim . bağırsak hareketimi de hissettiğime göre 1 ya da 2 gün sonra eksideyim inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?