Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Sende susuzlardansın

İnşallah canım
Ekmek köfte olmaz yan yana cıssd

Haklısın canım teşekkürler

Herkese hayirli sabahlar. Oyke diyoruk cunku size gore gece yarisi okuyunca sabah olacak. Bu grup gercekten cok guzel. Aranizdaki arkadaslik da harika. 2009 yilinda mudavimdim foruma.Ama simdi gunduzleri giremiyorum ki burda muhabbetin en yogun oldugu saatler. Ben musait olunca da siz uyuyor oluyorsunuz. Ne konusmalara dahil olabiliyorum ne de sonradan yazabiliyorum. Sanirim benim burdaki macera baslamisken bitecek. Cok tesekkurler su ana kadar ki destekleriniz icin. Herkese bol kilo vermeli gunler diliyorum.

Sende uygun saatlerde yaz canım, görünce cevap yazılır.

Sende uygun saatlerde yaz canım, görünce cevap yazılır.
Cok tesekkurler herkese cunku her soruma bir veya birden fazla cevaplar geldi. Ama biliyorum kurallara gore yazilanlara da yorum yazmak lazim. Motivasyon adina yani. Ben cok disarda kaliyorum. Belieteyim bu arada bu sekilde hissetmem kimsenin sucu degil hatta burda suclu da yok.

Günaydın kızlar
Tatlım gruba dahil olamasan da arada gel. Motivasyonunu paylaşan insanların arasında olmak güzel olur. Herzaman bekleriz

Bu arada limonlu su bana iyi gelmiyo sanirim bugün çok başim döndü..bundan 3 hafta öncede aynisi olmuştu...düşük tansiyon var bende içmesem dahami iyi olur aceba
Evet cogu kişide tansiyon düşüklüğü yapıyor dikkat et ben tansiyon ilacı kullanıyorum yüksek tansiyon var bende limonlu su içtigim gün ilacımı içmiyorum o yüzden dikkak edin ama şunu denedim cok az elma sirkesi ve limon suyu ılık su ama baya ılık su hem bagırsak lara iyi geliyor ve tansiyon sorunu olmuyor

Bi zamanlar bende 2 gün kullandım wc sorununu güzel çözüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…