Benim evde var o bitkiden nasıl tükettin faydası oldu mu?Selam
Bugün çok yedim öyle ki 2buçuk saat devrildiğim yerde kaldım
Ama muhabbet güzeldi ya çok şükür ondan yoksa aç falan değildim
Ama şükürler olsun ki günde tek öğüne düşebildim zamanla bu öğünün miktarı da azalacak inşallah
Saat 14.30
1 fincan kahve
..
Saat 18.30 19 arası
1 tabak bamya çorbası
4-5 kaşık pirinç pilavı3 ay sonra falan ilk kez yedim
Üzerinde 2 kaşık barbunya vardı
4 ısırık tavuk yedim dünkü haşlanmış tavuğu az yağda kızarttık
Bu kadar
Spor yok kapıda kozalak topladım.5dk
Su yeni yeni başlıyorum aç olunca içmedim gündüz
...
Bir de kaunana dili diue kaktüs bitkisi var meyve mi artık neyse bağırsaklarım çalışsın diye zorla toplamış eşim :)) ama tadı güzelmiş. Ancak hala tık yok :)) kaktüsü bütünüyle yesem anca çalışır benimkiler
Bakalıö yarın sabah inşallah greyfurt suyu kürü yapıcam yağ yakıyormuş baya
Ben açken değilde tokken gelir. Hastaya pansuman yaparken filan. Birşeyler hazırlayalım derler hemen.ya benim o ses ogrencilerin onunde sinifta nadir olan sessizlik anlarinda olusmustu bikac kerecok pis bi durum. Benim degil ama cocuklarin yuzunde gulumseme oldu Ben pek sevemedim guruldamayi
Niye ödüllendirdin çünkü azimle sarsılacaksın yeni kendineBenim menu yine sacma sapan. Iyiki suraya geldim sanki vazgeceyim diye eve ugrayip yemek yapamiyorum ve hep bi sekilde aksam yemeklerinde sacmaliyorum. Yarin da son dakka disci olayi cikti kucuk icin. Yine eve gelisim aksamin yedisini bulacak. Insallah ondan sonra isten eve gecicem ve yemek yapabilecegim.
menu
sabah: bi dilim ekmek, bi bardak sekerli cay ve yarim sahanda yumurta.
ogle:1 portakal
aksam: sarma yarim porsiyon( buzluk sagolsun), bi kucuk sosisli ve 2 dilim gullac (kendimi odullendirdim ama niye bilmiyorum)
bu kadar...
Sağol kaptanım az kaldı aranıza geri dönecem İnşAllah kaldığım yerden devam !merhaba canım, izinli üyeler takıma döndüklerinde ve aktif olduklarında listede oluyorlar. sen de döndüğünde adın yazacak.
Bende aynı sıkıntı var çok dikkat ediyorum ama şuana kadar çok az gitti. daha 2.haftadan duraklama olmaz herhalde nerede yanlış yapıyoruz acaba.yinede çabalayıp hedefim olan 1 kiloyu vermek istiyorumGünaydın kızlar.
Dün eşim döndü çok şükür. Gece 1 gibi evimize geldik. Çocukları hazırla yatır derken yorgun düştüm. Midem bulanarak kalktım sabah. Hala 2 kg fazlam var. Hareketi artırdım yedikleri m aşırı değil ödem atıcı çayda içiyorum ne olacak böyle. Bu hafta için özür dilerim şimdiden. Bugün eşimle kahvaltıya oturduk sadece bi bardak çay içtim. Düzenim bozulmasın diye. Sofrada kızartmalar keteler nefsime sahip oldum. Sabit çıksam o da bişey
Ya senin menülere hayranım ya yazması bile uzun sürüyor :) o kadar özenlice hazırlanmış ne güzel
Benim de 8 sene sonra oldu.tüp bebek tedavisi de gördük negatif sonuç aldık tekrar tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim.doktorlar imkansız diurodu ama rabbim nasip etti.sende elinden geldiğince kafana takma dua et inan.rabbim sanada hayırlısı ile tez zaman da nasip etsin inşallah.dualarımdasın
/USER] [USER=238516]@sara_28 canım benim bir arkadaşım yıllarca doktor doktor hastane hastane gezdiler be yaptılarsa yok olmuyor hep hayal kırıklığı en son birgün yine hastaneye gidiyorlar bir umutla yine negatif sonuç alıyorlar. Eşiyle hastane bahçesinde oturup saatlerce konuşuyorlar yok artık bunu kabullenelim olmuyor işte artık biliyoruz takmayalım kısmetimiz de yokmuş diyorlar ve kafaya takmıyorlar ve diger ay hamile kaldı arkadaşım şimdi 2 evladı var fazla takma canım benim Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatır
Üye Adı | Cuma | Ctsi | Pazar | Pzt | Salı | Çrş | Prş |
N nezesali | + | - | - | + | - | ||
| -120 | - | +120 | +180 | +150 | ||
| +90 | + | - | +150 | +150 | ||
| +60 | - | - | + | + | ||
| +80 | +80 | +90 | + | +120 | ||
| - | - | - | - | - | ||
| +100 | + | +50 | +110 | + | ||
@Baby Cat | - | + | + | +50 | + | ||
@Canevim | - | + | + | +90 | +180 | ||
R reklam | + | +180 | + | + | + | ||
| + | + | + | + | + | ||
| +240 | - | - | - | - | ||
@nisandeniz | + | + | + | + | + | ||
@Ecrinya | - | - | - | - | - | ||
N nairobi | - | + | +50 | +50 | +60 | ||
L lida | m | m | m | + | + | ||
| m | m | m | m | +200 | ||
Tutmuşken bırakmaben bugünden itibaren spor yapmaya başlıyorum sporsuz kilolar gitmiyor anladım
bide ben bugün bu saate kadar sadece bir buçuk tane kaşarlı tost yedim başkada bişey yemedim hiç aç değilim
7 ŞUBAT-14 ŞUBAT MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ
Üye Adı Cuma Ctsi Pazar Pzt Salı Çrş Prş N nezesali + - - + - Gulhan1 -120 - +120 +180 +150 Nergis 35 +90 + - +150 +150 sara_28 +60 - - + + gezegenfeza +80 +80 +90 + +120 Antepia27 - - - - - Mthn83 +100 + +50 +110 + @Baby Cat - + + +50 + @Canevim - + + +90 +180 R reklam + +180 + + + Efillim + + + + + Gizemm0 +240 - - - - @nisandeniz + + + + + @Ecrinya - - - - - N nairobi - + +50 +50 +60 L lida m m m + + oynakbasi34 m m m m +200
+ menü bildirdi demek sayılar spor puanlamasıtesekkurler moni. Bi sorum olacak. Bu artilarin yanindaki sayi nedir acep? Benim sadece artim var. spor filan bildirmedim acaba ondan mi?
Tesekkurler+ menü bildirdi demek sayılar spor puanlaması
Slm kızlar bugün toplantım vardi
Kahvaltı yapmadım
Öğlen 1 börek azcik kek
Akşam kelle poca
Su 1lt spor yok
A.s ablam nasılsınSelamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Hadi tükkanı bugün ben açayım dedim
Uzun zaman sonra ilk kez erkenden uyandımtabi mide boş olunca
Bol suyla güne başladım şükür ♡
İnşallah hepimizin günü dünkinden daha güzel geçer beslenme olarak
Bende severim ama yapmasi zor...sakatakt yemekleri uğraştiriyor...Kelle pacaya bayilirmallahtan yapmayi bilmiyorum ve burda bulmak imkansiz. Tum tencereyi mideye indirme kapasitem olur konu kelle paca olunca. Offf karnim acikti
Bende cokk severimKelle pacaya bayilirmallahtan yapmayi bilmiyorum ve burda bulmak imkansiz. Tum tencereyi mideye indirme kapasitem olur konu kelle paca olunca. Offf karnim acikti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?