- 4 Eylül 2011
- 19.457
- 69.495
- 798
Benim evde var o bitkiden nasıl tükettin faydası oldu mu?Selam
Bugün çok yedim öyle ki 2buçuk saat devrildiğim yerde kaldım
Ama muhabbet güzeldi ya çok şükür ondan yoksa aç falan değildim
Ama şükürler olsun ki günde tek öğüne düşebildim zamanla bu öğünün miktarı da azalacak inşallah
Saat 14.30
1 fincan kahve
..
Saat 18.30 19 arası
1 tabak bamya çorbası
4-5 kaşık pirinç pilavı3 ay sonra falan ilk kez yedim
Üzerinde 2 kaşık barbunya vardı
4 ısırık tavuk yedim dünkü haşlanmış tavuğu az yağda kızarttık
Bu kadar
Spor yok kapıda kozalak topladım.5dk
Su yeni yeni başlıyorum aç olunca içmedim gündüz
...
Bir de kaunana dili diue kaktüs bitkisi var meyve mi artık neyse bağırsaklarım çalışsın diye zorla toplamış eşim :)) ama tadı güzelmiş. Ancak hala tık yok :)) kaktüsü bütünüyle yesem anca çalışır benimkiler
Bakalıö yarın sabah inşallah greyfurt suyu kürü yapıcam yağ yakıyormuş baya
Ben açken değilde tokken gelir. Hastaya pansuman yaparken filan. Birşeyler hazırlayalım derler hemen.ya benim o ses ogrencilerin onunde sinifta nadir olan sessizlik anlarinda olusmustu bikac kerecok pis bi durum. Benim degil ama cocuklarin yuzunde gulumseme oldu
Ben pek sevemedim guruldamayi
![]()
Zor oluyor gerçekten
Niye ödüllendirdin çünkü azimle sarsılacaksın yeni kendineBenim menu yine sacma sapan. Iyiki suraya geldim sanki vazgeceyim diye eve ugrayip yemek yapamiyorum ve hep bi sekilde aksam yemeklerinde sacmaliyorum. Yarin da son dakka disci olayi cikti kucuk icin. Yine eve gelisim aksamin yedisini bulacak. Insallah ondan sonra isten eve gecicem ve yemek yapabilecegim.
menu
sabah: bi dilim ekmek, bi bardak sekerli cay ve yarim sahanda yumurta.
ogle:1 portakal
aksam: sarma yarim porsiyon( buzluk sagolsun), bi kucuk sosisli ve 2 dilim gullac (kendimi odullendirdim ama niye bilmiyorum)
bu kadar...