• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Selam
Bugün çok yedim öyle ki 2buçuk saat devrildiğim yerde kaldım 😄😄😂
Ama muhabbet güzeldi ya çok şükür ondan yoksa aç falan değildim
Ama şükürler olsun ki günde tek öğüne düşebildim zamanla bu öğünün miktarı da azalacak inşallah
Saat 14.30
1 fincan kahve
..
Saat 18.30 19 arası
1 tabak bamya çorbası
4-5 kaşık pirinç pilavı:sinirli:3 ay sonra falan ilk kez yedim
Üzerinde 2 kaşık barbunya vardı
4 ısırık tavuk yedim dünkü haşlanmış tavuğu az yağda kızarttık
Bu kadar
Spor yok kapıda kozalak topladım.5dk 😄
Su yeni yeni başlıyorum aç olunca içmedim gündüz
...
Bir de kaunana dili diue kaktüs bitkisi var meyve mi artık neyse bağırsaklarım çalışsın diye zorla toplamış eşim :)) ama tadı güzelmiş. Ancak hala tık yok :)) kaktüsü bütünüyle yesem anca çalışır benimkiler😂
Bakalıö yarın sabah inşallah greyfurt suyu kürü yapıcam yağ yakıyormuş baya
Benim evde var o bitkiden nasıl tükettin faydası oldu mu?
ya benim o ses ogrencilerin onunde sinifta nadir olan sessizlik anlarinda olusmustu bikac kere😆 cok pis bi durum. Benim degil ama cocuklarin yuzunde gulumseme oldu😂 Ben pek sevemedim guruldamayi🧐
Ben açken değilde tokken gelir. Hastaya pansuman yaparken filan. Birşeyler hazırlayalım derler hemen.
Zor oluyor gerçekten
Benim menu yine sacma sapan. Iyiki suraya geldim sanki vazgeceyim diye eve ugrayip yemek yapamiyorum ve hep bi sekilde aksam yemeklerinde sacmaliyorum. Yarin da son dakka disci olayi cikti kucuk icin. Yine eve gelisim aksamin yedisini bulacak. Insallah ondan sonra isten eve gecicem ve yemek yapabilecegim.

menu

sabah: bi dilim ekmek, bi bardak sekerli cay ve yarim sahanda yumurta.

ogle:1 portakal

aksam: sarma yarim porsiyon( buzluk sagolsun), bi kucuk sosisli ve 2 dilim gullac (kendimi odullendirdim ama niye bilmiyorum😬)

bu kadar...
Niye ödüllendirdin çünkü azimle sarsılacaksın yeni kendine

Günaydın kızlar.
Dün eşim döndü çok şükür. Gece 1 gibi evimize geldik. Çocukları hazırla yatır derken yorgun düştüm. Midem bulanarak kalktım sabah. Hala 2 kg fazlam var. Hareketi artırdım yedikleri m aşırı değil ödem atıcı çayda içiyorum ne olacak böyle. Bu hafta için özür dilerim şimdiden. Bugün eşimle kahvaltıya oturduk sadece bi bardak çay içtim. Düzenim bozulmasın diye. Sofrada kızartmalar keteler nefsime sahip oldum. Sabit çıksam o da bişey
Bende aynı sıkıntı var çok dikkat ediyorum ama şuana kadar çok az gitti. daha 2.haftadan duraklama olmaz herhalde nerede yanlış yapıyoruz acaba.yinede çabalayıp hedefim olan 1 kiloyu vermek istiyorum

Ya senin menülere hayranım ya yazması bile uzun sürüyor :) o kadar özenlice hazırlanmış ne güzel

:KK74::KK74::KK74:

Benim de 8 sene sonra oldu.tüp bebek tedavisi de gördük negatif sonuç aldık tekrar tüp bebek düşünürken hamile olduğumu öğrendim.doktorlar imkansız diurodu ama rabbim nasip etti.sende elinden geldiğince kafana takma dua et inan.rabbim sanada hayırlısı ile tez zaman da nasip etsin inşallah.dualarımdasın 🤲

Amin canım çok sağol duaların için Rabbim senin çocuklarınıda çok bağışlasın

/USER] [USER=238516]@sara_28 canım benim bir arkadaşım yıllarca doktor doktor hastane hastane gezdiler be yaptılarsa yok olmuyor hep hayal kırıklığı en son birgün yine hastaneye gidiyorlar bir umutla yine negatif sonuç alıyorlar. Eşiyle hastane bahçesinde oturup saatlerce konuşuyorlar yok artık bunu kabullenelim olmuyor işte artık biliyoruz takmayalım kısmetimiz de yokmuş diyorlar ve kafaya takmıyorlar ve diger ay hamile kaldı arkadaşım şimdi 2 evladı var fazla takma canım benim Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatır

Aynen canım Rabbim neylerse güzel eyler

7 ŞUBAT-14 ŞUBAT MENÜ VE SPOR BİLDİRİMLERİ

Üye AdıCumaCtsiPazarPztSalıÇrşPrş
N nezesali +--+-
Gulhan1 Gulhan1 -120-+120+180+150
Nergis 35 Nergis 35 +90+-+150+150
sara_28 sara_28 +60--++
gezegenfeza gezegenfeza +80+80+90++120
Antepia27 Antepia27 -----
Mthn83 Mthn83 +100++50+110+
@Baby Cat -+++50+
@Canevim-+++90+180
R reklam ++180+++
Efillim Efillim +++++
Gizemm0 Gizemm0 +240----
@nisandeniz+++++
@Ecrinya-----
N nairobi -++50+50+60
L lida mmm++
oynakbasi34 oynakbasi34 mmmm+200

tesekkurler moni. Bi sorum olacak. Bu artilarin yanindaki sayi nedir acep? Benim sadece artim var. spor filan bildirmedim acaba ondan mi?

Selamın aleyküm kızlarrrrrr ♡♡♡♡♡

Herkese hayırlı sabahlar :KK66:

Hadi tükkanı bugün ben açayım dedim :KK70:
Uzun zaman sonra ilk kez erkenden uyandım :KK66: tabi mide boş olunca :KK70:
Bol suyla güne başladım şükür ♡

İnşallah hepimizin günü dünkinden daha güzel geçer beslenme olarak :KK66:
A.s ablam nasılsın 🥰
Beni unuttunmu🙈
Kac kilosun hasibe ne güzel zayıfladı resimlerini gördüğümde mest oldum 🤗🤗

Back
X