Çocuk için Yardımcı olmak isterim
Şaka bi yana eveyim ben herzaman destekçinim
Bol bol sıvı ılık sıvı çay çorba güzel bir terle bi duş oh mis
Allah nasip etsin sanada kuzum benim
Tüp bebek denediniz mi canım? Ben on gün önce tüp bebekte negatif sonuç aldımAma çok şükür 28 aylık bir kızım var.
Ben youtubeden Lesli Samsone ile yürüyüş yapiyorum ...bazen 2 bazen 3..bu aralar ama sabahlari 1 mil yapiyorum çünkü ayriyetten göbek egsersizi yapiyorum..o programida playstordan indirdim 30 günlük..3 seviyelik toplam 90 gün...arada birde stepper yapiyorumYa birsey soracagim. Herkesler ne guzel yuruyus yapiyor. Benim pek mumkun olmuyor zaten aksamustu eve giriyorum. Gunler uzayinca insallah cocuklari da yanima katip yuruycem ama su an mumkun degil. Sizde treadmill mi var? Nasil yapiyorsunuz bunu?
Canım özür dilerim hatırlatıp seni üzdüysem. Allah emeklerinin karşılığını versin inşallah. Biz de yıllarca uğraştık ilki için. Sonra İkinci hemen oluverdi. Allah da beklemediğin anda senin yüzünü güldürsün inşallah. Ben de düşük yaptım. Yumurtlama ve hormonları düzenlemek için kendi kendime tedaviye başladım. Yazmamı ister misin?Hmmm ebesin demek aklımda bulunsun şaka bi yana teşekkür ederim canım
Tavsiyelerini dikkate alacam canım sağolasın
Amin inşallah canım
Defalarca denedik canım bi seferinde oldu ondada bebeğim sadece dokuz gün yaşadı sonrasında olanlarda ya kalp atışı durdu yada düşük oldu neyse......
Sanada çok geçmiş olsun Allah kızını çok bağışlasın
Ben olsam kahvaltida o bademleri yalniz yemezdim yaninda tarçinli az isitilmiş Süt ..oh misss..Menüm
Sabah 10 çiğ badem
Öğlen tavuk sote, brokoli, 1 kaşık makarna
Akşam 1 kase müsli
Başarılı bir diyet gününün ardından ben
20 dk lesli 10 do esnemesporun içeriği ne kız:)
Canım vakti zamanı gelmemiştir. Arkadaşımın normal olmadı 3 kez tüp bebek yaptırdı tam düştü dediler ikizmiş. Kızı oldu. Sonra nasılsa olmuyor diye saldılar ışığı gören geldi. .Hmmm ebesin demek aklımda bulunsun şaka bi yana teşekkür ederim canım
Tavsiyelerini dikkate alacam canım sağolasın
Amin inşallah canım
Defalarca denedik canım bi seferinde oldu ondada bebeğim sadece dokuz gün yaşadı sonrasında olanlarda ya kalp atışı durdu yada düşük oldu neyse......
Sanada çok geçmiş olsun Allah kızını çok bağışlasın
güzeeeelMenümü yazayım
Sabah
Tarçınlı kuru dutlu çiğ bademli yulaf ezmeli süt
Öğle
Bir kepçe mercimek çorbası
Et köfte
Salata
Ayran
Ara
Bir bardak süt
Akşam
Bir kase mercimek çorbası
Hindi kapama
Salata
Su 3 litre spor yok malesef
moni
İyi istirahatlerBen bir ayvalı ıhlamur içip uyuyacam kızlar size iyi geceler yarın güzel ve sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
Güzel güzelMenüm
Sabah mısır gevreği
Öğle
2 yumurta peynir zeytin domates salatalık 2 dilim ekmek
Akşam yine mısır gevreği
Su 2 lt
Spor
Saçma bir menü oldu ama hastayım biraz o yüzden böyle oldu
Çok güzelMenüm
Sabah 10 çiğ badem
Öğlen tavuk sote, brokoli, 1 kaşık makarna
Akşam 1 kase müsli
Başarılı bir diyet gününün ardından ben
Çok güzelBenim menüm....
Kahvalti..11.00
1 salatalik
2 kaşik yumurtali pazi kavurmasi
4 kaşik yumurtali karnabahar kavurmasi
1 dillm kaşar
1 kivi
Ara 1/2 mandarin
Akşam..17.00
2 kaşik yumurtali pazi kavurmasi
3 kaşik yumurtali karnabahar kavurmasi
5 kaşik sarlmsak yoğurtlu pazi yemeği
1 kaşik yoğurt
1 dilim kaşar
Spor...1 mil lesli..20 dakika göbek sporu
30 dakika stepper...
Su 1.5 Litre
Bugün çok sebze yedim eşim birsürü sebze almiş onlari pişirdim..muhtemelen yarinda menüm ayni olacak
hoşgeldin canım seni burda görmek ne güzel
oynakbasi34 spor nasıl gitti
Sanirim kosu bandini kastettim.O ne ki?
Tesekkurler. Bir bakayim ben deBen youtubeden Lesli Samsone ile yürüyüş yapiyorum ...bazen 2 bazen 3..bu aralar ama sabahlari 1 mil yapiyorum çünkü ayriyetten göbek egsersizi yapiyorum..o programida playstordan indirdim 30 günlük..3 seviyelik toplam 90 gün...arada birde stepper yapiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?