Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

kızlar teknik bir hatadan giremedim dün modem bozuldu gittim yeniyi kaptım geldim..akşama bakarım artık gecmişe

kızlar menülerini yazmayanlar var ve sporlarını yapmayanlar biliyorsunuz cezalar coğalıyor ona göre..
iki gündür iştahım yok
dün sabah gözleme
ara ve öğlen: 2muz

akşam üzüm mandalina ve nar yedim

bugün
kahvaltı yok
öğlen bir minik poğaca bir mandalina yedim

annem gitti bugün iştahım gitti yaaa

bu arada dün 2 saat bugün 1 saat yürüşümüde yaptım bu hafta kilo vermede umutluyum

Kızlar çok gergin ve stresli bir hafta geçiriyorum resmen bişeyler yemeyi unutuyorum yaa moralim sıfır yerlerde sürünüyor.

Ben dünki menümü yazayım size
sabah

2dilim tam buğday ekmeiğ
peynirli tost yaptım

ara
yarım muz

öğlen
1kase çorba
1dilim beyaz ekmek
2 tane köfte

ara
3-4 tane çikolata istem dışı olan bişey

akşam
hindi sote
2kaşık makarna

ara
2dilim kek

felaket gidiyor yemelerim yaaa sporda 15 dk egzersiz yaptım

selam, dün kimse yoktu kendi kendime kaldım buralarda.
sabah: 1 poğaça, 1 bardak light süt
öğlen : 1 içli köfte

yedim valla, siz de yoktunuz tutamadım kendimi. Ya ben galiba zayıflayamıycam

hazır kimsecikler yokken afiyet şeker olsun canım. Ayycemre senin vereceğin 3-5 kilo ya ben neyapayım off psikolojim bozuldu artık herçözümü düşünür oldum yağ aldırmayı bile düşünüyorum yani

arkadaslar cuma günü sonuc listelerini yapma sırası bizim takımda fakat ben cuma günü yokum yardımcımız frangapanide tatilde o yüzden bu hafta bizim yerimize 13. takımdan arkadaslar yardım edecek..
sizden istediğim cuma sabahı lütfen herkes en erken vakitte bildirim yapsın..

offfff ben hiç böyle yapmazdım ya zayıflardım, evde oturmaktan benim de psikolojim bozuldu

dün internetin kablosu koptu sezercim....umarım ceza almam...bizimki komşuyla ortak bir internet kablo kopmuş
bugün sabah 1 haşlanmış yumurta
1 bardak çay
1 dilim ekmek

öğlen 1 fındık lahmacun
akşam 1 yk pilav
2 yk barbunya pilaki

sabah 20 mekik biraz öncede 20 mekik çektim....ve akşama kadar temizlik yaptım perde yıkadım taktım camları sildim....çok yoruldum bunlard spor sayılır artık benim için....
fırsat bulduğum her an girmey çalışıyorum dün netten dolayı giremedim umarım ceza almam bunun için

hanımlar çok teşekkür ederim 2 gündür nete giremiyodum bugün tekrar tahlil yapıldı kesinmiş ama ben hala inanamıyorum... çok yeniymiş 2-yada 3 haftalık...

Günaydın
sabah 2 dilim çavdar ekmek
1 kibrit kutusu kadar peynir
2 bardak çay

Günaydın kızlarrr
Sezilmelcim c.tesi - pazar 3-4 saatlik yürüyüş yaptım.
Dün akşam da 50 yarım mekik, 50 bacak hareketi yaptım.

Sabah yediklerimi de yazayım unutmadan
Az kaşarlı tam buğday ekmeğiyle yapılmış tost
1 haşlanmış yumurta
Peynir,
1 domates,
1 bardak şekersiz çay

Günaydın kızla
dün size ne yediğimi yazamayacağım inanın ben bile ne yediğimi bilmiyorum bütün gün toplantı yaptık durduk. Eve pestilim çıkmış bir şekilde gittim. Nasılsınız bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…