- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
mrhb hanımlar ben geldim ve çok yorgun geldim kocacığımın sınavı güzel geçti çok şükür... haftasonu yediklerimi hiç yazmayayım... ayda yılda bi erzuruma gittiğimiz için biraz abartmış olabilirim... bugünkü yediklerim...
sabah 1 bardak limonlu ılık su...
çok az çubuk kraker...
öğlen 2 dilim kepekli ekmek ve çok az sucuklu yumurta( sucukları yağda kızartmadım yağı gitsin diye bi kaç kez suda haşladım ve yağlı suyu döktüm)
ara 1 bardak yarım yağlı süt
akşam malesef mangal yapmıştı eşim birazcık ondan yedim
1 bardak ta ayran
1.5 elma ve biraz üzüm..
bu arada herkese şu bişey sormak istiyorum türkiyenin neresinde yaşıyosunuz pek bilmiyorum ama her taraf çok mu soğuk yoksa sadece biz doğudakiler mi donuyoruz...
mrhb hanımlar ben geldim ve çok yorgun geldim kocacığımın sınavı güzel geçti çok şükür... haftasonu yediklerimi hiç yazmayayım... ayda yılda bi erzuruma gittiğimiz için biraz abartmış olabilirim... bugünkü yediklerim...
sabah 1 bardak limonlu ılık su...
çok az çubuk kraker...
öğlen 2 dilim kepekli ekmek ve çok az sucuklu yumurta( sucukları yağda kızartmadım yağı gitsin diye bi kaç kez suda haşladım ve yağlı suyu döktüm)
ara 1 bardak yarım yağlı süt
akşam malesef mangal yapmıştı eşim birazcık ondan yedim
1 bardak ta ayran
1.5 elma ve biraz üzüm..
bu arada herkese şu bişey sormak istiyorum türkiyenin neresinde yaşıyosunuz pek bilmiyorum ama her taraf çok mu soğuk yoksa sadece biz doğudakiler mi donuyoruz...
hepinize çok teşekkür ederim... inşallah 90 üstü alacak eşim il merkezine gidebiliriz inş...
hava durumunu sormamın sebebi buralar çok soğuk kalın hırka kazak kaban ve abartısız bot çizme giymeye başladık bi de kaloriferlerde yanmaya başladı....
mywish89 canım çok iyiyim ama bu aralar çok yoğunum okul ev hiç bişeyi yetiştiremiyorum bi de çocuğum olsa ne yapardım bilmiyorum...
erkekarkadaşınında Allah yardımcısı olsun çok soğuk erzurum hatta c.tesi sabahı tüm dağlara kar yağmıştı...
yediklerimi sonra yazarım vaktim çok kısıtlı
Hıı kar yağdı buraya diyordu yazık canıma ya
İnşaAllah kazanır canım merkeze taşınırsınız..
Öğlen:
Ton balıklı salata..
Koca bi tabak hazırlamıştım çeyreğini bile doğru düzgün yiyemedim maalesef :26:
Çok tıkadı midemi
ya sormayı unuttum sen neler yaptınnnnnnnn tatilde....
Nabim canım hem akraba ziyareti hemde şehitlikleri ziyaret ettik canım.
Bol bol yediğimi hatırlıyorum
Amma çok güzel geldi işten bayağı sıkılmıştım çünküü.
Sen neler yapıyorsun yıl da bir kez mi oluyor tayin isteme?