Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kimsecikler yok yine

ÖĞLE : Çeyrek palamut ızgara,2 adet cici bebe,5 adet haşlanmış et (yemeğin içinden yedim) ve 1 büyük dilim ananass :82: 192,93 Kcal

AKŞAM : 3-4 dilim mısır ekmeği ve 5 adet üzüm=30 Kcal

bütün gün 1,5 lt su

tüm gün alınan kalori miktarı _312,96

canım kalori hesaplamanda hata var bu yediklerinin toplamı 300 olması imkansız..
heleki 3-4 dilim mısır ekmeği ve 5 adet üzüm=30 Kcal asla olamaz zaten 1 dilim ekmek 70 kal civarı toplam 100 gram ekmek yemiş olsan 220 kalori

Son düzenleme:

Sezilmelcim yanlış yazmışım 3-4 lokma olacaktı o. ben uno'nun lıgt ekmeğini kullanıyorum 1 dilimi 22 gr 38 kcal birde msıır ekmeği fırında satılanlardan değil ben karadenizli olduğum için memleketten getirtiyorum daha farklı daha yoğun kıvamı var ve kalorisi de muhtemelen daha fazladır gramajını daha da yüksek yazıyorum üstelik.hesaplamalarda kalori bana da düşük geliyor ya site doğru sonuçları vermiyor yada gerçekten bu kadar düşük kalorili besleniyorum.Ama şunu da bildirim muhtemelen doğru bugün tartıldım 89,5 kg olmuşum :)

SABAH : 1,5 yumurta, 2 çatal peynir ve salata vede 1 dilim mısır ekmeği

ARA : 1 dilim ananas

ÖĞLE-AKŞAM : 1 adet peynirli tost, 2 adet bisküvi = 411.30554 kal.

tüm gün 1,5 lt su

Son düzenleme:
bugun sabah nesfıt yedım ,guzel bır kahve ıctım sımdı de oturuyorum..aksama da yogurt çorbası yapacam ..kızlar kalorı hesaplamasını nereden yapıyorsunuz?

Canım kalori sepetine üye olman gerekiyor.Boyunu,kilonu vs. hesaplayıp günlük kalori ihtiyacını belirtiyor.Bizede sezilmel söylemişti ama bende faazlasıyla bağımlılık yaptı

bugünki yediklerim sağlıksız ama kalorimi aşmadım

sabah:Kavurma 10 GRAM 67
sade krep 1 adet 57

ara.Çokonat 1 PAKET(32GR) 181

akşam üstü :Lahmacun 2 ADET 500

toplam 805

Günaydın kızlar ! Kalorisiz bir gün diliyorum hepimiz için :81:

SABAH : 1 adet kaşarlı tost ve 1 kupa çay = 97.96 kal.

günaydınlalr..kavaltıda kaşarlı peynirli yumurta çay..

bu haftaya çok kararlı başladım bomba gibiyim

ARKADAŞLAR HEPİNİZE TÜNAYDINLARRRR

hafta sonu annem ve kızkardeşim bizdeydi kayınpederşm falanda onun yanına geldi ev hınca hınc doluydu paso yemek ve bulaşık ile ugraşıp sizlerin yanına gelemedim canlarımmm

diyet konusuna gelince kendimi çok kasamadım ama koyvermedimde düzenyemek yiyamediğim için cumartesi pazar menümü yazmıyorummmm

bu gün kahvaltıda 1 light süt ve müsli yap

şimdi 5 i bi yerde çay içiyorummmm

ARKADAŞLAR HEPİNİZE TÜNAYDINLARRRR

hafta sonu annem ve kızkardeşim bizdeydi kayınpederşm falanda onun yanına geldi ev hınca hınc doluydu paso yemek ve bulaşık ile ugraşıp sizlerin yanına gelemedim canlarımmm

diyet konusuna gelince kendimi çok kasamadım ama koyvermedimde düzenyemek yiyamediğim için cumartesi pazar menümü yazmıyorummmm

bundan sonraki hafta kilomu listeye girceğimi bilmiyodum haftaya hallederim canım çok üzgünümmmm

bu sabah müsli ve light süt

şimdide yeşil çay içiyorum

sevgiler

kahvaltım..
bu arada evde mutfak tartısı olduğu için her seyi tartıp öyle kalori cıkartıyorum
] Bal 8 GRAM 25.2
[2] Kaymak 8 GRAM 16.64
[3] Domates 20 GRAM 3.5554
[4] Doygun Tam Buğday Ekmek 80 GRAM 154.4
Toplam : 199.7954 kal

herkese merhaba...
kahvaltda yağsız yarım yufkdan gözleme yedim....
akşama kuru fasulye pilava yapacam....yarım tabak ta yemeklerden yerim artık....

uzun hikaye sezerim buluştuğumuzda oturur uzun uzun dertleşiriz..ya bizim sitede aerobik ve plates başladı spor salonunda ama gidemiyorum utkuyu bırakamıyorum..
benimde canım kek istiyo sıcak sıcak mis gibi çayla yemek istiyorum

ayy nasıl kacar dibinde plates yaaa annen gelip baksa 1 saat zaten haftada 3 gün gitsen yeter

yaw 2 gündür sonucları merak eden cıkacakmı diye bekliyom ama yok
5. olmusuz

Ben geldimmm ve artıkk hiç gitmicemmm.
Geçen hafta olamadığım için özür dilerim.. İzindeydim geldim düzensiz beslendim falan. Yüzüm yoktu buraya gelmeye.
74 oldum bu arad 1,5 kg almışım..

hosgeldin mywish
cumaya kadar ver 1.5 kilonu :):)::)...
yeni kurallar getirdik okumusmuydun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…