- 7 Mart 2011
- 9.186
- 4
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yeni eve geldim çok işim var ama yapmak istemiyorum içimden hiç gelmiyor bugün sınıfta küçük bi kaza geçirdim benim minişlerden biri etkinlik yaparken yanlışlıkla elimi makasla kesti..
tatil iyi geliyor insana biz bile bayadır bi yere gitmediğimiz için erzurum ilaç gibi geldi bide alışveriş yapmak harika bi avm.ye girdik 5 saat boyunca alışveriş
bu arada 1 beden küçülmüşüm alışverişte hep bi küçük beden denemek harikaydı
eş durumu yılda 2 kezdi subat ve ağustosta oluyordu şimdiki bakan sadece ağustosa aldı... eşimin aralık ocak gibi il merkezine giderse temmuza kadar yalnızım... belkide burda da kalabilir.. bu arada kalırsa 3 yıl mecburen tayin isteyemeyiz hayırlısı artık
akşam yediklerim
1 fincan türk kahvesi
biraz patats salatası
1 bardak ayran
akşam arkadaşa çaya gittim ve
sadece 2 bardak şekersiz çay içtim ikramlıklara değil elimi gözümü bile sürmedim
bi de 1 dilim kavun bu kadar
yasemin,mywish geçmiş olsun kızlar..
bende yediklerime dikkat ediyorum kaç gündür ama her gece yatmadan bal ve her sabah kalkınca pekmez yiyorum oğlum hasta bende sürekli hapşırıyorum hasta olmamak için 1 tatlı kaşığı bal pekmez yiyorum.. bunlar yüzübdenmi bilmiyorum artıda çıkıyorum yaa
yarına bi detoksmu yapsamki
dün yediklerim..çokmu yiyorum ben yaa
[1] Bal 0.5 YEMEK KAŞIĞI 35
[2] Nescafe Bol Kahveli 1 ADET(13 GR.) 54
[3] Nohut yemeği 0.5 PORSİYON 212.875
[4] Pirinç Pilavı 0.5 PORSİYON 163
[5] İp Atlamak (80 atlama/dak) 3 dak 31.488
[6] Karışık Tost 1 ADET 280
[7] Pekmez 0.5 YEMEK KAŞIĞI 32
[8] kaşar peyniri (yağlı) 1 kibrit kut. 124
[9] Bazlama 0.5 ADET 123
Toplam : 992.387 kal.
1 tatlı bal pekmezden bişey olmaz canım yediğin başka şeyler kilo aldırıyordur.
Canım nacizane fikrim bu yediğin yiyecekler diyet yapan birine göre değil.
Sadece kalorilerine bakarak kilo yaptıracak şeyler yersen yerinde sayarsın veya kg alırsın
Sabah nescafe çok zararlı sağlıklı kilo vermek istiyorsan.
Sabah:
Domates, salatalık, tam tahıllı ekmek (2 dilim), haşlanmış yumurta vs şeyler tüketmelisin.
Aralarda ceviz yada az fındık veya bitki çayları
Öğlen:
Etli bir yemek yanında salata, yoğurt veya ayran..
Aralarda ceviz yada az fındık veya bitki çayları
Akşam da sadece sebze yemegi ve çorba
sağol canım tavsiyeler için çocuğum olduğu için ona ayak uyduruyorum öğünlerimde..dünkü menüm böyle karışık oldu bugün daha düzenli yiyorum
TÜNAYDINNNN CANLARRRR
nasılsınız bakalımmmm bu hafta spor yapamadım hiç ama cumaya 2 gün var bugün ve yarın spor yapıp bol sebze yiyerek en azondan 500 gram veriyim diyorum şu anda 100 gram vermişimmm olsun napiimm
ama 2 gündür yaptığım hatalar yüzüznden dün krize girdim menüme bakınnn hatalı dimi canlarımmm
kahvaltı
1 dilim tambugday peynir
bol maydanoz yeşilçay
ara 1 greyfurt
öglen 1 dilim tambugday peynir
bol kıvırcık 1 salata
ara 2 adet form çubuk 1 mandalina biraz beyaz leblebi
akşam çok fala kuru fasulye
1 kase yoğurt ve 1 dilim tahılll
sonrası fecii
3 küçük eticinlokmalıklardan
1 küçük lokmlalık kek
1 elma
daha yerdim kendimi zor tuttum kızlarrrrr
bence öglen şöle güzel bi sebze yeseydim böle olmuycaktı nese pırasa aldım akşama onu yapıp yerim bu sabah 1dilim ekmekle güzel bi kahvaltı ettim yumurtada yedimmmm
yasemin,mywish geçmiş olsun kızlar..
bende yediklerime dikkat ediyorum kaç gündür ama her gece yatmadan bal ve her sabah kalkınca pekmez yiyorum oğlum hasta bende sürekli hapşırıyorum hasta olmamak için 1 tatlı kaşığı bal pekmez yiyorum.. bunlar yüzübdenmi bilmiyorum artıda çıkıyorum yaa
yarına bi detoksmu yapsamki
kızlar yenilenleri kalori sepetinden toplu yazıp yazpıtırın daha iyi anlarız öbür türlü unutuluyor..akşamları yada ertesi sabah yazıp dünki diye yazabilirsiniz gercekten 10 dakika ayırmanız yeterli
bende üyeyim o siteye ama girdiğim bölümde her şeyin sabit kalorisi yazıyor ona göre mi yazacaz
bugünkü yediklerim
sabah 1 bardak limonlu ılık su (bal koymuyorum) (yarım limon) 0.4 kalori
3 tane kuru kayısı 54 kalori
1 tane poğaça 180 kalori
yarım yeşil elma 30 kalori
öğle
yarım kk kaşar peyniri 62 kalori
1 domates 14 kalori
1 tane haşlanmış yumurta 80kalori
1 tane form çayı
şu an için bu kadar yediklerim... sezilmel canım doğru mu kaloriler
1 dilim de kepek ekmeği 55 kalori