• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kanguru_ Kanguru_ sen 11mi dedin ay o cocugu bana ver o uyurken her iş yapılır
Valla kuzeyle mümkün değil duyulduğunda yemek yapmıyorum çünkü ocak açıkken uyanıyor keyfi olana kadar yemek yanar akşam uykusuna geçince yapıyorum aksi mümkün değil her yerde tehlike yaratıyor :KK43:
Gececgec yatirmayi dene ozmn sabah uyur genelde misafir varkencyada biz biyerdeyken gec yatiyo 11 gibi falan ozaman uyuy9 sabah
dişleri çıkınca gorursun bunlar neki bazılarında üstünde çıkabiliyor ilk zaten biri çıkınca hemen yanındaki de çıkıyor 6aylikken alt iki bir gün ara ile çıktı 8aylikken üst dörtte birer gün ara ile sıralandı hepsi
bizimkilerde bi ciksa rahatlasa yavrum eli hep agzinda ne bulsa agzina sokuyo

nerden bulacağız o minola yı acaba :KK43:
bilmiyorum ki dedemlerin bahçesinde sadece bir ağaç varmış tek içen de benmişim bütün evdeki minolaları kimin yürüttüğünü daha bu sene öğrendiler :D acı bir tadı var biraz greyfurt gibi resmini atarım minolalar çıkınca ama baktım internette yazmıyo hiçbişe

Gececgec yatirmayi dene ozmn sabah uyur genelde misafir varkencyada biz biyerdeyken gec yatiyo 11 gibi falan ozaman uyuy9 sabah
bizimkilerde bi ciksa rahatlasa yavrum eli hep agzinda ne bulsa agzina sokuyo
Bi kere başladığı bitmiyor yolumuz uzun
bilmiyorum ki dedemlerin bahçesinde sadece bir ağaç varmış tek içen de benmişim bütün evdeki minolaları kimin yürüttüğünü daha bu sene öğrendiler :KK70: acı bir tadı var biraz greyfurt gibi resmini atarım minolalar çıkınca ama baktım internette yazmıyo hiçbişe
:D canım birde mısırdan vazgeç mısır dışıdır şeker deposu

2 kaşık yaş pasta yediim :( öğle yemeğine diyete uygun şeyler yok gibi malzemelere bakılırsa acil önerilere açığım :(

Kızlar Merhaba:) Misafirlerim yeni gitti. Bikaç gündür yazamadım beni affedin. Bu sabah kan vermeye gittim sanırım ciddi kansızlık çıktı bir de troidlerde sorun var galiba hormon ilacına başlamam gerekiyor. Henüz doktorla görüşemedim ameliyata girmiş öğleden sonraya kaldı görüşme.4 gibi gideceğim bakalım belki kese görünür ultrasonda:)

Ekran Alıntısı.webp

Dünkü Menüm
Sabah:
1 bardak süt,1 yumurta,1 dlm beyaz peynir,1 dlm kaşar,5 zeytin,domates,salatalık
Ara:çeyrek ayva,3 ceviz
Ara:1 tabak kirmit yemeği (mantar türü)
Öğleden sonra: 300gr hamsi,birkaç tane istavrit,salata,1 dlm ekmek
Ara:2 dilim kabak tatlısı,3 ceviz
Ara:1 bardak süt

Cankizlar ve kaptanim @erigim tum yazdklrnzi okudum ve uyarilarida:KK17:artik daha cok aktif olmya calscm ins dunku menumu yazarak baslayayim baya baya sacma bi menu oldu cnku sabh 7 den aksam yaklsk 10 a kadar dsardydm yazayim
Sabah
1 peynirli poaca
Ara
8 10 ceviz
1 elma
Ikindi
1 cubukkraker
1 peynrli kraker
Aksam(gec oldu mecburen)
1 kase corba
1 durum(sanirim adana)
1 buyuk ayran
1 lt su
Spor yok
Tum gun ayakta ve kostrmaca icndeydm sayilblrse

Herkese selaaaam ;) bel agrim biraz hafifledi, yeniden sahalara döndüm ;)
@erigim bizim evdeki tartı değişti. Yeni tartıda ben bu sabah 74.8 çıktım. Diğer tartı ile bunun ayarı farklı. Nasıl olacak şimdi?

49.6kg son 18gün
sabah:
1kase yoğurt nohut buğday ve mısır karışık
1 lokma simit fazlası değil :KK11:

ara: 2kaşık yaş pasta
1küçük bardak mandalina suyu

öğle:
2lahmacun(orta boy)
domates ve soğan piyazı

başka birşey yememiştim sanırım

simitle pasta olmasaydı daha iyiydi miktarları abartmadım umarım :KK17:

su belli değil
spor yapıcam birazdan hala küçük misafirim var ders de yapamadım bir türlü ölü gibiyim resmen :(

Sabah: torku tb bisküvi yarım paket

Öğlen: ezogelin çorba, 1 tane ıspanaklı tavuk sarma, yoğurt , salata

Akşam yemedim kısır yaptım , kısır yerim heralde pasta aldım kuzenim için ama yememem lazım . Öptüm sizi kızlar

Cankizlar ve kaptanim @erigim tum yazdklrnzi okudum ve uyarilarida:KK17:artik daha cok aktif olmya calscm ins dunku menumu yazarak baslayayim baya baya sacma bi menu oldu cnku sabh 7 den aksam yaklsk 10 a kadar dsardydm yazayim
Sabah
1 peynirli poaca
Ara
8 10 ceviz
1 elma
Ikindi
1 cubukkraker
1 peynrli kraker
Aksam(gec oldu mecburen)
1 kase corba
1 durum(sanirim adana)
1 buyuk ayran
1 lt su
Spor yok
Tum gun ayakta ve kostrmaca icndeydm sayilblrse
Poğaça olmamış ve artık wv işlerini kosusturmacalari spor sanmıyorum haberiniz olsun :D
Herkese selaaaam :KK66: bel agrim biraz hafifledi, yeniden sahalara döndüm :KK66:
@erigim bizim evdeki tartı değişti. Yeni tartıda ben bu sabah 74.8 çıktım. Diğer tartı ile bunun ayarı farklı. Nasıl olacak şimdi?
En sonki bildirimde bir bakıyim tartı farkı yazarız
49.6kg son 18gün
sabah:
1kase yoğurt nohut buğday ve mısır karışık
1 lokma simit fazlası değil :KK11:

ara: 2kaşık yaş pasta
1küçük bardak mandalina suyu

öğle:
2lahmacun(orta boy)
domates ve soğan piyazı

başka birşey yememiştim sanırım

simitle pasta olmasaydı daha iyiydi miktarları abartmadım umarım :KK17:

su belli değil
spor yapıcam birazdan hala küçük misafirim var ders de yapamadım bir türlü ölü gibiyim resmen :KK43:
Kacamaklar var ama abartmamissin
Kizlarr Bebek 7 haftaya yaklasmis kalp atışını dinledim minnacık pit pit atıyor :) doktor decavit verdi multivitamin gibi bol bol su iç bunu al sakin ama sakin kilo alma diyor
Doğumunda gor inşallah
Canım boy kaç diyetisyene gidiyorsun zaten kilo verebileceğini liste yapar kilo vererek doğum yapan bile var biliyorsun
Kızlar selam nabersiniz? Akşam kuzenlerim gelcek , bi kuzenim askere gidecek onun için toplanıyoruz.

Sabah: torku tb bisküvi yarım paket

Öğlen: ezogelin çorba, 1 tane ıspanaklı tavuk sarma, yoğurt , salata

Akşam yemedim kısır yaptım , kısır yerim heralde pasta aldım kuzenim için ama yememem lazım . Öptüm sizi kızlar
su aralar çok aktifsin sabah ki bisküvi olmamış :(

Sabah
Peynirli omlet
domates
peynir
1 tam bugdy ekmegi
ogle
yarim kek
1 sigra boregi
aksam
1 sutlu turk kahvesi
1 avuc cevi