- 22 Aralık 2012
- 2.144
- 3.655
- 83
Poğaça olmamış ve artık wv işlerini kosusturmacalari spor sanmıyorum haberiniz olsun
En sonki bildirimde bir bakıyim tartı farkı yazarız
Kacamaklar var ama abartmamissin
Doğumunda gor inşallah
Canım boy kaç diyetisyene gidiyorsun zaten kilo verebileceğini liste yapar kilo vererek doğum yapan bile var biliyorsun
su aralar çok aktifsin sabah ki bisküvi olmamış
hadi gözün aydın canımmm, darısı cumartesi günü için başıma olsun inşaallaahhhh, bende kullanıyorum decavit canımm.Kizlarr Bebek 7 haftaya yaklasmis kalp atışını dinledim minnacık pit pit atıyor :) doktor decavit verdi multivitamin gibi bol bol su iç bunu al sakin ama sakin kilo alma diyor
Poğaça olmamış ve artık wv işlerini kosusturmacalari spor sanmıyorum haberiniz olsun
En sonki bildirimde bir bakıyim tartı farkı yazarız
Kacamaklar var ama abartmamissin
Doğumunda gor inşallah
Canım boy kaç diyetisyene gidiyorsun zaten kilo verebileceğini liste yapar kilo vererek doğum yapan bile var biliyorsun
su aralar çok aktifsin sabah ki bisküvi olmamış
En son kaçıncı haftada gitmiştin bana da üç hafta sonrasına randevu verdi.İnşallah sorunsuz hayırlısıyla geçer kontrolunhadi gözün aydın canımmm, darısı cumartesi günü için başıma olsun inşaallaahhhh, bende kullanıyorum decavit canımm.
Oran olarak aynı gibiyiz benim de 1.65 boya 77.5 kilo:)Ben 63-64 arasındayım.ama boy 1.50
Hayırlısı olsun artık
günaydın nasılsın tatlımGunaydin fistiklar
Iyim coksukur sen nasilsin canimgünaydın nasılsın tatlım
öğlen yemöegini en hafif nasıl atlatırım diye düşünüyorumIyim coksukur sen nasilsin canim
Yumurta da saf protein oldugundan batırmamışsın günü ama yogurt ya sa 1 bardak tarcınlı süt daha iyi olabilirdi. salatalık kalorisiz oldugundan olabilirdi.Günaydın kizlaaar.. Sabah kahvaltım
15 tane zeytin
Domates
2 dilim peynir
Bu arada dün akşam sadece 1 tabak sebze yemeği yemiştir 6 gibi. Gece çok açıktır, 11 gibi 2 yumurta başlayıp yedim . en masumu o gibi geldi. Sabah uyandigimda hala açılmamıştırdoğru mu yaptım acaba. Böyle çok sıkıldığında ne yemek lazım ki
Sabah
Peynirli omlet
domates
peynir
1 tam bugdy ekmegi
ogle
yarim kek
1 sigra boregi
aksam
1 sutlu turk kahvesi
1 avuc cevi
Ay mesajımı tekrar okuyunca çok guldum yaa. Bu tlfonun klavyesine bir turlu Alışamadım. Yazdığım kelimeleri kafasına gore düzeltiyor. Bu özellik nasıl değiştiriliyor bulamadım da.Günaydın kizlaaar.. Sabah kahvaltım
15 tane zeytin
Domates
2 dilim peynir
Bu arada dün akşam sadece 1 tabak sebze yemeği yemiştir 6 gibi. Gece çok açıktır, 11 gibi 2 yumurta başlayıp yedim . en masumu o gibi geldi. Sabah uyandigimda hala açılmamıştırdoğru mu yaptım acaba. Böyle çok sıkıldığında ne yemek lazım ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?