Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Acik satilansa pişmiş yada günlük çam siselerden canım çiğ süt sıkıntı m.o. var sütte olmaz

Kızlar benim misafirler hala gitmedi kayinvalidemler kalıyor bizde bugün de şehir dışına çıktık gezdirmeye menü yazmaya fırsat olmadı ama diyet yapamadım 77.5 kiloyum malesef

Evet kizlar bu hafta cok iddaliyim. Iki etap birlestiginden sonuc ne olur bilemiyorum ama bu hafta icin rekor kiracagim gorun bakin sonra olmazsa bu msji yuzume vurun.

Merhaba cankizlarrrr naslsnzzz ben 70.3 um haftya cuma ins hepimiz kilo vermye devam etms olcz simdilik hoscakalinnnnn

Şuan misafirin var sonra eşleme yapacağım bildirim yapamayanlar nerde bakayim

Bende kesinlikle kilo aldim :S ama ac tartilmayi unuttum yarin sabah dartilirim...ayyy annemler aksama geliyor ins okuldan erken cikip evi toplamam lazim...yarin itibari lahana kurune basliycam :)

tatlım biz ikimiz seninle aynı gidiyoruz umarım hamileliğimiz boyunca da hep böyle gider ve çok kilo almadan tamamlamış oluruz
Eminim senin boy benden çok uzundur cnm.kaç cm sin,ben 150.
Hayırlısı bakalım, kızımda 14 kg almıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…