- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
Acik satilansa pişmiş yada günlük çam siselerden canım çiğ süt sıkıntı m.o. var sütte olmazErigim kefiri cig sutten mi pismis sutten mi mayaliyorsun?
Bi ara almistim pismis sutle mayaladim fena degildi duzenli icmedim faydasini bilemiyorum. Gecenlerde maya almak icin aktara gittim cig sutten mayalanir dedi. Cig sut almak bulmak sikinti benim icin. Her sutcuyu icemiyorum.
canım zaten inan işin sırrı buraya takılıp motive olmak. buradan kopulduğu diyet falan kalmıyor maalesefKızlar halimiz vahim nolmusuz böylebu hafta herkesi burda gorecegim
tatlım biz ikimiz seninle aynı gidiyoruzGeçen hafta 63
Bugün 63.4
dikkat et canımm, bitkisel çaylar,zencefil falan kullan.Ben hasta oluyorum sanırsamçok halsizim, nefes alamıyorum, gözlerim yanıyor
dikkat et canımm, bitkisel çaylar,zencefil falan kullan.
buradayım ben canımmHu huu kimse yok mu
Sen hep budasn ztn cnmburadayım ben canımm
Sen hep budasn ztn cnmdiger kizlar kesin spor yapiyodur yoksa burasi bu kdr bos kalmaz
Eminim senin boy benden çok uzundur cnm.kaç cm sin,ben 150.tatlım biz ikimiz seninle aynı gidiyoruzumarım hamileliğimiz boyunca da hep böyle gider ve çok kilo almadan tamamlamış oluruz
Kaptan beni kimyager le eşleŞuan misafirin var sonra eşleme yapacağım bildirim yapamayanlar nerde bakayim
canım benim boy 165 cm, aslında kızında da iyi almışsın. benim hedef max. 11-12 kg falan. umarım daha fazla almam.Eminim senin boy benden çok uzundur cnm.kaç cm sin,ben 150.
Hayırlısı bakalım, kızımda 14 kg almıştım
süper olurrrrKaptan beni kimyager le eşle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?