Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

canım bir netten araştır gece terörünü bu yaşlarda başlıyormuş çocuklarda.peki yatağında bişey rahatsız edio olabilirmi?

Arkadaşlar benim şahsi bir fikrim var mazereti olmadan katılım yapmayan arkadaşları gruptan çıkartalım yerine aktif olabilecek birilerini alalım ve katılımı bir şekilde arttıralm ortak bir konumuz olmuyor burda birbirimize motive edemiyoruz. Katılım çook az ve herkes kurallara bişekilde uysun.

**10.TAKIM 224.ETAP**
sezilmel(59.8/59.8/0.0/%0.0)
tutku(62/61.7/0.3/%0.48 )
ceyce(81,7/80.5/1,2/1,47%)
frangipani(72.7/72.7/0.0/%0.0)
cemre2010(59.3/58.5/0.8/%1.35)
tata (60.6) bildirim yapmadı (3.kez)
yaseminkadir (66.6/66.6/0,0/0,0 )
mywish89 (72.5) bildirim yapmadı
ayçaece (67.9/67.2/0.7/%1.03)
tecnesyum(92/90,5/1,5/%1,63 )
tuna08(82.5/82/0.5/%0.60)
10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI (%0.73)

o kadar kural koyduk ama sanırım herkes okumuyor bunları yine 2 kişi bildirim yapmadı 2-3 kişi kilosunu listeye eklemedi

herkes kuralları okusun arkadaslar lütfen..valla hepsiyle uğrasamıyorum

katılıyorum ayse tata bu hafta cıkacak yerine birini alırız

HERKES KATILIMDA BULUNSUN KIZLAR LÜTFEN OTUZ OLDU YAZIYORUM
YENİLENLER YAZILSIN..DİĞER ARKADASLARIN YEDİKLERİNE YORUM YAPILSUN HAFTADA 3 GÜN SPOR YAPILSIN
DELLENDİRMEYİN BENİ ULEYYYNN YAKTIRTMAYIN BANA TAKIMI

sezimele katılıyorum kızlar toparlanalım artık yaaaa ne bu böyle bahar mağrurluğumu var üzerimizde.sadece cuma günü gelip kilomuzu yazıp bir hafta uğramamazlık yapmayalım bir hafta aktif olalım tamam h.sonu giremeyebiliriz ben şahsen h.sonu giremiyorum ama hafta içi bu açığı kapatmaya çalışıyorum. bazen kendi kendime yazıp çiziyorum bazen giriyorum hiç kimse yok bişeyler yazmadan çıkıyorum. şunu düşünüyorumki bu diyet grupları arasında en aktif olmayan bizizdir.

ahaaaa en sonunda kaptanımızda çıldırdı :)))

ve sezilmel kafayı sıyırır

arkadaşlar dinleyelim sezilmeli yakar valla takımı

ya bende yarış yapalım diyorum herkes bi rakip bulsun spordada kilodada yarışalım..

canım ceycem gel öpecek seniii

ve sezilmel kafayı sıyırır

arkadaşlar dinleyelim sezilmeli yakar valla takımı

ya bende yarış yapalım diyorum herkes bi rakip bulsun spordada kilodada yarışalım..

ahhaaaa evet doğru diyon kilolara göre 2 serlik yarıs olsun dur hemen ayarlayım

tecnesyum-tuna-ceyce

aycaece-yasemin

mywish-frangapani

tutku- cemre-sezilmel

şimdilik guruplar böyle olsun yeni biri alınca yine düzenleriz kiloları yakın olanlar ile böyle bir sıralama oldu ..

bu kendi aramızda gurup en az kilo veren gurup o hafta herkes kaç cevap yazmıs sporlar yapılmısmı paylasımda bulunulmusmu diye takip edecek..

3erli yada 2serli olması sonucu etkilemez yüzde hesabı olacak yine

rakibemsin artık haftaya buluştuğumuzda ne masa hazırlıcam sana gör bakkkkkk

işte budur önümüzdeki hafta yokum ama

rakibemsin artık haftaya buluştuğumuzda ne masa hazırlıcam sana gör bakkkkkk

ahaaa ye sezimel ye

ben geldiiimm
kurallardan uymayan var spor, haffta sonu cumartesi ve pazar nete giremiyorum:26:

sezer bende genelde cumartesi pazar giremiyorum kociş evde olduğundan market çarşı vakit kalmıyor şekerim....ama yine de denerim....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…