okumadım canım evet her gece ağlıyor kucağıma sarılıyor asla yatağa yatmıyor hatta dün gece bizim yatağa bile yatmadı salıncakta uyudu 3 ten 8 e kadar nasıl rahat yatıyor anlamıs değilim..
şimdide bizim yatakta gündüzleri bile kendi yatağına yatmıyor artık
**10.TAKIM 224.ETAP**
sezilmel(59.8/59.8/0.0/%0.0)
tutku(62/61.7/0.3/%0.48 )
ceyce(81,7/80.5/1,2/1,47%)
frangipani(72.7/72.7/0.0/%0.0)
cemre2010(59.3/58.5/0.8/%1.35)
tata (60.6) bildirim yapmadı (3.kez)
yaseminkadir (66.6/66.6/0,0/0,0 )
mywish89 (72.5) bildirim yapmadı
ayçaece (67.9/67.2/0.7/%1.03)
tecnesyum(92/90,5/1,5/%1,63 )
tuna08(82.5/82/0.5/%0.60)
10.TAKIM YÜZDE ORTALAMASI (%0.73)
o kadar kural koyduk ama sanırım herkes okumuyor bunları yine 2 kişi bildirim yapmadı 2-3 kişi kilosunu listeye eklemedi
herkes kuralları okusun arkadaslar lütfen..valla hepsiyle uğrasamıyorum
katılıyorum ayse tata bu hafta cıkacak yerine birini alırız
HERKES KATILIMDA BULUNSUN KIZLAR LÜTFEN OTUZ OLDU YAZIYORUM
YENİLENLER YAZILSIN..DİĞER ARKADASLARIN YEDİKLERİNE YORUM YAPILSUN HAFTADA 3 GÜN SPOR YAPILSIN
DELLENDİRMEYİN BENİ ULEYYYNN YAKTIRTMAYIN BANA TAKIMI
ahaaaa en sonunda kaptanımızda çıldırdı :)))
sezimele katılıyorum kızlar toparlanalım artık yaaaa ne bu böyle bahar mağrurluğumu var üzerimizde.sadece cuma günü gelip kilomuzu yazıp bir hafta uğramamazlık yapmayalım bir hafta aktif olalım tamam h.sonu giremeyebiliriz ben şahsen h.sonu giremiyorum ama hafta içi bu açığı kapatmaya çalışıyorum. bazen kendi kendime yazıp çiziyorum bazen giriyorum hiç kimse yok bişeyler yazmadan çıkıyorum. şunu düşünüyorumki bu diyet grupları arasında en aktif olmayan bizizdir.
ve sezilmel kafayı sıyırır
arkadaşlar dinleyelim sezilmeli yakar valla takımı
ya bende yarış yapalım diyorum herkes bi rakip bulsun spordada kilodada yarışalım..
ahhaaaa evet doğru diyon kilolara göre 2 serlik yarıs olsun dur hemen ayarlayım
rakibemsin artık haftaya buluştuğumuzda ne masa hazırlıcam sana gör bakkkkkktecnesyum-tuna-ceyce
aycaece-yasemin
mywish-frangapani
tutku- cemre-sezilmel
şimdilik guruplar böyle olsun yeni biri alınca yine düzenleriz kiloları yakın olanlar ile böyle bir sıralama oldu ..
bu kendi aramızda gurup en az kilo veren gurup o hafta herkes kaç cevap yazmıs sporlar yapılmısmı paylasımda bulunulmusmu diye takip edecek..
3erli yada 2serli olması sonucu etkilemez yüzde hesabı olacak yine
ve sezilmel kafayı sıyırır
arkadaşlar dinleyelim sezilmeli yakar valla takımı
ya bende yarış yapalım diyorum herkes bi rakip bulsun spordada kilodada yarışalım..
canım ceycem gel öpecek seniii
tecnesyum-tuna-ceyce
aycaece-yasemin
mywish-frangapani
tutku- cemre-sezilmel
şimdilik guruplar böyle olsun yeni biri alınca yine düzenleriz kiloları yakın olanlar ile böyle bir sıralama oldu ..
bu kendi aramızda gurup en az kilo veren gurup o hafta herkes kaç cevap yazmıs sporlar yapılmısmı paylasımda bulunulmusmu diye takip edecek..
3erli yada 2serli olması sonucu etkilemez yüzde hesabı olacak yine
rakibemsin artık haftaya buluştuğumuzda ne masa hazırlıcam sana gör bakkkkkk
bana uyar kızlar etime butuma uygun biri olsun benim rakibemçıroz istemem
öp beni öp beni
işte budur önümüzdeki hafta yokum ama
ahaaaye sezimel ye
dedikodu kesinnnnn canımçok birikticanım sen yine dahil olursun tartılırsan ararsın yoksa aynı geceriz
hayriye bana bak passta börek yok cbolllll dedikodu var :)
10.TAKIM KURALLARI
1)HAFTA İÇİ HERGÜN MAZERETLİLER HARİÇ TÜM ÜYELER 2 MESAJ YAZMAK ZORUNDADIR.
2)HAFTANIN 3 GÜNÜ SPOR YAPMAK VE HERGÜN YENİLENLERİN YAZILMASI MECBURİDİR
3)HER GELEN YENİ ÜYENİN 1 HAFTA DENEME SÜRESİ VARDIR YETERLİ GÖRÜLÜRSE TAKIMCA KARARDAN
SONRA TAKIMA ALINIR.
4)HER CUMA BİLDİRİM GÜNÜDÜR VE SAAT 12 YE KADAR HERKES KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMALIDIR.
5)LİSTEYE HERKES KİLOSUNU YAZMALI VE GEREKLİ HESAPLAMAYI YAPMALIDIR.
6)3 KERE BİLDİRİM YAPMAYAN YARISMACI DİSKALİFİYE OLACAKTIR
7) 3 HAFTADA EN AZ 500 GRAM VERİLMESİ ŞARTTIR (HASTALIK VE MAZeRETLİLER HARİÇ)
8)DÜZELİ OLARAK TAKIMA GİRMEYEN SPOR YAPMAYAN PAYLASIMDA BULUNMAYANLAR CEZA PUANI ALACAKTIR .5 CEZA PUANINI DOLDURAN YARISMADAN DİSKALİFİYE OLACAKTIR
ben geldiiimm
kurallardan uymayan var spor, haffta sonu cumartesi ve pazar nete giremiyorum:26: