Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

sezer bende genelde cumartesi pazar giremiyorum kociş evde olduğundan market çarşı vakit kalmıyor şekerim....ama yine de denerim....

ayca canmı bende h.sonu giremiyorum ama arayı h.içi fzl katılım yaparak kapatmaya çalışıyorum sen hafta içide girmiyorsun artık böyle olunca motivasyonun zayıflar şekerim hafta içi gel

ben geldiiimm
kurallardan uymayan var spor, haffta sonu cumartesi ve pazar nete giremiyorum:26:
yasemin senmisin tanıyamadım
sezer bende genelde cumartesi pazar giremiyorum kociş evde olduğundan market çarşı vakit kalmıyor şekerim....ama yine de denerim....

canım zaten kuralları okuduysanız hafta içii için gecerli..kimseye uymaz hafta sonu

ben geldiiimm
kurallardan uymayan var spor, haffta sonu cumartesi ve pazar nete giremiyorum:26:

hoşgeldin şekerim ben tanıtim kendimizi sana..ben utkunun annesi
sezilmel melisanın annesi
ceyce ayşe yani keremin annesi
frangipani irem yani egenin annesi
ayçaece nickindende anlaşıldıı üzere ayça ecenin annesi

hoşbuldum canım sağol
şimdi oldu işteeee

[/COLOR]

tecnezyum canım geçen hafta 92 kg ymuşsun.[/QUOTE]

ilK defa hesapladım oda yanlış oldu kusura bakmayın canım ayrıca teşekkür ederim benim adıma hesapladığınız için

Bugün hastane çok yoğun olduğu için giremedim.kuralları onaylıyorum bende

ÖĞLE : 1 kepçe mercimek çorbası ve 1 çb ayran

şuana kadar alınan toplam kalori 439,1

hayriye liste tamamdır durum fena sayılmaz

duru81 kuralları okuudnmu canım..baslayıs kilon nedir
haftaya listede olursun

tecnesyum durumlar naısl

Akşam menüm : peynirli ve domatesli tost,1 dilim ananas

bugün toplam almış olduğum kalori 525,3

sabah 1 dilim tam buğday ekmek
2 dilim salam ve peynir

ara: muz

öğlen 2 minik ev yapım poça

akşam yarım tabak mecimek ve 1 dilim ekmek

tecnesyum cok az yiyorsun metabolizman calısmaz tatlım yaa 1000 kal altına düşme lütfen önemli olan sağlıklı kilo vermek

sezilmel inan kasıtlı yaptığım bişey yok yiyorum ama kalorileri düşük oluyor,olmadı biraz daha arttırıım yediklerimi :44:

Günyadın kızlar !!! kalorisiz hafta sonu diliyorum hepimiz için
Dün konuyu ben kapatmışım ben açım dedim

SABAH : 1 adet domatesli,peynirli tost,5 adet fındık ve 1 kupa çay = 89,766 Kcal.

Günyadın kızlar !!! kalorisiz hafta sonu diliyorum hepimiz için
Dün konuyu ben kapatmışım ben açım dedim

SABAH : 1 adet domatesli,peynirli tost,5 adet fındık ve 1 kupa çay = 89,766 Kcal.

Kimsecikler yok yine

ÖĞLE : Çeyrek palamut ızgara,2 adet cici bebe,5 adet haşlanmış et (yemeğin içinden yedim) ve 1 büyük dilim ananass :82: 192,93 Kcal

Son düzenleme:
Kimsecikler yok yine

ÖĞLE : Çeyrek palamut ızgara,2 adet cici bebe,5 adet haşlanmış et (yemeğin içinden yedim) ve 1 büyük dilim ananass :82: 192,93 Kcal

AKŞAM : 3-4 dilim mısır ekmeği ve 5 adet üzüm=30 Kcal

bütün gün 1,5 lt su

tüm gün alınan kalori miktarı _312,96

Son düzenleme:
merhaba kızlar..dun sabah bal peynır zeytın domates aksam lahana sarması bol su ıctım..

bugun sabah nesfıt yedım ,guzel bır kahve ıctım sımdı de oturuyorum..aksama da yogurt çorbası yapacam ..kızlar kalorı hesaplamasını nereden yapıyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…