Ben yone yarim okumusum asureyi gormedim bile. :)Sagol canimm
Salatayi bol yedim sabah asure yiyince balikdan kistim aslinda cok severim mezgiti ama asure yedm diye iendme ceza verdm
kızlar çok fena bir şekilde sag ayağımın dizini ve kasıgını incilttim spor yaparken nasıl oldu bilmiyorum ama üstüne basamıyorum eşim dr gidelim diyor(bi taraftanda dalga geçiyor ebem senden iyi yürüdü diye) geçmezse yarın giderim şimdilik sıcak tutmaya çalışıyorum
Günaydın kizlar dun faza giremedim k.bakmayin
ruzgari doktora goturdum tirnaklari kiriliyo diye kan tahlili yaptilar anemiymis askitomkan damlasi verdiler ama onu verdigim an kusuyo napcam bilmiyorum
dunki menum
sabah
bi kase asure
ogle
mercimek corbasi
aksam
3 tane mezgit
salata
2 lt su
hastaneye gidis gelis 1 km yurudm
Günaydın kizlar dun faza giremedim k.bakmayin
ruzgari doktora goturdum tirnaklari kiriliyo diye kan tahlili yaptilar anemiymis askitomkan damlasi verdiler ama onu verdigim an kusuyo napcam bilmiyorum
dunki menum
sabah
bi kase asure
ogle
mercimek corbasi
aksam
3 tane mezgit
salata
2 lt su
hastaneye gidis gelis 1 km yurudm
Ben bayilirim asureye diyette oldugum icin birz frenliyorum kendimi ama hergun bi kase yiyorm bnmde annem yapti ben yapsam hepsini yerm kimseye vermem :))Ben yone yarim okumusum asureyi gormedim bile. :)
Annemin bilegi rahatsiz asure yapmamaz bu sene. Benimde becerecegim is degil. Baskasinin asuresini hic yemem. Bu sene asuresiz gecmesi diyetim icin hayiibolsada ruhuma hayirsiz oldu sanki
Sagol canimçookk geçmiş olsun, dikkat et kendine, ağrın devam ederse git mutlaka doktora ihmal etme.
oyyy kuzucuğuna çok geçmiş olsun.
yok cnm sadece c vitamini olan meyvelerle karistirilir oylede kusuyo simdi degisik bi kan damlasi aldim bununesansi farkli bunu kusmaz insallah bnmde hsuma gitti tadi oteki igrencdicok geçmiş olsun yemeğin içine karıştırılıp verilse olmuyor mu acaba ayrı mı verilmesi gerekiyor?
Benim de dün akşam şehir dışından kayınvalidemler geldi annemler de geldi kalabalık olduk.akşam biraz kaçamak oldu
Dünkü Menüm
Sabah:klasik kahvaltı
Ara:yarım armut,tuzlu kraker
Öğlen:1 kase ezogelin çorba,salata,3 tavuk baget,ayran
Ara:armutun diğer yarısı
Akşam:1 kase mercimek çorbası,salata,3 kaşık taze fasulye,1 adet köfte,4 tane yaprak sarması,2 kaşık aşure,küçük parça kabak tatlısı,1 dlm tb ekmeği
Ara:1 elma,4 hünnap
Akşam biraz kaçırdım galiba azar azar her şeyden yiyince liste kabarık oldu.
SAT göre 7+2 de duydum cnm.boyuna (4mm) göre 6+1 di.dün gittim her şey yolunda mi diye.çok şükür yolunda ve 7+6 çıktı. SAT gore ise dün 8+3 dum.kızımi ilk gordugumuzde 10 günlük bir fark vardi,3.ayda kapatmıştı. Bu da kapatır diye dusunuyorum.sağlıklı olsun da....baldamlasxixmelis tatlım sen kalp atışını falan duydun mu? duyduysan kaçıncı haftada duydun?
gamzeli52 tatlim doktora gidecektin ne yaptin? Aksam misafirlerin varmis gidebildin mi? Catladim burada vallahi
Tebrik ederim.Kızlar Merhaba sabah kan testi yaptırdım ama sonucu pek anlamadım.Acaba 10000 10.0 mı demek oluyor
bu durumda test belirsiz mi acaba 5-25 aralığında galiba? Dün akşam eczaneden alınan testlerden de yaptım iki tane biri belirgin ama birinin tek çizgisi belirsiz gibi. Kafam çok karıştı ya:)
Eki Görüntüle 1669435
Eki Görüntüle 1669436
Ooo daha kapatır gei kalır öne geçer ne oyunlar oynayacak icerdeSAT göre 7+2 de duydum cnm.boyuna (4mm) göre 6+1 di.dün gittim her şey yolunda mi diye.çok şükür yolunda ve 7+6 çıktı. SAT gore ise dün 8+3 dum.kızımi ilk gordugumuzde 10 günlük bir fark vardi,3.ayda kapatmıştı. Bu da kapatır diye dusunuyorum.sağlıklı olsun da....
Degerimim 421 cikmasinin ustunden 2 hafta geçti gordum cnm.sen de görürsün inş
Ne al-Din kuzeyde kusuyorBen bayilirim asureye diyette oldugum icin birz frenliyorum kendimi ama hergun bi kase yiyorm bnmde annem yapti ben yapsam hepsini yerm kimseye vermem :))
Sagol canim
yok cnm sadece c vitamini olan meyvelerle karistirilir oylede kusuyo simdi degisik bi kan damlasi aldim bununesansi farkli bunu kusmaz insallah bnmde hsuma gitti tadi oteki igrencdi
SAT göre 7+2 de duydum cnm.boyuna (4mm) göre 6+1 di.dün gittim her şey yolunda mi diye.çok şükür yolunda ve 7+6 çıktı. SAT gore ise dün 8+3 dum.kızımi ilk gordugumuzde 10 günlük bir fark vardi,3.ayda kapatmıştı. Bu da kapatır diye dusunuyorum.sağlıklı olsun da....
Degerimim 421 cikmasinin ustunden 2 hafta geçti gordum cnm.sen de görürsün inş
pazartesi iyi haberlerini bekliyorum canımmCanımm görüştüm:) ama doktorum izinliymiş telefondan görüşebildim.Sonucumu attım whatsaptan tebrik ederim hayırlı olsun yazmış:)) Hamileyim yani ama kaç haftalık onu bilmiyorum pazartesi dönecekmiş o zaman kontrol edecek belli olur sanırım.
Buda benim ara ogunum tabi hepsini yemcem :)))
Dur kız beni bulaştırma aman deyimSabah1 bardak süt
Ögle1/2 kase haslama yesil fasulye, sebzeli kuskus 1 kase kroket
Aksam: protein icecegi yapip ise kosarim
Bu dÖnem Hedefledigim tüm dersleri verirsem mart itibari cok cok daha rahat olacagim insallah. Dua edin kizlar
Tüm hamilelerimizin saglikla sihatla bebislerini kucaklarina almalarina dilerim bu takima gelip hamile kalan sayimiz 4 e cikmistir @erigim de hamileyse.. 5 olacaktir takimin adi degismeli o zaman kesinlikle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?