Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kızlar takım içi de gruplaşıp yarışsak nasıl olur?

Kizceler 437ve 438.etaplar seçim nedeniyle birlesti
Ama tabi ki biz cuma yine birleşmemiş gibi burda bildirim yapacağız
Kaptan oylamayı sen baslatmissin bize bildirim yaptiriyon ne iş mi diyorsunuz?
Takım benim keyf benim şaka şaka biz rutinimizi bozmuyoruz diğer takımlarda yargılamaya kişi sayısı fazla olduğu için bu oylama oldu

Günaydın tartiya son gün durumlar nasıl
Etaplr birlesmiyormuydu ya ? Vahim vahim ne uyku düzenim kaldi ne baska birsey....ben bu tempoda ozellikle is ve okul arasi pek birsey yiyemeden gidiyorum is cikisindan sonradan gozum.donmusnoluyor eve gelince yemekkkk diyorum yiyeceklerin arasinda kalinca neyse anemler bir gelsin yemeyide sporuda oturtacam umarim...bahane üretmeye calismiyorum okulda girdigim 10 ders var eder 20 saat is en az15-20 saat haftanin 5 günü yani toplam 15-20 saat. Stressden ölecem asiri sekilde organize ve zaman planlamasi yapmam gerek bu mesajida lambalarlarda dura dura...kuyrukta ve suan otobüsü bekliyorum (ders campüsde degil baska bina:sinema dogru okudunuz ders sinemada ) neyse cok konustum gene ders arasinda grsrz

Gunaydin cumhuriyet bayramimiz kutlu mutlu ve daimi olsun.
Etap birlesimi neden olumsuz etkiliyor bizi anlayamadim.

Ya daha sabahin korunde canim cilginca tursu istiyor. Ara ara takilir kalorim boyle. Bi ara da nar eksisi delisi olmustum. Beyaz peynir ustune bile nar eksisi dokuyodum. Nar eksisini eklemedigim sey yoktu. Simdide gozumun onunde tursular. :'(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…