- 4 Temmuz 2013
- 30.126
- 99.186
- 598
Tmm canimYok tatlım evde yaptım kepekli ekmekle.
ben anca eve geldim de bu oylama ne Eriğim. Geçmişi bi kaç gün okuyamadım. Fransız kaldım şimdi.
Afiyet olsun mısır patlağı canın istemesiyle yeme yerine kuzu üzüm leblebi fındık karışımı al yemenüm;
kahvaltı 10:30 1 tane az yağda yumurta, domates, salata, zeytin, peynir, 1 çay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek
ara 14:30 1 sütlü türk kahvesi, 1 ufak kuru pasta
ara 17:30 3 tane mısır patlağı
akşam 20:00 (çok geç oldu, iş yerinde ancak hazır oldu işler vardı) 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil mercimek, yarım tabak bulgur pilavı, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek (normalde akşamları yemek yemiyordum ama çok acıkmıştım gözüm döndü resmen mecbur yedim yarın telafi ederim)
arada da sadece süt içip biraz ceviz badem falan yerim
su 1,5 lt olmuştur, 2 lt'ye tamamlarım
Artık bebişin var kafein niye veriyosun vücuduna tatlım. Gerçi çok bilgim yok bu konuda ama demir eksikliği hamilelikte yaşayacaksın kahvede iyice tetikler.
Akşamları normalde yemek yemeyip napıyorsun? Yoğurt tüketin hamişlerimiz! Çok karışıyorum diye kızcaksınız şimdi demi
Anladim canim@erigim canım aysonu diye çok yoğundum işyerinde bide kardeşim geldi onunla ilgileniyorum pek bakamıyorum
MaşAllah ya. Erigim biz öğrenciler içinde bir okutuver şu takımı. Şaka bir yana hamile hanımlar sizin duanız kabul bizi de eksik etmeyin. Ben hamile kalırsam her gün bebeğim için yusuf sursini okumak istiyorum çok yakışıklı-güzel ve iffetli olması için. Hamile olan bir hocam her gğn okuyordu. Okumak isteyen olursa diye söyliyim dedim.
Derya abla senin bebeğin erkek olcak gibi doğuyır benim içime nedensiz. Bastıramıyorum bu duyguyu. Sadece öylesine bir duygu. Paylaşmak istedim.
Kızlarr uçak geç gelmiş rötar yaptı şimdide arıza çıkmış. İçerde oturduk bekliyoruz. Ben ders çalışıyorum gerçi zamanımı boşa geçirmiyorum.
cansutr . Ah cansu ah cansu ne iradesi. Ya bu gün konağa falan gittim hiç halim yoktu. Ya hareket edecek halim yoktu moralim bozuktu vücudumun ihtiyacı olduğunu düşündüm ve bir bitter tadelle yedim. Üzgünüm ama bilşnçli olarak yaptım.
Uçağın diğer uçakları gösteren sistemi arızalıymış radarla uçcakmışız. Allahım o kadar uçağa binerim ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Yanımda bir çift oturuyor kadın kenara geçti kocası yanıma oturdu ya ben olsam ölümğne kıskanırım erkek milleti değil mi?
bende çok dua ederdim Rabbim beni yaşayamayacaklarını sınama sağlıklı sihatli olsun iman kuran sevsin diye sukur ki sağlıklı sihatli bundan sonraki omrude güzel olsun evlatlarının hayirli insanlarla karsilassinlarBen o kadar yagli olablcgni dusunmemstm ya ama ogrenms oldmo zamn icersmde sabhlari 1 tane iceyym olurmu @erigim sabaha gelnc e ewt olmadi ama iste kahvlti etmynce ne gelrse az az yiyeym dyrm cokda ackyrm snra iste ya cok yems okuyrm yads kalorili yems oluyrm ama tmm daha cok dikkt ederm ins M Merve canim cevabn icn tesekkurler.bide sen yuzmeyle ilglnydn dimi ben gecn hafta yuzmye basldm henuz iki kez gttm ama ne bleym korjuyrm yinede ara ara ya bide tabi ole korknca kaslyrm ozguven de gdyo napsmkii (