Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kanguru_ canim ayni sornu bende yasadm doktrmz farkli bi kan ilaci verdi fakat fiyati biraz daha yuksek onn tadi daha guzl ve mide bulntsi yapmiyo dye blyrm bizdede ole olmstu canm.

Kanguru_ canim ayni sornu bende yasadm doktrmz farkli bi kan ilaci verdi fakat fiyati biraz daha yuksek onn tadi daha guzl ve mide bulntsi yapmiyo dye blyrm bizdede ole olmstu canm.
Fiyat onmli degil y yeterki iyi olsunlar ferrumu kusmadi cok sukur gecnki santaferdi onda demir tadi vardi bu dha guzel aslinda ilaclar ayni muadil ilaclar ama aromalari farkli iste

Ben salatanın üzerine yoğurt döküp yiyorum :) doğrusu ben tüm yemekleri öyle yiyorum :) yemek üzerine yoğurt üzerine pulbiber :))

Yemeginbuzerine ok de salatanin üzerinde goruncr acaba dedim ya ben zar zor yiyorum yogurtu sevemedim bir türlü

Ben salatanın üzerine yoğurt döküp yiyorum :) doğrusu ben tüm yemekleri öyle yiyorum :) yemek üzerine yoğurt üzerine pulbiber :))

Yemeginbuzerine ok de salatanin üzerinde goruncr acaba dedim ya ben zar zor yiyorum yogurtu sevemedim bir türlü

Ask olsun.bubyazidan 2 dk.önce daha messag yazmistim dersdeyim dersde.

Yeni geldim. Dışardaydım alış veriş derken akşam ol.
Menüm yine pek iyi değil. Kahvaltı için çözüm bulmam gerek. Çok üşeniyorum erken uyanmaya.

Kahvaltı
Tost

Öğle
1 activia

Akşam
1 tabak nohut yemeği
Dayanamadım birazcık turşu da yedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…