- 6 Aralık 2008
- 4.637
- 7.804
- 358
- 34
Eki Görüntüle 1670340 buda benim öğle ogunumdu çoğu midede![]()
telefondan bakinca yogurt üzerine salatami dökmüs bu ne yapmis dedim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eki Görüntüle 1670340 buda benim öğle ogunumdu çoğu midede![]()
Ferrum damla aldm cnm bunu kusmadi coksukur. Dr bunuda kusarsa digerlerini denicez dedi ama gerek kalmadiNe al-Din kuzeyde kusuyor
Fiyat onmli degil y yeterki iyi olsunlar ferrumu kusmadi cok sukur gecnki santaferdi onda demir tadi vardi bu dha guzel aslinda ilaclar ayni muadil ilaclar ama aromalari farkli isteKanguru_ canim ayni sornu bende yasadm doktrmz farkli bi kan ilaci verdi fakat fiyati biraz daha yuksek onn tadi daha guzl ve mide bulntsi yapmiyo dye blyrm bizdede ole olmstu canm.
telefondan bakinca yogurt üzerine salatami dökmüs bu ne yapmis dedimgecmis olsun ama acil servis yokmuydu dis hekimlerin
![]()
Bende deneyim kusuyor çünküFerrum damla aldm cnm bunu kusmadi coksukur. Dr bunuda kusarsa digerlerini denicez dedi ama gerek kalmadi
Ben salatanın üzerine yoğurt döküp yiyorum :) doğrusu ben tüm yemekleri öyle yiyorum :) yemek üzerine yoğurt üzerine pulbiber :))
Kan ilaci icincemi kususyo cnm bu ferrum kan ilaci bnmki kan ilacini yutmuyu ogurerek cikariyo normalde kusuyosa bucolmazBende deneyim kusuyor çünkü
Buralar çok sessiz kaldı çok bi yoklama alalım bide müsait olunca msjlari sayiyim
masalimsii
cansutr
Kanguru_
kimyager1508
gamzeli52
judiee
Ahufizar
potterhead (tartılmak gerekiyordu bugün ne oldu)
elfkkk @sosyoloji12
M Merve
Yemeginbuzerine ok de salatanin üzerinde goruncr acaba dedimya ben zar zor yiyorum yogurtu sevemedim bir türlü
![]()
Buralar çok sessiz kaldı çok bi yoklama alalım bide müsait olunca msjlari sayiyim
masalimsii
cansutr
Kanguru_
kimyager1508
gamzeli52
judiee
Ahufizar
elfkkk @sosyoloji12
M Merve
Yutuyo sonra kusuyor bizimki de bundan aliyim ferrum desem yeterlimi kaclik var mi olcusu vsKan ilaci icincemi kususyo cnm bu ferrum kan ilaci bnmki kan ilacini yutmuyu ogurerek cikariyo normalde kusuyosa bucolmaz
Ben salatanın üzerine yoğurt döküp yiyorum :) doğrusu ben tüm yemekleri öyle yiyorum :) yemek üzerine yoğurt üzerine pulbiber :))
masalimsii
cansutr
Kanguru_
kimyager1508
gamzeli52
judiee
Ahufizar
elfkkk @sosyoloji12
M Merve
Ferrum damla dicen otekini nekdr veriyosan a6ni verceksn cnmYutuyo sonra kusuyor bizimki de bundan aliyim ferrum desem yeterlimi kaclik var mi olcusu vs
Ablam mesaj attım görmedin herhalde 63.9Buralar çok sessiz kaldı çok bi yoklama alalım bide müsait olunca msjlari sayiyim
masalimsii
cansutr
Kanguru_
kimyager1508
gamzeli52
judiee
Ahufizar
elfkkk @sosyoloji12
M Merve
bugün neden tartılıyoruz ki cuma demiştinizBuralar çok sessiz kaldı çok bi yoklama alalım bide müsait olunca msjlari sayiyim
masalimsii
cansutr
Kanguru_
kimyager1508
gamzeli52
judiee
Ahufizar
elfkkk @sosyoloji12
M Merve
Sadecebugün neden tartılıyoruz ki cuma demiştinizbenim kilo ya artışta ya da sabit wc sorunu var
hıım yanlış anlamışım o zaman :)Sadecepotterhead baslangic kilosunu soylemesi gerek ki deneme süresi baslasin 2 hafta yeni üye gibi olacak.
Yeni geldim. Dışardaydım alış veriş derken akşam ol.Buralar çok sessiz kaldı çok bi yoklama alalım bide müsait olunca msjlari sayiyim
masalimsii
cansutr
Kanguru_
kimyager1508
gamzeli52
judiee
Ahufizar
elfkkk @sosyoloji12
M Merve