- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
="gamzeli52, post: 43242382, member: 710477"]Kızlar Merhaba sabah kan testi yaptırdım ama sonucu pek anlamadım.Acaba 10000 10.0 mı demek oluyor
bu durumda test belirsiz mi acaba 5-25 aralığında galiba? Dün akşam eczaneden alınan testlerden de yaptım iki tane biri belirgin ama birinin tek çizgisi belirsiz gibi. Kafam çok karıştı ya:)
Eki Görüntüle 1669435
Eki Görüntüle 1669436
Hamilesiiiinn tebrikleerr bumu blirsizz benim yaptigm testi gunese tutunca gorunuyodu ikinci cizgi hayirli olsun canimKızlar Merhaba sabah kan testi yaptırdım ama sonucu pek anlamadım.Acaba 10000 10.0 mı demek oluyor
bu durumda test belirsiz mi acaba 5-25 aralığında galiba? Dün akşam eczaneden alınan testlerden de yaptım iki tane biri belirgin ama birinin tek çizgisi belirsiz gibi. Kafam çok karıştı ya:)
Eki Görüntüle 1669435
Eki Görüntüle 1669436
Valla benim 16gub geciktiHamilesiiiinn tebrikleerr bumu blirsizz benim yaptigm testi gunese tutunca gorunuyodu ikinci cizgi hayirli olsun canim
Ben hamile kalmak isteyenleri bizim takima cagrcam be ugurlu takimiz be gelen hamile kaliyo aman bide ben kalmim kazayla :))
Valla benim 16gub gecikti
Gamzelinin hamile.oldugunu gorunce bir erigim.kaldi oda hamile olursa aklimi kaciririm dedimValla benim 16gub gecikti
Sendemi hamilesin yoksa :)[/QUOTE]43243733, member: 488991"]Valla benim 16gub gecikti
Gamzelinin hamile.oldugunu gorunce bir erigim.kaldi oda hamile olursa aklimi kaciririm dedimgit bir test al kaptan 16 gün az degil takimda üye kalmiycak gelen hamile kaliyor
Ay gulmekten kendime gelemedim.Huhu duyduk duymadık demeyin listeye girmeden hamile kalmak garanti
Muracat telli 10.takim
Kaptanım grubu okuttunuz mu naptınız klavyeye dokunan hamile kalacak :) Öğleden sonra randevu aldım doktora gidip sorayım adam akıllı.
Menüleri de unuttum
Dünkü yediklerim:
Sabah:klasik kahvaltı
Ara:1 armut
Öğlen:mercimek çorba,taze fasulye,1 dlm tb ekmeği,1 kase yoğurt
Ara:1 avuç beyaz leblebi
Akşam:1 kase tarhana çorbası,salata,300gr hamsi,1 dlm tb ekmeği
Ara:1 kase yoğurt
Huhu duyduk duymadık demeyin listeye girmeden hamile kalmak garanti
Muracat telli 10.takim
Artik bol ye ama saglikli ve dengeli besinler olsun hep. Cevizli balikli menuler gelsin hamilelerimizden.Ben daha listeye giremedim ya gerçekten:) Ben yine liste paylaşımı yapayım da kiloyu kontrolde tutayım.Zaten kilolu hamile kalmış oldum.Benim BKİ'ye göre en fazla 11 kilo alınmalı diyor.En azından o sınırı geçmeyeyim.Gerçi ben hep bi hamile kalayım ne istersem yiyeceğim diyetin canına okuyacağım diye hayaller kurardım da yapmamam lazım sanırım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?