yok artıkkkk
yuhhhh diyorum tüm samimiyetimle kız bi iki ay daha bekleşen çocuk içerden vuracakmis PATA kute buradayım diye
bugün topiğimiz çoookkkk sessizdibende çıkıyorum işten birazdan. eve gidip direk yatıcam. herkese iyi geceleeerrrr
o ben girdiğim için olmuştur tatlım yaben de öyle bi lanet var nereye gitsem oraya bi kıran giriyor bi sessizleşiyor bi grafik düşüyor falan
halbukime ne kadan hevesliyim amasınanıyorum sanırsam
neyse ben bir iki kaçayım siz devam edinöpüyorum sizi kardeşlerim
Üzülme canım sende çıtır olcan inşAllah. Benimde kardeşim çok zayıf 46 kiloydu en son. Napalım biz zamanında çok yedik şimdi kıscaz.Kardeşimm çok zayıflamış , zaten zayıftı onu görünce bugün kendimi kilolu hissettim.
Gunaydin.
Artik tam gaz buradayim. Kilo bildirimi yapmayim ama vermisim. Az da olsa :)
Nasilsiniz?
Hamislerimiz nasil? Saglikli beslenme rutini olusturabildiniz mi?
Hamileliğimi öğrenmem bile bi olay yaane olacak benim bu sitcom dizisi halim bilmem
o ben girdiğim için olmuştur tatlım yaben de öyle bi lanet var nereye gitsem oraya bi kıran giriyor bi sessizleşiyor bi grafik düşüyor falan
halbukime ne kadan hevesliyim amasınanıyorum sanırsam
neyse ben bir iki kaçayım siz devam edinöpüyorum sizi kardeşlerim
Evet kek gordum sanki hadi az kaldı asıl iyiceDünkü menü:
Sabah: tb ekmeğime peynirli sandviç
Öğlen: mercimek çorba, 1 kepçe nohut, brokoli, yoğurt
Akşam: 1 kepçe mermicem çorba, 1 kepçe kuru fasulye, 5 tane etli sarma, yarım dilim kek...
Bugünden itibaren yine diyetimi sıkılaştırmaya başlıcam, düğün ve kardeşimm yüzünden 3 gündür küçükte olsa kaçamaklar yapıyorum
Kilo almamana sevindim hadi tam gaz artıkGunaydin.
Artik tam gaz buradayim. Kilo bildirimi yapmayim ama vermisim. Az da olsa :)
Nasilsiniz?
Hamislerimiz nasil? Saglikli beslenme rutini olusturabildiniz mi?
Kardeşimm çok zayıflamış , zaten zayıftı onu görünce bugün kendimi kilolu hissettim.
Selam millet. Bölüme geldim dersi bekliyorum. Ayy canım nasıl çikolaya çekti nasıl çekti. Alcaktım gerçekten. Tam alıyordum valla. Ucuz atlattım. Çikolaya makinasının yanında çalışma odası var orda su içiyorum şu an. Dedim senin hayatındaki tek lezzetin yemek yemek olamaz insansın sen. Başka birşeyler bul kendine. Zaten dersin nasıl geçtiğini anlamıycaksın sonrada hemen öğle yemeği var yani sürekli yemek yenmezki. Bir arkadaşım var benden 2 kilo daha zayıf çok güzel görünüyor. Biraz daha sıkalım dişimizi. Hala göbeğim var diyor olur tabi dedim giyinikken nasıl göründüğün diyetle çıplakken nasıl göründüğün sporla belli olur. Mekik çek dedim hiç uğraşamam diyor. Sonra içinden sağlıklı beslenmeye ve spora vakti olmayanların bir gün hastalıklara ayıracak vakitleri olur diye düşündüm.
Geçen sene çok yoğundum 3 tane klübe üyeydim, bir tanesinde yönetini pozisyonlarından birindeydim, hepsinin okulla beraber götürebilmel için 5 saatten fazla uyumuyordum. Bu sene kendimi yormıycam hergün 8 saat uyuycam dedim ama mümkün değil sağlıklı beslenince insan çok zinde oluyor. Saatimi 5`e kuruyorum her sabah saatten önce kalkoyorum maşAllah. 11 den öncede katiyen uykum gelmiyor gelse uyuycam yani kilo verirken uyku çok önemli. İşte öyle millet kilo vermeye çalışıyorum ama ekstradan da çok faydaları var bu abur cubur yememenin.
aynen uyku diyette çok önemli bravo çikolatayı yememissinAyy ben kısa yazamıyorum ya. Siz neler yapıyorsunız bakiim anlatın hadi. Bu gün uzın uzun muhabbetbedelim canlansun şu topik. Hee birde aklımdayken soruyum kızlar benim başım dönüyor sürekli. Kilo verirken oluyormuş heralde böyle. İzmire dönünce doktora gitsem mi ki yoksa ben mi çok takıntılıyım acaba size de oluyor mu? Yemekhanelerde yemekler tuzsuz oluyor, sağlıklı olsun diye masalarada tuz koymuyorlar bende tuz atmıyorum ondan mı ki? Ayy dediğim gibi kısa yazamıyorum ben.
Selam millet. Bölüme geldim dersi bekliyorum. Ayy canım nasıl çikolaya çekti nasıl çekti. Alcaktım gerçekten. Tam alıyordum valla. Ucuz atlattım. Çikolaya makinasının yanında çalışma odası var orda su içiyorum şu an. Dedim senin hayatındaki tek lezzetin yemek yemek olamaz insansın sen. Başka birşeyler bul kendine. Zaten dersin nasıl geçtiğini anlamıycaksın sonrada hemen öğle yemeği var yani sürekli yemek yenmezki. Bir arkadaşım var benden 2 kilo daha zayıf çok güzel görünüyor. Biraz daha sıkalım dişimizi. Hala göbeğim var diyor olur tabi dedim giyinikken nasıl göründüğün diyetle çıplakken nasıl göründüğün sporla belli olur. Mekik çek dedim hiç uğraşamam diyor. Sonra içinden sağlıklı beslenmeye ve spora vakti olmayanların bir gün hastalıklara ayıracak vakitleri olur diye düşündüm.
Geçen sene çok yoğundum 3 tane klübe üyeydim, bir tanesinde yönetini pozisyonlarından birindeydim, hepsinin okulla beraber götürebilmel için 5 saatten fazla uyumuyordum. Bu sene kendimi yormıycam hergün 8 saat uyuycam dedim ama mümkün değil sağlıklı beslenince insan çok zinde oluyor. Saatimi 5`e kuruyorum her sabah saatten önce kalkoyorum maşAllah. 11 den öncede katiyen uykum gelmiyor gelse uyuycam yani kilo verirken uyku çok önemli. İşte öyle millet kilo vermeye çalışıyorum ama ekstradan da çok faydaları var bu abur cubur yememenin.
Ayy ben kısa yazamıyorum ya. Siz neler yapıyorsunız bakiim anlatın hadi. Bu gün uzın uzun muhabbetbedelim canlansun şu topik. Hee birde aklımdayken soruyum kızlar benim başım dönüyor sürekli. Kilo verirken oluyormuş heralde böyle. İzmire dönünce doktora gitsem mi ki yoksa ben mi çok takıntılıyım acaba size de oluyor mu? Yemekhanelerde yemekler tuzsuz oluyor, sağlıklı olsun diye masalarada tuz koymuyorlar bende tuz atmıyorum ondan mı ki? Ayy dediğim gibi kısa yazamıyorum ben.
Kardeşimm çok zayıflamış , zaten zayıftı onu görünce bugün kendimi kilolu hissettim.
Ancak gelebildim sabahtan beri açık sayfa bi alıntı yapamadim bu sabah kuzey bey sıralamaya başladı salondaki l takıma yetişip siraliyorduda odadaki biraz yüksekti bu sabah onuda başardı ve hiç durmuyor saniye yanlız bırakıyorum yanlış anlamayin kaptanın hep aklindasiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?