• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Benim kafa catliyor hastalancam ya :KK43: zaten cumadan beri reglim :KK61:otobusle filan aktarmali bir sekilde gittim yoruldum:cry: yarin gorusmek uzere iyi geceler...ha bu ara 5 takimin cvb daha bekliyoruz insallah potterhead potterhead yeniden yarismaci olarak alicagiz yanimiza :rolleyes:

bugün topiğimiz çoookkkk sessizdi :KK43: bende çıkıyorum işten birazdan. eve gidip direk yatıcam. herkese iyi geceleeerrrr :KK75:

o ben girdiğim için olmuştur tatlım ya :KK53: ben de öyle bi lanet var nereye gitsem oraya bi kıran giriyor bi sessizleşiyor bi grafik düşüyor falan :KK70:

halbukime ne kadan hevesliyim ama :110: sınanıyorum sanırsam o_O

neyse ben bir iki kaçayım siz devam edin :KK48: öpüyorum sizi kardeşlerim :KK15:

Gunaydin canimm. Yok canim Estağfurullah ne laneti :KK47::KK53: arada oluyor boyle bizim kizlar toparlaniverir hemencik :KK76:
o ben girdiğim için olmuştur tatlım ya :KK53: ben de öyle bi lanet var nereye gitsem oraya bi kıran giriyor bi sessizleşiyor bi grafik düşüyor falan :KK70:

neyse ben bir iki kaçayım siz devam edin :KK48: öpüyorum sizi kardeşlerim :KK15:

Dünkü menü:

Sabah: tb ekmeğime peynirli sandviç

Öğlen: mercimek çorba, 1 kepçe nohut, brokoli, yoğurt

Akşam: 1 kepçe mermicem çorba, 1 kepçe kuru fasulye, 5 tane etli sarma, yarım dilim kek...

Bugünden itibaren yine diyetimi sıkılaştırmaya başlıcam, düğün ve kardeşimm yüzünden 3 gündür küçükte olsa kaçamaklar yapıyorum

Gunaydin.
Artik tam gaz buradayim. Kilo bildirimi yapmayim ama vermisim. Az da olsa :)
Nasilsiniz?
Hamislerimiz nasil? Saglikli beslenme rutini olusturabildiniz mi?

Kardeşimm çok zayıflamış , zaten zayıftı onu görünce bugün kendimi kilolu hissettim.

Selam millet. Bölüme geldim dersi bekliyorum. Ayy canım nasıl çikolaya çekti nasıl çekti. Alcaktım gerçekten. Tam alıyordum valla. Ucuz atlattım. Çikolaya makinasının yanında çalışma odası var orda su içiyorum şu an. Dedim senin hayatındaki tek lezzetin yemek yemek olamaz insansın sen. Başka birşeyler bul kendine. Zaten dersin nasıl geçtiğini anlamıycaksın sonrada hemen öğle yemeği var yani sürekli yemek yenmezki. Bir arkadaşım var benden 2 kilo daha zayıf çok güzel görünüyor. Biraz daha sıkalım dişimizi. Hala göbeğim var diyor olur tabi dedim giyinikken nasıl göründüğün diyetle çıplakken nasıl göründüğün sporla belli olur. Mekik çek dedim hiç uğraşamam diyor. Sonra içinden sağlıklı beslenmeye ve spora vakti olmayanların bir gün hastalıklara ayıracak vakitleri olur diye düşündüm.

Geçen sene çok yoğundum 3 tane klübe üyeydim, bir tanesinde yönetini pozisyonlarından birindeydim, hepsinin okulla beraber götürebilmel için 5 saatten fazla uyumuyordum. Bu sene kendimi yormıycam hergün 8 saat uyuycam dedim ama mümkün değil sağlıklı beslenince insan çok zinde oluyor. Saatimi 5`e kuruyorum her sabah saatten önce kalkoyorum maşAllah. 11 den öncede katiyen uykum gelmiyor gelse uyuycam yani kilo verirken uyku çok önemli. İşte öyle millet kilo vermeye çalışıyorum ama ekstradan da çok faydaları var bu abur cubur yememenin.

Ayy ben kısa yazamıyorum ya. Siz neler yapıyorsunız bakiim anlatın hadi. Bu gün uzın uzun muhabbetbedelim canlansun şu topik. Hee birde aklımdayken soruyum kızlar benim başım dönüyor sürekli. Kilo verirken oluyormuş heralde böyle. İzmire dönünce doktora gitsem mi ki yoksa ben mi çok takıntılıyım acaba size de oluyor mu? Yemekhanelerde yemekler tuzsuz oluyor, sağlıklı olsun diye masalarada tuz koymuyorlar bende tuz atmıyorum ondan mı ki? Ayy dediğim gibi kısa yazamıyorum ben.

Bende dünkü menumu yazayim
Kahvaltı 1 tane az yağda yumurta, domates, salata, peynir, zeytin, 2 dilim kepekli ekmek
Ara 2 hurma, sütlü türk kahvesi, yarim dilim baklava
İkindi çeyrek simit
Aksam 1 kepçe ezogelin çorba, 1 tane tavuk baget, 6-7 patates kizartmasi, salata, yoğurt, 1 dilim kepekli ekmek

Su 2 lt kadar

Tatlim az az gitsin yagdan gitsin kalici gitsin yeterki. Bende hep az az verdim.
Canim simdilik iyi gidiyor. Ama bebis ne alemde henüzbilmiyorum. DDiğer kontrolde ogrencem. Umarim herşey yolundadır.
Gunaydin.
Nasilsiniz?

Hamileliğimi öğrenmem bile bi olay yaa :KK70:ne olacak benim bu sitcom dizisi halim bilmem :KK51:
:D fena mi işte heyecanlı

:D seninle değil bizimle alakalı sen uğra böyle :KK68:
Dünkü menü:

Sabah: tb ekmeğime peynirli sandviç

Öğlen: mercimek çorba, 1 kepçe nohut, brokoli, yoğurt

Akşam: 1 kepçe mermicem çorba, 1 kepçe kuru fasulye, 5 tane etli sarma, yarım dilim kek...

Bugünden itibaren yine diyetimi sıkılaştırmaya başlıcam, düğün ve kardeşimm yüzünden 3 gündür küçükte olsa kaçamaklar yapıyorum
Evet kek gordum sanki hadi az kaldı asıl iyice
Gunaydin.
Nasilsiniz?
Kilo almamana sevindim hadi tam gaz artık
Kardeşimm çok zayıflamış , zaten zayıftı onu görünce bugün kendimi kilolu hissettim.
:KK28:Sen ne kilolar verdin daha da vereceksin gor ondan çıtır olursun:KK73:
Selam millet. Bölüme geldim dersi bekliyorum. Ayy canım nasıl çikolaya çekti nasıl çekti. Alcaktım gerçekten. Tam alıyordum valla. Ucuz atlattım. Çikolaya makinasının yanında çalışma odası var orda su içiyorum şu an. Dedim senin hayatındaki tek lezzetin yemek yemek olamaz insansın sen. Başka birşeyler bul kendine. Zaten dersin nasıl geçtiğini anlamıycaksın sonrada hemen öğle yemeği var yani sürekli yemek yenmezki. Bir arkadaşım var benden 2 kilo daha zayıf çok güzel görünüyor. Biraz daha sıkalım dişimizi. Hala göbeğim var diyor olur tabi dedim giyinikken nasıl göründüğün diyetle çıplakken nasıl göründüğün sporla belli olur. Mekik çek dedim hiç uğraşamam diyor. Sonra içinden sağlıklı beslenmeye ve spora vakti olmayanların bir gün hastalıklara ayıracak vakitleri olur diye düşündüm.

Geçen sene çok yoğundum 3 tane klübe üyeydim, bir tanesinde yönetini pozisyonlarından birindeydim, hepsinin okulla beraber götürebilmel için 5 saatten fazla uyumuyordum. Bu sene kendimi yormıycam hergün 8 saat uyuycam dedim ama mümkün değil sağlıklı beslenince insan çok zinde oluyor. Saatimi 5`e kuruyorum her sabah saatten önce kalkoyorum maşAllah. 11 den öncede katiyen uykum gelmiyor gelse uyuycam yani kilo verirken uyku çok önemli. İşte öyle millet kilo vermeye çalışıyorum ama ekstradan da çok faydaları var bu abur cubur yememenin.

Ayy ben kısa yazamıyorum ya. Siz neler yapıyorsunız bakiim anlatın hadi. Bu gün uzın uzun muhabbetbedelim canlansun şu topik. Hee birde aklımdayken soruyum kızlar benim başım dönüyor sürekli. Kilo verirken oluyormuş heralde böyle. İzmire dönünce doktora gitsem mi ki yoksa ben mi çok takıntılıyım acaba size de oluyor mu? Yemekhanelerde yemekler tuzsuz oluyor, sağlıklı olsun diye masalarada tuz koymuyorlar bende tuz atmıyorum ondan mı ki? Ayy dediğim gibi kısa yazamıyorum ben.
aynen uyku diyette çok önemli bravo çikolatayı yememissin :KK36:
Hedefe ne kaldı ki sık dışını sonrada bırakıyoruz tabi yersekte telafi edeceğiz hedefe ulasinca :KK37:
B dönmesi bitki çayları ve tuzsuz yemekten onun dışında diyet uzun sureli açlık yaşamasından baş dönmesi yapmaz canım

Selam tatlim. Masaallahh irqdene hayranimm. Tatlim çok yorma kendini. Okul sinavlar ödevler zaten yorucu birazda kendine vakit ayir. Bas donmen aslında çok olmamali. Acaba kan değerin yada başka biseymi düşük? Dikkat et kendine. Vitamin almaya, meyve yemeye özen göster. Vücudunu vitaminsiz ve şekersiz birakma. Hurma falan ye.

Ancak gelebildim sabahtan beri açık sayfa bi alıntı yapamadim bu sabah kuzey bey sıralamaya başladı salondaki l takıma yetişip siraliyorduda odadaki biraz yüksekti bu sabah onuda başardı ve hiç durmuyor saniye yanlız bırakıyorum yanlış anlamayin kaptanın hep aklindasiniz

Canimm ne kilolusu yaa öyle psikolojik baski yapma kendine. Hem sen kaç kilo versin bi düşün motive olman lazim. Zaten hedefe de az kaldi.

Oyy masaallahhh kuzuma :nazar:
Ancak gelebildim sabahtan beri açık sayfa bi alıntı yapamadim bu sabah kuzey bey sıralamaya başladı salondaki l takıma yetişip siraliyorduda odadaki biraz yüksekti bu sabah onuda başardı ve hiç durmuyor saniye yanlız bırakıyorum yanlış anlamayin kaptanın hep aklindasiniz

Kızlar Merhaba sabah kan testi yaptırdım ama sonucu pek anlamadım.Acaba 10000 10.0 mı demek oluyor
bu durumda test belirsiz mi acaba 5-25 aralığında galiba? Dün akşam eczaneden alınan testlerden de yaptım iki tane biri belirgin ama birinin tek çizgisi belirsiz gibi. Kafam çok karıştı ya:)

Ekran Alıntısı.webp

IMAG5838.webp

Back
X