• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Kahvalti
1 karisik tost
Ogle
1 kase yogurt
Aksam
Et sote ve 1 kase yogurt 1 dlm ekmek

Spor 1 saat yuruyus
Su pek icmedim yatana kadar ne kadar icersem artik.

Menum
Sabah
Yarim paket cubuk kraker
1 kucuk kase asure 1 minik kurabiye
Ara
1 mandalina
Ogle
Fasulye tursu kavurmasi(yoresel)
Cok az balik ve hamsi (arta kalanlardan)
2 3 catal aciki ezme ve kirmizi biber
Ara
1 mandalina
Aksam
1 kase sutlu cornflakes
2 lt su
1 saatlik yuruyus

@erigim canim bi konu dansmk istyrm ya ben nescafeyi cok sewyrm ve gunde iki uc kez tukettgm oluyr smdi ikiye felan indrdm ama yani baya baya uzun zamndr alsknlgm fakaaat sutlu degil sut tozlu icyrm ya cok mu yag oranii:110::110::110:bide bu hafta rakip takimimiz yokmu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben daha listeye giremedim ya gerçekten:) Ben yine liste paylaşımı yapayım da kiloyu kontrolde tutayım.Zaten kilolu hamile kalmış oldum.Benim BKİ'ye göre en fazla 11 kilo alınmalı diyor.En azından o sınırı geçmeyeyim.Gerçi ben hep bi hamile kalayım ne istersem yiyeceğim diyetin canına okuyacağım diye hayaller kurardım da yapmamam lazım sanırım:)
Sağlıklı devam edeceksin buraya bak kimyager hala menü yazıyor yok öyle herşeyi yerim zaten süt olsun diye yedirecekler doğunca
Menum
Sabah
Yarim paket cubuk kraker
1 kucuk kase asure 1 minik kurabiye
Ara
1 mandalina
Ogle
Fasulye tursu kavurmasi(yoresel)
Cok az balik ve hamsi (arta kalanlardan)
2 3 catal aciki ezme ve kirmizi biber
Ara
1 mandalina
Aksam
1 kase sutlu cornflakes
2 lt su
1 saatlik yuruyus
canım sen nereliydin
Birde sabah olmamış biliyorsun değil mi :(

@erigim canim bi konu dansmk istyrm ya ben nescafeyi cok sewyrm ve gunde iki uc kez tukettgm oluyr smdi ikiye felan indrdm ama yani baya baya uzun zamndr alsknlgm fakaaat sutlu degil sut tozlu icyrm ya cok mu yag oranii:110::110::110:bide bu hafta rakip takimimiz yokmu?
eee mrnulere neden yazmiyirsun ben onu bırakmadan yerinde saydim turk kahvesi gunkurusu bir iki fındık inan vazgececeksin
Nescafe içmeden WC ye çıkamıyordum çünkü yağı ondan alıyorum diye sartlamistim kendimi oysa hergun çıkıyorum sebebi öğlen ve akşam zeytinyağlı salata yemem
77cal en masum hali bile ki bu günde iki fincandan bir adet çikolata eder eee hergun çikolata yiyerekte zayiflanmaz

Eriğime sormuşsun ama bende söyleyim süt tozu sütten kat kat fazla kalori ve yağ içeriyor. Ve yapay bişey sonuçta. İlla içmek istiyorsan sütlü yap şekersiz olarak.

menüm;
kahvaltı 10:30 1 tane az yağda yumurta, domates, salata, zeytin, peynir, 1 çay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek
ara 14:30 1 sütlü türk kahvesi, 1 ufak kuru pasta
ara 17:30 3 tane mısır patlağı
akşam 20:00 (çok geç oldu, iş yerinde ancak hazır oldu işler vardı) 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil mercimek, yarım tabak bulgur pilavı, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek (normalde akşamları yemek yemiyordum ama çok acıkmıştım gözüm döndü resmen mecbur yedim yarın telafi ederim)

arada da sadece süt içip biraz ceviz badem falan yerim

su 1,5 lt olmuştur, 2 lt'ye tamamlarım

canım bende aynı senin gibiydim. günde en az 2 tane nescafe içiyordum. hatta neredeyse fincanın 1/4'ünü süt tozu ile dolduruyordum. o kadar çok yani. ama sonra diyete başlayınca nescafeden vazgeçtim ve onun yerine türk kahvesi veya yeşil çay içmeye başlamıştım. inan 2-3 gün içinde alışıyorsun. aynı şeyi zamanında bende kaptanımıza sormuştum ve çok fazla kalorili olduğunu söylediğinde bırakmıştım. çok istersem de süt ile yapıyordum.

menüm;
kahvaltı 10:30 1 tane az yağda yumurta, domates, salata, zeytin, peynir, 1 çay kaşığı pekmez, 2 dilim ekmek
ara 14:30 1 sütlü türk kahvesi, 1 ufak kuru pasta
ara 17:30 3 tane mısır patlağı
akşam 20:00 (çok geç oldu, iş yerinde ancak hazır oldu işler vardı) 2 kepçe yoğurt çorbası, 1 tabak yeşil mercimek, yarım tabak bulgur pilavı, salata, yoğurt, 1 dilim ekmek (normalde akşamları yemek yemiyordum ama çok acıkmıştım gözüm döndü resmen mecbur yedim yarın telafi ederim)

arada da sadece süt içip biraz ceviz badem falan yerim

su 1,5 lt olmuştur, 2 lt'ye tamamlarım
Artık bebişin var kafein niye veriyosun vücuduna tatlım. Gerçi çok bilgim yok bu konuda ama demir eksikliği hamilelikte yaşayacaksın kahvede iyice tetikler.
Akşamları normalde yemek yemeyip napıyorsun? Yoğurt tüketin hamişlerimiz! Çok karışıyorum diye kızcaksınız şimdi demi:D

Artık bebişin var kafein niye veriyosun vücuduna tatlım. Gerçi çok bilgim yok bu konuda ama demir eksikliği hamilelikte yaşayacaksın kahvede iyice tetikler.
Akşamları normalde yemek yemeyip napıyorsun? Yoğurt tüketin hamişlerimiz! Çok karışıyorum diye kızcaksınız şimdi demi:KK70:
canım günde bir türk kahvesine izin veriliyor diye biliyorum ama azaltmaya çalışırım.yok yok akşamları yemek yemiyor değilim sadece ekmek yemiyorum kızzz ölürüm açlıktan sonra :KK70::KK70:

Kızlar Merhaba sabah kan testi yaptırdım ama sonucu pek anlamadım.Acaba 10000 10.0 mı demek oluyor
bu durumda test belirsiz mi acaba 5-25 aralığında galiba? Dün akşam eczaneden alınan testlerden de yaptım iki tane biri belirgin ama birinin tek çizgisi belirsiz gibi. Kafam çok karıştı ya:)

Eki Görüntüle 1669435
Eki Görüntüle 1669436

Tatlimmmmm ball gibi hamilesinnnnnn :rolleyes::rolleyes::rolleyes: tebrikleerrrrrrr :KK9::KK9::KK9: hwmde 7-8 haftalik gamzeli52 gamzeli52 .

Keramet var bu takimda gelen hamile kaliyor :KK70::KK70: tebrikler gamzeli52 gamzeli52 .

MaşAllah ya. Erigim biz öğrenciler içinde bir okutuver şu takımı. Şaka bir yana hamile hanımlar sizin duanız kabul bizi de eksik etmeyin. Ben hamile kalırsam her gün bebeğim için yusuf sursini okumak istiyorum çok yakışıklı-güzel ve iffetli olması için. Hamile olan bir hocam her gğn okuyordu. Okumak isteyen olursa diye söyliyim dedim.

Derya abla senin bebeğin erkek olcak gibi doğuyır benim içime nedensiz. Bastıramıyorum bu duyguyu. Sadece öylesine bir duygu. Paylaşmak istedim.

Kızlarr uçak geç gelmiş rötar yaptı şimdide arıza çıkmış. İçerde oturduk bekliyoruz. Ben ders çalışıyorum gerçi zamanımı boşa geçirmiyorum.

cansutr cansutr . Ah cansu ah cansu ne iradesi. Ya bu gün konağa falan gittim hiç halim yoktu. Ya hareket edecek halim yoktu moralim bozuktu vücudumun ihtiyacı olduğunu düşündüm ve bir bitter tadelle yedim. Üzgünüm ama bilşnçli olarak yaptım.

Uçağın diğer uçakları gösteren sistemi arızalıymış radarla uçcakmışız. Allahım o kadar uçağa binerim ilk kez böyle bir şeyle karşılaştım. Yanımda bir çift oturuyor kadın kenara geçti kocası yanıma oturdu ya ben olsam ölümğne kıskanırım erkek milleti değil mi?

Ben o kadar yagli olablcgni dusunmemstm ya ama ogrenms oldm;)o zamn icersmde sabhlari 1 tane iceyym olurmu @erigim sabaha gelnc e ewt olmadi ama iste kahvlti etmynce ne gelrse az az yiyeym dyrm cokda ackyrm snra iste ya cok yems okuyrm yads kalorili yems oluyrm ama tmm daha cok dikkt ederm ins M Merve M Merve canim cevabn icn tesekkurler.bide sen yuzmeyle ilglnydn dimi ben gecn hafta yuzmye basldm henuz iki kez gttm ama ne bleym korjuyrm yinede ara ara ya bide tabi ole korknca kaslyrm ozguven de gdyo napsmkii:((

Back
X