Cuma Zayıflama Yarışması 10. Takım

Ne yani cnm,fazla mı yemişsin.yarım dilim baklava mı olur yahuu.benim gibi 7-8 tane ye bakiim bii

Dün sadece abur cubur yedim bugün sabahda ac ama istahsizdim bende oglene dogru ac be ac okul yolunu tuttum..hazir smothie tükettim..suan bende bir bas agrisi..sonra 1 muz tükettim 2 de mandalina var yanimda. Aksam ne yerim.bilmiyorum ama büyük ihtimsl disardan.

Tatliya çok yüklenme yeter bide gebelik askeriyle ugraamayalim dimi ama :)
yuhhhh diyorum tüm samimiyetimle kız bi iki ay daha bekleşen çocuk içerden vuracakmis PATA kute buradayım diye
Ne güzel bunları duymak ben 4kg verdim kimse fark etmiyo
haftasonu bile 8 sayfa yazışmışsınız
Az o az su ara kayıp çok
Cok sevindim canım şükürler olsun
Koşuşturma sen kosusturmaaaa
çok tatlısın yaa güldürdün beni:) ben biraz utangacım ya ezcaneye gidip test istemeye utanırım eşime sordum o ben hiç isteyemem dedi haha:) 1-2 gün daha geçsin de artık yapacağım
Haha deli ki al bi test valla sende hamileysem takımın ilk sayfasına telli grup yazdircam
Bu hafta harika gecer hepimize ins. Ufak bi aradan sonra dondum.
Simdi isteyim. Aksam eve gidincede temizlik bekliyor beni. Yarin sabah tartilcak kilo almamis olmayi umuyorum. Kabizlik icin hemen etki etcek cozum var mi?
İnşallah bana süt ve elma kayisi etki ediyor
Hadi bakalım sonuç bekliyoruz
Ay kızmayın bana lütfen
Sabah
Karışık tost
Öğlen
1 kepçe kuru fasulye
Biraz bulgur pilavı
2 tane de lokma
niye kizmayim sabah kahvaltı edilecek o lokmalar yenmeyecek

aferin cansu artık birşey demiyorum bu kaçıncı

Ne yani cnm,fazla mı yemişsin.yarım dilim baklava mı olur yahuu.benim gibi 7-8 tane ye bakiim bii
Ayy çok komik

Allah neşemizi daim etsin diycektim ama psikolojik açıdan çok saçma bir dua sürekli mutluluk insanı bunalıma sokar. Allah bize tadıyla tuzuyla bereketli, hayırlı bir ömür nasip etsin. Gülmekten öldürdünüz beni

Bitek esim kabul etmiyo zayifladigimi odakiskancligindan :))

Bakın bakalım menüm nasıl.
Sabah:
Aç karna maydonoz kürü
1 yumurta, 1 kk peynir, domates salatalık

Öğle:
1 kepçe nohut
1 kase yoğurt
2 kaşık pirinç pilavı
1 minik dilim baklava

Akşam
1 kepçe nohut (yurttada vatdı. Tevafuk)
Yarım kepçe mercimek çorbası
Salata

Ara
1 avuç beyaz leblebi, 1 avuç kuru üzüm, büyük fincan türk kahvesi.

Türk kahvesini dikkatli tüketelim geçen gün izledim ibrahim saraçoğlu kahvenin içinde yağ yakımını engelleyen bir madde olduğunu söyledi. Bilinenler doğru değilmiş. Çok şaşırdım.

Kızlar selam. Haftasonu yoğun ve yorucu geçti. Bugünde yoğundum bayağı, kardeşim geliyor bide bayağı yoruldum kızla hiçte vaktim olmadı

Yemek yemek için kardeşimin gelmesini bekliyorum.

Sabah
peynirli omlet
2 dlm ekmek
acik cay

ogle
7 tane beuaz lahana sarmasi

aksam
bise yemdm
simdi turk kahvesi ve bi avuc ceviz yiyorum
1.5 lt su

Iyi aksamlar canim takimimmmm..bi iki gundur burayi cok aksattm blyrm ama inann cok yogndm dun iki aile yemege misafrmdi bikac gundr oglum cok mizmiz hasta surekli onnla ilglnyrm yatagnda yatmiyo dun yanma aldm inannn toplm 10 15 kez kalkmsmdr 10 15 dk aralklrla feln heralde bi yandan ogluma uzuluyrm bi yandan insan ister istemz geriliyo bide biliysnz sabhciyim gerckten yorucu oldu kafam hala kazan gibi bugun dojtra gotrdm bademckleri sismis minik kuzumun ve kopek disleri cikiyor ki aldgm duyumlra gore en zor cikan dislerdenms ..iste ole..Allah yardim etsin sifa versin herkesn yavrusuna..menulere gelnce dengeli olamadi malasef dikkt etmye devam ettm ama ara ara kucuk kacamklr oldubugun de cok dengeszdi sabh kahvlti edemdgmden ara ara 7 8 sarma yedm snra 5 6 catal asure yedm snra 8 9 ceviz yedm yolda ikindide bi kase sehriye corbasi yedim simdi lahmacun ve 1 adet icli kofte planliyrm su 1.5 lt civari spor 1.5 saatlik bi yuruyus oldu sanrm hastaneye yuruyerk gdp geldm ole iste yazilanlri okudum hepunzn keyfi yerbdedr ins dua edermisiniz oglum hemencecik iyilessin ins.

Gecmis olsun cnm kuzuna insallah iyilesir hemen

çok geçmiş olsun canımm, inş. en kısa sürede iyileşir

çok geçmiş olsun canım evet en zor köpek dişleri ve azılar diyorlar inşallah kolay atlatirsiniz

bugün topiğimiz çoookkkk sessizdi bende çıkıyorum işten birazdan. eve gidip direk yatıcam. herkese iyi geceleeerrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…