- 15 Kasım 2009
- 1.459
- 1.158
- 133
Ne yani cnm,fazla mı yemişsin.yarım dilim baklava mı olur yahuu.benim gibi 7-8 tane ye bakiim biikızlar Cumartesi günkü menüm (tabi o karmaşa da hatırlayabildiğim kadar yazıcam)
sabah 08:30 2-3 kaşık menemen, peynir, zeytin, domates, salata, 2 parça kaşar, 3-4 ince dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı bak, 2 dilim kepekli ekmek
öğlen 13:00 2-3 kaşık menemen, 2 çatal ton balığı, peynir, domates salata, zeytin, 2 dilim kepekli ekmek
akşam 18:00 1 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık tavuklu pilav, 2 kaşık etli taze fasülye, salata,
ara 19:30 şekersiz çay, 10 tane falan kabak çekirdeği
ara gece dışarı çıktık saat 22:00 gibi 5-6 tane arnavut ciğeri
Pazar;
saat 09:30 1 bardak süt
kahvaltı 10:30 1 haşlanmış yumurta, peynr, domates, salata, zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
öğlen 13:30 gibi yarımdan biraz az simit
akşam 18:30 1 kepçe mercimek çorbası, 3 kaşık tavuklu pilav,1 kase yoğurt
ara 20:00 yarım dilim baklava ve şekersiz çay
@erigim , kızlar çok kızmayın olur mu vallahi dikkat etmeye çalışıyorum ama gözümün gördüğünden de azıcık tadına bakıyorum ne yapayım
Ne yani cnm,fazla mı yemişsin.yarım dilim baklava mı olur yahuu.benim gibi 7-8 tane ye bakiim bii
Tatliya çok yüklenme yeter bide gebelik askeriyle ugraamayalim dimi ama :)kızlar Cumartesi günkü menüm (tabi o karmaşa da hatırlayabildiğim kadar yazıcam)
sabah 08:30 2-3 kaşık menemen, peynir, zeytin, domates, salata, 2 parça kaşar, 3-4 ince dilim sucuk, 1 tatlı kaşığı bak, 2 dilim kepekli ekmek
öğlen 13:00 2-3 kaşık menemen, 2 çatal ton balığı, peynir, domates salata, zeytin, 2 dilim kepekli ekmek
akşam 18:00 1 kepçe mercimek çorbası, 2 kaşık tavuklu pilav, 2 kaşık etli taze fasülye, salata,
ara 19:30 şekersiz çay, 10 tane falan kabak çekirdeği
ara gece dışarı çıktık saat 22:00 gibi 5-6 tane arnavut ciğeri
Pazar;
saat 09:30 1 bardak süt
kahvaltı 10:30 1 haşlanmış yumurta, peynr, domates, salata, zeytin, 1 dilim kepekli ekmek
öğlen 13:30 gibi yarımdan biraz az simit
akşam 18:30 1 kepçe mercimek çorbası, 3 kaşık tavuklu pilav,1 kase yoğurt
ara 20:00 yarım dilim baklava ve şekersiz çay
@erigim , kızlar çok kızmayın olur mu vallahi dikkat etmeye çalışıyorum ama gözümün gördüğünden de azıcık tadına bakıyorum ne yapayım
yuhhhh diyorum tüm samimiyetimle kız bi iki ay daha bekleşen çocuk içerden vuracakmis PATA kute buradayım diyeben 2 ay 10 günlük hamileydim öğrendiğimdeHemşire kız teste bakınca şok oldu bişey diyemedi sadece "değerleriniz çok yüksek" dedi benim gözlerim doldu "yoksa kanser miyim" dedim kız da yok yok hamilesiniz ama 2 ayı geçmiş" dedi. Dedim "manyak mısın insana hamile olduğu böyle mi söylenir " ne bilim bu zamana kadar bilmemenize şaşırdım, dedi dövecektim az daha kızı
Ne güzel bunları duymak ben 4kg verdim kimse fark etmiyoYaparim squat 10tane ne ki peehhh :)) saka bi yana gecen hafta fazla spor yapamadm bu hafta hergun yapcam insallah spor yapinca sertlesip toplarnaiyrm farkindaym
dun gorimceme gittik kaynanasi eltileri fln nekdr zayiflamasn drdiler bi sevindm bi sevindmmm suan 80 kiloyum b7 hafta 78 olmam lazim yada en az 79.5
Az o az
Cok sevindim canım şükürler olsunÇok şükür cnm.eşim sabah hastaneye gitmiş sonuç çıkmış. Doktor gebelikten önce geçirilmiş bir enfeksiyonmus sıkıntı yok demiş. Aradı,nasıl mutlu....çok şükür yanii
Kazı çalışmaları normal,goguslerime dokunamiyordum ben,yenilerde geçti ağrı. Kizima hamile kaldığım zaman da aynısı olmuştu.yani gebelik belirtileri ve regl belirtileri aynı gibi.
Allahım gönlüne gore versin inş
Koşuşturma sen kosusturmaaaaiyiyim canımm çok şükür. h.sonu koşturmaca geçti. cumartesi görümcemin nikahı vardı misafirler falan, pazar günü de yine görümcemin gelinlik provası bindallısı falan öyle geçti. birazdan h.sonu menülerimi paylaşırım canımm
ohh çok şükür canımm hadi gözünüz aydın
@gamzeli52 tatlım adet belirtileri ile gebelik belirtilerini ayırt edemezsin. inan ben hamile olmadan önceki aylarda daha çok belirti yaşıyordumbunlara çok takılma, test yapta sende bizde rahatlayalım
Haha deli ki al bi test valla sende hamileysem takımın ilk sayfasına telli grup yazdircamçok tatlısın yaa güldürdün beni:) ben biraz utangacım ya ezcaneye gidip test istemeye utanırım eşime sordum o ben hiç isteyemem dedi haha:) 1-2 gün daha geçsin de artık yapacağım
İnşallah bana süt ve elma kayisi etki ediyorBu hafta harika gecer hepimize ins. Ufak bi aradan sonra dondum.
Simdi isteyim. Aksam eve gidincede temizlik bekliyor beni. Yarin sabah tartilcak kilo almamis olmayi umuyorum. Kabizlik icin hemen etki etcek cozum var mi?
Hadi bakalım sonuç bekliyoruzHaha gözümü kararttım bu akşam iş çıkışı alacağım:)))neyden 4 gün önce öğrenmiştin?? kaç gün içinde bakılıyor ki çocuk tuttu diyelim ki yani döllenme gerçekleşti bu teste kaç gün içinde yansıyor hemen mi belli oluyor
niye kizmayim sabah kahvaltı edilecekAy kızmayın bana lütfen
Sabah
Karışık tost
Öğlen
1 kepçe kuru fasulye
Biraz bulgur pilavı
2 tane de lokma
aferin cansu artık birşey demiyorum bu kaçıncıDün sadece abur cubur yedimbugün sabahda ac ama istahsizdim bende oglene dogru ac be ac okul yolunu tuttum..hazir smothie tükettim..suan bende bir bas agrisi..sonra 1 muz tükettim 2 de mandalina var yanimda. Aksam ne yerim.bilmiyorum ama büyük ihtimsl disardan.
sen dikkat ediyorsun zaten canım inşallah sağlıkla alacaksın kucagina@erigim doğru diyorsun canımm. çok dikkat etmeye çalışıyorum gerçekten dengeli yemeye çalışıyorum ama arada kaçıyor
Ayy çok komikNe yani cnm,fazla mı yemişsin.yarım dilim baklava mı olur yahuu.benim gibi 7-8 tane ye bakiim bii
Tatliya çok yüklenme yeter bide gebelik askeriyle ugraamayalim dimi ama :)
yuhhhh diyorum tüm samimiyetimle kız bi iki ay daha bekleşen çocuk içerden vuracakmis PATA kute buradayım diye
Ne güzel bunları duymak ben 4kg verdim kimse fark etmiyo
Az o azsu ara kayıp çok
Cok sevindim canım şükürler olsun
Koşuşturma sen kosusturmaaaa
Haha deli ki al bi test valla sende hamileysem takımın ilk sayfasına telli grup yazdircam
İnşallah bana süt ve elma kayisi etki ediyor
Hadi bakalım sonuç bekliyoruz
niye kizmayim sabah kahvaltı edileceko lokmalar yenmeyecek
Bitek esim kabul etmiyo zayifladigimi odakiskancligindan :))Tatliya çok yüklenme yeter bide gebelik askeriyle ugraamayalim dimi ama :)
yuhhhh diyorum tüm samimiyetimle kız bi iki ay daha bekleşen çocuk içerden vuracakmis PATA kute buradayım diye
Ne güzel bunları duymak ben 4kg verdim kimse fark etmiyo
Az o azsu ara kayıp çok
Cok sevindim canım şükürler olsun
Koşuşturma sen kosusturmaaaa
Haha deli ki al bi test valla sende hamileysem takımın ilk sayfasına telli grup yazdircam
İnşallah bana süt ve elma kayisi etki ediyor
Hadi bakalım sonuç bekliyoruz
niye kizmayim sabah kahvaltı edileceko lokmalar yenmeyecek
Gecmis olsun cnm kuzuna insallah iyilesir hemenIyi aksamlar canim takimimmmm..bi iki gundur burayi cok aksattm blyrm ama inann cok yogndm dun iki aile yemege misafrmdi bikac gundr oglum cok mizmiz hastasurekli onnla ilglnyrm yatagnda yatmiyo dun yanma aldm inannn toplm 10 15 kez kalkmsmdr 10 15 dk aralklrla feln heralde bi yandan ogluma uzuluyrm bi yandan insan ister istemz geriliyo bide biliysnz sabhciyim gerckten yorucu oldu kafam hala kazan gibi bugun dojtra gotrdm bademckleri sismis minik kuzumun ve kopek disleri cikiyor ki aldgm duyumlra gore en zor cikan dislerdenms ..iste ole..Allah yardim etsin sifa versin herkesn yavrusuna..menulere gelnce dengeli olamadi malasef dikkt etmye devam ettm ama ara ara kucuk kacamklr oldu bugun de cok dengeszdi sabh kahvlti edemdgmden ara ara 7 8 sarma yedm snra 5 6 catal asure yedm snra 8 9 ceviz yedm yolda ikindide bi kase sehriye corbasi yedim simdi lahmacun ve 1 adet icli kofte planliyrm su 1.5 lt civari spor 1.5 saatlik bi yuruyus oldu sanrm hastaneye yuruyerk gdp geldm ole iste yazilanlri okudum hepunzn keyfi yerbdedr ins dua edermisiniz oglum hemencecik iyilessin ins.
çok geçmiş olsun canımm, inş. en kısa sürede iyileşirIyi aksamlar canim takimimmmm..bi iki gundur burayi cok aksattm blyrm ama inann cok yogndm dun iki aile yemege misafrmdi bikac gundr oglum cok mizmiz hastasurekli onnla ilglnyrm yatagnda yatmiyo dun yanma aldm inannn toplm 10 15 kez kalkmsmdr 10 15 dk aralklrla feln heralde bi yandan ogluma uzuluyrm bi yandan insan ister istemz geriliyo bide biliysnz sabhciyim gerckten yorucu oldu kafam hala kazan gibi bugun dojtra gotrdm bademckleri sismis minik kuzumun ve kopek disleri cikiyor ki aldgm duyumlra gore en zor cikan dislerdenms ..iste ole..Allah yardim etsin sifa versin herkesn yavrusuna..menulere gelnce dengeli olamadi malasef dikkt etmye devam ettm ama ara ara kucuk kacamklr oldu bugun de cok dengeszdi sabh kahvlti edemdgmden ara ara 7 8 sarma yedm snra 5 6 catal asure yedm snra 8 9 ceviz yedm yolda ikindide bi kase sehriye corbasi yedim simdi lahmacun ve 1 adet icli kofte planliyrm su 1.5 lt civari spor 1.5 saatlik bi yuruyus oldu sanrm hastaneye yuruyerk gdp geldm ole iste yazilanlri okudum hepunzn keyfi yerbdedr ins dua edermisiniz oglum hemencecik iyilessin ins.
çok geçmiş olsun canım evet en zor köpek dişleri ve azılar diyorlar inşallah kolay atlatirsinizIyi aksamlar canim takimimmmm..bi iki gundur burayi cok aksattm blyrm ama inann cok yogndm dun iki aile yemege misafrmdi bikac gundr oglum cok mizmiz hastasurekli onnla ilglnyrm yatagnda yatmiyo dun yanma aldm inannn toplm 10 15 kez kalkmsmdr 10 15 dk aralklrla feln heralde bi yandan ogluma uzuluyrm bi yandan insan ister istemz geriliyo bide biliysnz sabhciyim gerckten yorucu oldu kafam hala kazan gibi bugun dojtra gotrdm bademckleri sismis minik kuzumun ve kopek disleri cikiyor ki aldgm duyumlra gore en zor cikan dislerdenms ..iste ole..Allah yardim etsin sifa versin herkesn yavrusuna..menulere gelnce dengeli olamadi malasef dikkt etmye devam ettm ama ara ara kucuk kacamklr oldu bugun de cok dengeszdi sabh kahvlti edemdgmden ara ara 7 8 sarma yedm snra 5 6 catal asure yedm snra 8 9 ceviz yedm yolda ikindide bi kase sehriye corbasi yedim simdi lahmacun ve 1 adet icli kofte planliyrm su 1.5 lt civari spor 1.5 saatlik bi yuruyus oldu sanrm hastaneye yuruyerk gdp geldm ole iste yazilanlri okudum hepunzn keyfi yerbdedr ins dua edermisiniz oglum hemencecik iyilessin ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?