- 19 Şubat 2010
- 8.045
- 10.980
- 448
- 38
Günaydın kızlar haftasonu eşim şehir dışındaydı ben de annemlerde kaldım internete girme şansım pek olmadı köye gittik.Cumartesi köyde teyzemin aşure yemeği vardı orda biraz diyet gitti ama pazar normal düzende devam ettim.Salı günü de şehir dışından kayınvalidemler gelecek.Biraz onun stresi sardı. Hafta sonu dışarda olunca ev kaldı öyle.Ütüler duruyor her yer dağınık eşim laf etti . Pazartesiye kötü başladım.Moral bozukluğu ile.İşe geldim ama ölü gibiyimAğlama isteği var içimde regl olacağım olamıyorum şişip şişip iniyorum.ilacı bırakalı 10 gün oldu bekliyorum .Doktor ilaç bitince adetin üçüncü günü gel dedi.10 gün bekle adet olmazsan hamile kalmışsın demektir demişti ama hamile olmuş olsam regl sendromları yaşamazdım.Karnımda kazı çalışmaları gibi ara ara vuran bir ağrı,göğüslerde şişlik vs. bunlar regl belirtisi ama gelen giden yok gergin bekleyiş:)
Asuremu huplettin süt olsun madem yedin ama baklava için 10 squat benden elinin kirioyle yapmaya calisiyrm aynen oyle toz kondurmuyo anasina
Bugum giremedm kizlar gezmeye gittik kafami dagitmak icin iyi geldi menumu yazip cikim
sabah
2 yumurtadan peynirl8 omlet
1 bard cay
ogle
bi kase asure
aksam
5 6 tane kanat izgara
Yarjn dilim baklav
1.5 lt su
spor yapamadm malesef
Canim test yapsana çayların ben valla nasıl sabrediyorsunuzGünaydın kızlar haftasonu eşim şehir dışındaydı ben de annemlerde kaldım internete girme şansım pek olmadı köye gittik.Cumartesi köyde teyzemin aşure yemeği vardı orda biraz diyet gitti ama pazar normal düzende devam ettim.Salı günü de şehir dışından kayınvalidemler gelecek.Biraz onun stresi sardı. Hafta sonu dışarda olunca ev kaldı öyle.Ütüler duruyor her yer dağınık eşim laf etti . Pazartesiye kötü başladım.Moral bozukluğu ile.İşe geldim ama ölü gibiyimAğlama isteği var içimde regl olacağım olamıyorum şişip şişip iniyorum.ilacı bırakalı 10 gün oldu bekliyorum .Doktor ilaç bitince adetin üçüncü günü gel dedi.10 gün bekle adet olmazsan hamile kalmışsın demektir demişti ama hamile olmuş olsam regl sendromları yaşamazdım.Karnımda kazı çalışmaları gibi ara ara vuran bir ağrı,göğüslerde şişlik vs. bunlar regl belirtisi ama gelen giden yok gergin bekleyiş:)
degdi bak bu hafta 4.oldukGünaydın kardeş takım
Maşallah neredeyse her etap dereceniz var yahuaman gözümüz değmesin
Sırrı nedir bu işin
Asuremu huplettin süt olsun madem yedin ama baklava için 10 squat benden elinin kiri
Canim test yapsana çayların ben valla nasıl sabrediyorsunuztest yap test ayrıca menüleri alalım yok öyle diyet gitti gitgide ne yedin bakalım cezani keselim
degdi bak bu hafta 4.olduk
Valla canım sırrı yok mümkün olduğunca aktif kalmaya çalışıyoruz burası aktif olursa diyette aktif oluyor
Çok şükür cnm.eşim sabah hastaneye gitmiş sonuç çıkmış. Doktor gebelikten önce geçirilmiş bir enfeksiyonmus sıkıntı yok demiş. Aradı,nasıl mutlu....çok şükür yaniiÇok sağol canimm. Doktor henüz rapordan bahsetmesi benimde hic aklima gelmedi. Bu hafta dinlenirim bol bol. Hep dua ediyorum. Sizinde dualariniza ihtiyacim var Kizlar.baldamlasxixmelis tatlim sen ne yaptin?
Kazı çalışmaları normal,goguslerime dokunamiyordum ben,yenilerde geçti ağrı. Kizima hamile kaldığım zaman da aynısı olmuştu.yani gebelik belirtileri ve regl belirtileri aynı gibi.Günaydın kızlar haftasonu eşim şehir dışındaydı ben de annemlerde kaldım internete girme şansım pek olmadı köye gittik.Cumartesi köyde teyzemin aşure yemeği vardı orda biraz diyet gitti ama pazar normal düzende devam ettim.Salı günü de şehir dışından kayınvalidemler gelecek.Biraz onun stresi sardı. Hafta sonu dışarda olunca ev kaldı öyle.Ütüler duruyor her yer dağınık eşim laf etti . Pazartesiye kötü başladım.Moral bozukluğu ile.İşe geldim ama ölü gibiyimAğlama isteği var içimde regl olacağım olamıyorum şişip şişip iniyorum.ilacı bırakalı 10 gün oldu bekliyorum .Doktor ilaç bitince adetin üçüncü günü gel dedi.10 gün bekle adet olmazsan hamile kalmışsın demektir demişti ama hamile olmuş olsam regl sendromları yaşamazdım.Karnımda kazı çalışmaları gibi ara ara vuran bir ağrı,göğüslerde şişlik vs. bunlar regl belirtisi ama gelen giden yok gergin bekleyiş:)
iyiyim canımm çok şükür. h.sonu koşturmaca geçti. cumartesi görümcemin nikahı vardı misafirler falan, pazar günü de yine görümcemin gelinlik provası bindallısı falan öyle geçti. birazdan h.sonu menülerimi paylaşırım canımm@kimyager nasılsın canım
Kızlar nerelerdesin
elfkkk
cansutr
potterhead
@keskee
@sosyoloji12
M Merve
Hadi menüler nerede
ohh çok şükür canımm hadi gözünüz aydınÇok şükür cnm.eşim sabah hastaneye gitmiş sonuç çıkmış. Doktor gebelikten önce geçirilmiş bir enfeksiyonmus sıkıntı yok demiş. Aradı,nasıl mutlu....çok şükür yanii
Kazı çalışmaları normal,goguslerime dokunamiyordum ben,yenilerde geçti ağrı. Kizima hamile kaldığım zaman da aynısı olmuştu.yani gebelik belirtileri ve regl belirtileri aynı gibi.
Allahım gönlüne gore versin inş
çok tatlısın yaa güldürdün beni:) ben biraz utangacım ya ezcaneye gidip test istemeye utanırım eşime sordum o ben hiç isteyemem dedi haha:) 1-2 gün daha geçsin de artık yapacağımiyiyim canımm çok şükür. h.sonu koşturmaca geçti. cumartesi görümcemin nikahı vardı misafirler falan, pazar günü de yine görümcemin gelinlik provası bindallısı falan öyle geçti. birazdan h.sonu menülerimi paylaşırım canımm
ohh çok şükür canımm hadi gözünüz aydın
gamzeli52 tatlım adet belirtileri ile gebelik belirtilerini ayırt edemezsin. inan ben hamile olmadan önceki aylarda daha çok belirti yaşıyordum bunlara çok takılma, test yapta sende bizde rahatlayalım
Anamm ateş bastı şimdi bana:) Öyle olduğunu bilmiyordum bunlar benim hep regl öncesi yaşadığım şeyler olduğu için regl belirtisidir diyordum. Şimdi heyecanlandım hayırlısı olsun İnşallah.Çok şükür cnm.eşim sabah hastaneye gitmiş sonuç çıkmış. Doktor gebelikten önce geçirilmiş bir enfeksiyonmus sıkıntı yok demiş. Aradı,nasıl mutlu....çok şükür yanii
Kazı çalışmaları normal,goguslerime dokunamiyordum ben,yenilerde geçti ağrı. Kizima hamile kaldığım zaman da aynısı olmuştu.yani gebelik belirtileri ve regl belirtileri aynı gibi.
Allahım gönlüne gore versin inş
çok tatlısın yaa güldürdün beni:) ben biraz utangacım ya ezcaneye gidip test istemeye utanırım eşime sordum o ben hiç isteyemem dedi haha:) 1-2 gün daha geçsin de artık yapacağım
Erigim menu yazamiyorum. Oyle karman corman yedim ki .. Sozde sofraya oturma girsatip bile olmafi ama habire birileri agzima biseyler sokusturdu.@kimyager nasılsın canım
Kızlar nerelerdesin
elfkkk
cansutr
potterhead
@keskee
@sosyoloji12
M Merve
Hadi menüler nerede
Haha gözümü kararttım bu akşam iş çıkışı alacağım:)))neyden 4 gün önce öğrenmiştin?? kaç gün içinde bakılıyor ki çocuk tuttu diyelim ki yani döllenme gerçekleşti bu teste kaç gün içinde yansıyor hemen mi belli oluyorAhh yawrummm adresini ver ben yollayayim sanayada internetten sipwris et yarin gelir. Masaallah ne sabirlisin ben 4 gun once ogrenmistim
al al al ...Haha gözümü kararttım bu akşam iş çıkışı alacağım:)))neyden 4 gün önce öğrenmiştin?? kaç gün içinde bakılıyor ki çocuk tuttu diyelim ki yani döllenme gerçekleşti bu teste kaç gün içinde yansıyor hemen mi belli oluyor
Ahh yawrummm adresini ver ben yollayayim sanayada internetten sipwris et yarin gelir. Masaallah ne sabirlisin ben 4 gun once ogrenmistim
yok artıkkkkben 2 ay 10 günlük hamileydim öğrendiğimdeHemşire kız teste bakınca şok oldu bişey diyemedi sadece "değerleriniz çok yüksek" dedi benim gözlerim doldu "yoksa kanser miyim" dedim kız da yok yok hamilesiniz ama 2 ayı geçmiş" dedi. Dedim "manyak mısın insana hamile olduğu böyle mi söylenir " ne bilim bu zamana kadar bilmemenize şaşırdım, dedi dövecektim az daha kızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?