- 24 Nisan 2014
- 6.501
- 7.203
- 198
- 39
@erigim sana sormak istediğim birşey var. GC ile yapılan tüm gıda tayinlerinde kullanılan kolon ve dedektör (hangisinde hangi kolon ve dedektörler kullanılor neden?) ödevlerimden biride bu. Konuyla ilgili önerebileceğin site var mı?
Kanama odağı kesenin içindemi komşumu söyledimi canım raporda verseydi gitme ise yat dinlen
Sıkma canını model çok önemli sen yeter ki inan dua et
Iyi dusunup davrandikcada kendimi enayi gibi hissedyrm o nasil davtaniyo ben nasildavtaniuorum
Yinede bir şansımı deneyip sorayım dedim. Benim tek tek kaynak taramam lazım. Aynısını geçen hafta hplc için yaptım çünkü.Ahufizar canım kullanım alanı geniş biliyorsun öyle bir site sanırım uzman gıda lab ve unilerin sitelerinde oluyor onun dışında bilmiyorum canım yanı kolon dedektor olarak
ohh yansın yağlarYinede bir şansımı deneyip sorayım dedim. Benim tek tek kaynak taramam lazım. Aynısını geçen hafta hplc için yaptım çünkü.
Koşu bandında 702 kalori yaktım bu arada
İşte sorunda tam orda derya abla. Hepsini tek tek araştırcam (gıdada nerelerde kullanılıyor ve bu kullanım alanlarında hangi kolon ve dedktör tercih ediliyor. Biz laboratuarda sadece zeytinyağıma baktık. Başka nerelerde kullanığımız ödev. Bizim pfofun kitabında bile yokki. Bizim bölüm açılan ilk gıda bölümü olmasın rağmen. Araştırıp toparlıycam artık. Ve bu sadece ödevlerimden biri. Çok yükleniyorlarr bçook.Canimm önemli olan gida, temizlik, ilaç olarak alan değil neyin tayin edilmek istendigidir. Ornegin gida da ne tayin etmek istiyorsun? Ne araniyor? Onu söylersen ben sana yqrdimci olmaya calisirim. Sonuçta ben analitik kimyaciyim ( yani aletli analiz, cihazlar üzerine uzmanligim)
Ahufizar in anlattıklarına saairmadim yurtlarda çeşit çeşit insan var ama asıl sorun neden bu kadar asosyal ve ailesinin ilgisizliği geliyor akla
Benim oda arkadaşım eski sevgilisini unutmamış ama çocuğun yeni sevgilisi var odada da bi tane PC çar bilgisayar okuyan arkadaşın ama hepimiz kullanıyoruz işimiz olunca
Bi gün yan ranzadan arkadaş (pcnin sahibi) msj atiyo uyudun mu diye uyuyodum hayırdır dedim bak dedi ismini vermeyim meğer bizim kız eski sevgilisine yaklaşmak için cocugun arkadasiyla MSN (o zamanda o modaydi yoktu böyle messengerdan filan ) açmış camden gorusuyor ama iğrenç vaziyette (cinsel içerikli) şok olmuştum çünkü çok hanım hanım çıktı kapalıydı namazını aksatmazdi insanların neler yapabileceğini herkese guvenilmeyecegini öğün anlamış oldum
Ertesi gün PC sahibi dokümanı verdi eline neymiş eski sevgilisi hakkında bilgi almak içinmiş
İşte sorunda tam orda derya abla. Hepsini tek tek araştırcam (gıdada nerelerde kullanılıyor ve bu kullanım alanlarında hangi kolon ve dedktör tercih ediliyor. Biz laboratuarda sadece zeytinyağıma baktık. Başka nerelerde kullanığımız ödev. Bizim pfofun kitabında bile yokki. Bizim bölüm açılan ilk gıda bölümü olmasın rağmen. Araştırıp toparlıycam artık. Ve bu sadece ödevlerimden biri. Çok yükleniyorlarr bçook.
Allah razı olsun inan bunu söylemen bile nasıl içimi ferahlattı. Ezilip kalcam gibi sıkılıyorum ödevlerin Altında. Çok çok ama çok saol. Başladım yazmaya:Takildigin, aklina gelen bisey olursa seve seve yardimci olmay calisirim canim. Gerekirse bende arastirir bulurum :))
Judiee cim uygulamada var yazmada. Tek fark artık kopyala yapıştır devri bitti araştır devri başladı. Yazılım mühendislerinin işi zor çünkü bir matematikçi yada bir bilgisayar mühemdisi de yazılıma kolaylıkla yönelebilir. Ama herşeyi düşünmek lazım. Tercih kılavuzunu eline alınca sende görüceksin bunun osu öyle şunun busu şöyle diye diye meslek kalmıyor. Bir ingiliz sözü "no pain no gain"anaam üniversite de mi böyle yaz yaz sürekli bende sanıyorum birşeyler öğrenceksin artık görerek deneyerek felan nasıl bir eğitim biçimi bu ya kim ne öğreniyo ki bunlardanben yazılım mühendisi olmak istiyorum ama hiçbir bilgim de yok trde gelişmediği için kaynak çok az ve puanlar çok düşük ikilemdeyim sürekli vazgeçirmeye çalışıyorlar beni
oyle yapmaya calisiyrm aynen oyle toz kondurmuyo anasinaTatlim hic canini sıkma. Evli olan herkes ayni şeyleri yasiyor emin ol. Bende KV ile ayni binada oturuyorum. Bende çoğu zaman sorun yasiyorum. En iyisi duymamak uzulmemek. Sen kendine yakisani yap baskalarinin ne düşündüğünü umursamaz. Esinde anliyordur eminim ama yinede toz kondurmuyorlar maalesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?